خدمت‌گزاری شهرداری سبزوار در کوچه‌پس‌کوچه‌های حرم امام علی(ع) برای دومین سال متوالی معاون خدمات شهری شهرداری مشهد: کیفیت خدمات در نجف اشرف را هر سال ارتقا دادیم درباره کوچه ا‌مام خمینی (ره) ۵ در مشهد | کوچه گلاب و فرنی آغاز خدمت‌رسانی فیروزه‌ای پوشان مشهدی در نجف اشرف + فیلم شهرداری مشهد در انتظار پای کار آمدن سایر دستگاه‌ها برای «بازچرخانی آب» الگوی اربعین نسخه‌ای برای مشهد هوای کلانشهر مشهد در وضعیت «قابل‌قبول» قرار دارد (۱۳ مرداد ۱۴۰۴) گام تازه مشهد برای خدمت به زائران امام‌رضا(ع)، بهره‌برداری موقت از بزرگ‌ترین ایستگاه استقبال از زائر در دهه آخر صفر ۱۴۰۴ + فیلم پاکیزگی نجف، ثمره تلاش شبانه‌روزی نیروهای مشهدی است + فیلم آماده‌سازی خیابان‌ها و معابر منتهی به حرم امیرالمومنین(ع) در نجف توسط شهرداری مشهد + فیلم خدمت رسانی پاکبانان مشهدی به زائران در نجف اشرف در سه شیفت کاری کشف ۱۷۵ کیلوگرم حشیش و شیشه توسط مرزبانان هنگ مرزی تایباد (۱۲ مرداد ۱۴۰۴) فرماندار مشهد مطرح کرد: مشهد آماده میزبانی از موج زائران اربعین و دهه پایانی صفر آخرین وضعیت ذخایر سد‌های مشهد (۱۲ مرداد ۱۴۰۴) پلمب بیش از ۱۵۵۰ واحد صنفی متخلف در مشهد در راستای اجرای ماده ۵۵ قانون شهرداری‌ها سرفاصله فاز یک خط ۳ قطارشهری مشهد کوتاه‌تر می‌شود فضاآرایی فرهنگی و مقاومتی کاروان «خدّام‌الحسین علیه‌السلام» شهرداری مشهد در نجف و مسیرهای منتهی به حرم آمار ثبت‌نام کنندگان اربعین از ۲میلیون و ۱۰۰ هزار نفر گذشت (۱۲ مرداد ۱۴۰۴) هوای کلانشهر مشهد امروز قابل قبول است (۱۲ مرداد ۱۴۰۴) آتش‌سوزی کنترل‌شده در فرودگاه مشهد تا ساعاتی دیگر | مردم نگران مشاهده دود نباشند (۱۲ مرداد ۱۴۰۴) رئیس مجلس: ایران امنیت خود را از هیچ کسی گدایی نمی‌کند
سرخط خبرها
تا پایان سال اجرا می‌شود

بهره‌برداری از ۴ ایستگاه جدید آتش‌نشانی در مشهد

  • کد خبر: ۲۸۵۶۵
  • ۱۱ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۴:۳۱
بهره‌برداری از ۴ ایستگاه جدید آتش‌نشانی در مشهد
مدیرعامل سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری مشهد گفت: با برنامه‌ریزی‌های انجام شده، ۴ ایستگاه جدید آتش‌نشانی امسال بهره‌برداری و ۲ ایستگاه بهسازی خواهد شد.
به گزارش شهرآرانیوز، امیرعزیزی با اشاره به اینکه شهردار و اعضای شورای شهر بر تأمین ایمنی حداکثری شهروندان و توسعه تجهیزات و ایستگاه‌های آتش‌نشانی تأکید کردند، اظهار کرد: برهمین اساس با تأمین اعتبارات لازم، ۴ ایستگاه جدید آتش‌نشانی در نقاط مختلف شهر در حال احداث است.

وی افزود: اکنون ایستگاه اول که در محدوده شهرداری منطقه یک شهر مشهد در حال احداث است، ۹۸ درصد پیشرفت کرده و آماده بهره‌برداری است.

مدیرعامل سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری مشهد با بیان اینکه ایستگاه مذکور با‌توجه‌به بافت متراکم شهری و اداری در این منطقه از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است، بیان کرد: با بهره‌برداری از این ایستگاه، بولوار‌های مجد، سازمان آب، شهید کریمی و بولوار قرنی زیر پوشش قرار گرفته است و پشتیبانی حریق از ایستگاه‌های شماره یک، ۳ و ۱۰ نیز به شکل بهتری انجام خواهد شد.

عزیزی خاطرنشان کرد: ایستگاه دوم نیز با نام رسالت در محدوده شهرداری منطقه ۳ درحال احداث است که با بهره‌برداری از آن در سال جاری؛ سیلوی گندم، بولوار مجلسی، خیابان شیخ صدوق، بولوار طبرسی و همچنین محدوده راه آهن مشهد زیر پوشش قرار گرفته و ایستگاه‌های شماره ۶، ۴۴ و ۳۷ نیز پشتیبانی خواهند شد.

وی با بیان اینکه سومین ایستگاه با نام رازی در محدوده شهرداری منطقه ۱۰ درحال احداث است، اضافه کرد: این ایستگاه درحال حاضر از پیشرفت ۶۴ درصدی برخوردار است و تا پایان سال ۹۹ آماده بهره‌برداری خواهد بود.
مدیرعامل سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری مشهد تصریح کرد: با توجه به موقعیت بولوار رازی، بزرگراه کلانتری و بولوار اندیشه مشهد، بهره‌برداری از این ایستگاه در تأمین ایمنی محدوده کارخانجات و مجموعه‌های صنعتی و تولیدی این منطقه از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است و ضمن پوشش این مناطق ایستگاه‌های ۱۴ و ۷ آتش‌نشانی را پشتیبانی می‌کند.

عزیزی ضمن اشاره احداث چهارمین ایستگاه آتش‌نشانی با نام غدیر در محدوده شهرداری منطقه ۷ گفت: این ایستگاه در حال حاضر از پیشرفت فیزیکی ۸۹ درصدی برخوردار است و پس از بهره‌برداری مجموعه کمپ غدیر، مناطق مسکونی بولوار صبا، بزرگراه شهید کلانتری و مجموعه گاراژدار‌های مشهد را زیر پوشش قرار خواهد داد.

وی ادامه داد: در کنار احداث این ۴ ایستگاه، مقاوم‌سازی و بهسازی فضای داخلی و آشیانه ۲ ایستگاه شماره ۶ در انتهای بولوار مفتح و ایستگاه ۹ آتش‌نشانی در محدوده فرودگاه شهر مشهد نیز در حال انجام است که تا نیمه دوم سال ۹۹ آماده بهره‌برداری خواهد بود.

مدیر عامل سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری مشهد در خصوص دیگر برنامه‌های این سازمان در راستای افزایش ضریب ایمنی شهروندان بیان کرد: در حال پیگیری تأمین اعتبارات لازم برای آغاز پروژه استقرار ایستگاه شماره ۱۰ در میدان موسوی قوچانی، توسعه ایستگاه ۲۹ در ابتدای جاده کلات و کلنگ‌زنی مرکز فرماندهی آتش‌نشانی در بولوار ابوطالب و آماده‌سازی فضای پایگاه خیام درمحدوده آپارتمان‌های مرتفع در سال جاری هستیم.

شایان ذکر است که هم اکنون ۵۰ ایستگاه آتش‌نشانی در شهر مشهد در حال امدادرسانی به شهروندان است.
 
منبع: پایگاه اطلاع رسانی شهرداری مشهد
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->