درباره آخرین فرعی خیابان «دانش ‌غربی» مشهد | کوچه «طاهایی»، از تیمارگر جان تا سازنده انسان رفع گره‌های ترافیکی میدان شهید فهمیده و میدان خیام مشهد تا پایان سال ۱۴۰۴ نمایشگاه ویژه کنگره بزرگداشت ۱۸ هزار شهید خراسان رضوی، نماد هم‌افزایی و انتقال فرهنگ ایثار است مشهد در آستانه برگزاری کنگره بزرگداشت ۱۸ هزار شهید خراسان رضوی گلایه شهروندان از وضعیت کارگاهی عمرانی در ورودی مشهد | مشکلات عریض و طویل یک تعریض! شهردار مشهدمقدس: مجموعه معراج شهدا به فرهنگسرای ماندگار شهدا تبدیل می‌شود بازگشت ۴۳ دانش‌آموز مشهدی بازمانده از تحصیل به چرخه آموزش در پویش «بازگشت به تحصیل» ۱۴ بوستان بانوانی که در حال حاضر پذیرای شهروندان مشهدی است + آدرس و ساعت فعالیت پیشتازی شهرداری مشهد در سامان‌دهی انبار‌های ضایعات نسبت به دیگر شهر‌های کشور درباره حریم اختلافی مشهد با طرقبه شاندیز و استیصال مالکان زمین‌ها | مرز اختلافی روی میز دولت معاون عمران، حمل و نقل و ترافیک شهرداری مشهد: هفته اول مهر، اوج ترافیک شهر مشهد خواهد بود معاون خدمات شهری شهرداری مشهد: تمرکز ما در آستانه مهر ایمن‌سازی و بهسازی محیط بیرونی مدارس است ابلاغ قرارداد تأمین و راه‌اندازی ۶۰ واگن جدید برای خط یک قطار شهری مشهد شاخص آلودگی هوای مشهد نزدیک به محدوده ناسالم برای گروه‌های حساس (۲۴ شهریور ۱۴۰۴) آمادگی حوزه حمل‌ونقل شهرداری مشهد در آستانه بازگشایی مدارس | احیای خط‌کشی عابرپیاده مقابل ۱۳۰ مدرسه شهردار مشهدمقدس: تأمین ایمنی و بهداشت اطراف مدارس، اولویت استقبال از مهر است صدور هشدار خودمراقبتی در مشهد، در پی پیش‌بینی تشدید آلودگی هوا (۲۴ شهریور ۱۴۰۴) نخست‌وزیر اسپانیا به اعتراضات طرفداران فلسطین افتخار کرد عضو شورای اسلامی شهر مشهد: مردم همواره قدردان ایثار آتش‌نشانان بوده‌اند ویدئو| روایت نفیسه کوهنورد خبرنگار BBC از شکست ترور رهبران حماس در قطر
سرخط خبرها
تا پایان سال اجرا می‌شود

بهره‌برداری از ۴ ایستگاه جدید آتش‌نشانی در مشهد

  • کد خبر: ۲۸۵۶۵
  • ۱۱ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۴:۳۱
بهره‌برداری از ۴ ایستگاه جدید آتش‌نشانی در مشهد
مدیرعامل سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری مشهد گفت: با برنامه‌ریزی‌های انجام شده، ۴ ایستگاه جدید آتش‌نشانی امسال بهره‌برداری و ۲ ایستگاه بهسازی خواهد شد.
به گزارش شهرآرانیوز، امیرعزیزی با اشاره به اینکه شهردار و اعضای شورای شهر بر تأمین ایمنی حداکثری شهروندان و توسعه تجهیزات و ایستگاه‌های آتش‌نشانی تأکید کردند، اظهار کرد: برهمین اساس با تأمین اعتبارات لازم، ۴ ایستگاه جدید آتش‌نشانی در نقاط مختلف شهر در حال احداث است.

وی افزود: اکنون ایستگاه اول که در محدوده شهرداری منطقه یک شهر مشهد در حال احداث است، ۹۸ درصد پیشرفت کرده و آماده بهره‌برداری است.

مدیرعامل سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری مشهد با بیان اینکه ایستگاه مذکور با‌توجه‌به بافت متراکم شهری و اداری در این منطقه از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است، بیان کرد: با بهره‌برداری از این ایستگاه، بولوار‌های مجد، سازمان آب، شهید کریمی و بولوار قرنی زیر پوشش قرار گرفته است و پشتیبانی حریق از ایستگاه‌های شماره یک، ۳ و ۱۰ نیز به شکل بهتری انجام خواهد شد.

عزیزی خاطرنشان کرد: ایستگاه دوم نیز با نام رسالت در محدوده شهرداری منطقه ۳ درحال احداث است که با بهره‌برداری از آن در سال جاری؛ سیلوی گندم، بولوار مجلسی، خیابان شیخ صدوق، بولوار طبرسی و همچنین محدوده راه آهن مشهد زیر پوشش قرار گرفته و ایستگاه‌های شماره ۶، ۴۴ و ۳۷ نیز پشتیبانی خواهند شد.

وی با بیان اینکه سومین ایستگاه با نام رازی در محدوده شهرداری منطقه ۱۰ درحال احداث است، اضافه کرد: این ایستگاه درحال حاضر از پیشرفت ۶۴ درصدی برخوردار است و تا پایان سال ۹۹ آماده بهره‌برداری خواهد بود.
مدیرعامل سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری مشهد تصریح کرد: با توجه به موقعیت بولوار رازی، بزرگراه کلانتری و بولوار اندیشه مشهد، بهره‌برداری از این ایستگاه در تأمین ایمنی محدوده کارخانجات و مجموعه‌های صنعتی و تولیدی این منطقه از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است و ضمن پوشش این مناطق ایستگاه‌های ۱۴ و ۷ آتش‌نشانی را پشتیبانی می‌کند.

عزیزی ضمن اشاره احداث چهارمین ایستگاه آتش‌نشانی با نام غدیر در محدوده شهرداری منطقه ۷ گفت: این ایستگاه در حال حاضر از پیشرفت فیزیکی ۸۹ درصدی برخوردار است و پس از بهره‌برداری مجموعه کمپ غدیر، مناطق مسکونی بولوار صبا، بزرگراه شهید کلانتری و مجموعه گاراژدار‌های مشهد را زیر پوشش قرار خواهد داد.

وی ادامه داد: در کنار احداث این ۴ ایستگاه، مقاوم‌سازی و بهسازی فضای داخلی و آشیانه ۲ ایستگاه شماره ۶ در انتهای بولوار مفتح و ایستگاه ۹ آتش‌نشانی در محدوده فرودگاه شهر مشهد نیز در حال انجام است که تا نیمه دوم سال ۹۹ آماده بهره‌برداری خواهد بود.

مدیر عامل سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری مشهد در خصوص دیگر برنامه‌های این سازمان در راستای افزایش ضریب ایمنی شهروندان بیان کرد: در حال پیگیری تأمین اعتبارات لازم برای آغاز پروژه استقرار ایستگاه شماره ۱۰ در میدان موسوی قوچانی، توسعه ایستگاه ۲۹ در ابتدای جاده کلات و کلنگ‌زنی مرکز فرماندهی آتش‌نشانی در بولوار ابوطالب و آماده‌سازی فضای پایگاه خیام درمحدوده آپارتمان‌های مرتفع در سال جاری هستیم.

شایان ذکر است که هم اکنون ۵۰ ایستگاه آتش‌نشانی در شهر مشهد در حال امدادرسانی به شهروندان است.
 
منبع: پایگاه اطلاع رسانی شهرداری مشهد
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->