واژگونی یک وانت در جاده گناباد به قاین ۲ کشته بر جای گذاشت (۱۵ تیر ۱۴۰۴) جاده چالوس یک‌طرفه شد (۱۵ تیر ۱۴۰۴) ابتلا به این بیماری‌ها می‌تواند خطر افسردگی را دو برابر کند پرهیز از ایجاد شوک دمایی در اولین لحظات گرمازدگی هشدار نارنجی هواشناسی برای سه استان کشور صادر شد (۱۵ تیر ۱۴۰۴) تکرار حماسه مدافعان سلامت در جنگ ۱۲ روزه | لزوم بازنگری در سرمایه انسانی حوزه بهداشت استخدام ۲۰۰ عضو هیئت علمی قراردادی در دانشگاه فرهنگیان تصویب شد اعلام جزئیات ترم تابستانی دانشگاه فرهنگیان پیش‌بینی هواشناسی امروز (۱۵ تیر ۱۴۰۴) | رگبار و رعدوبرق در شمال و شمال‌غرب کشور پرواز‌های «هما» از اهواز و شیراز به مقصد دبی برقرار شد هشدار سازمان هواپیمایی: فروش بلیت برای پرواز‌های ساعات شب جعلی و غیرمجاز است بازگشایی فرودگاه شهید مدنی تبریز | نخستین پرواز استانبول انجام شد (۱۴ تیر ۱۴۰۴) + فیلم تأمین قطار‌های فوق‌العاده برای ایام تاسوعا و عاشورای حسینی ۱۴۰۴ فرمول مراقبت از پوست صورت در تابستان برای دادن غذا و نوشیدنی نذری از این ظرف‌ها استفاده نکنید مراقب گرمازدگی در داخل خانه باشید آیا زیاد خوردن لبنیات، کابوس شبانه می‌آورد توصیه‌های تابستانی برای مادران باردار پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی در روز‌های تاسوعا و عاشورای حسینی (۱۴ و ۱۵ تیر ۱۴۰۴) پروازهای شرکت‌های عربی به ایران از سر گرفته شد ۱۷ مصدوم در حادثه آتش‌سوزی مجتمع تجاری درگهان (۱۳ تیر ۱۴۰۴) هشدار رئیس انجمن علمی روانپزشکان ایران: آثار روانی و اجتماعی جنگ نیازمند توجه و سیاست‌گذاری فوری است ۲۵ استان با تنش آبی مواجه هستند استاد دانشگاه فردوسی مشهد: سران صهیونیستی و آمریکایی شمر و یزید زمان ما هستند تمدید مهلت ثبت اعتراض آزمون‌های نهایی پایه دوازدهم ویدئو | ازسرگیری پروازها در فرودگاه‌های اصفهان و تبریز ۱۱ کشته در حادثه ریزش ساختمانی در پاکستان نخستین پرواز خارجی در فرودگاه امام خمینی (ره) به زمین نشست (۱۳ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها
سرپرست معاونت آموزش، پژوهش و فناوری هلال‌احمر:

دوره آموزش آنلاین «آمادگی در برابر زلزله» برگزار می‌شود

  • کد خبر: ۲۸۵۷۰
  • ۱۱ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۴:۵۷
دوره آموزش آنلاین «آمادگی در برابر زلزله» برگزار می‌شود
سرپرست معاونت آموزش، پژوهش و فناوری جمعیت هلال‌احمر از برگزاری دوره آموزشی آنلاین در زمینه زلزله تحت عنوان «چگونه در برابر زلزله آماده باشیم؟» خبر داد.
به گزارش شهرآرانیوز، خسرو رحمانی گفت: این دوره یک دوره آموزشی آنلاین برای عموم مردم است. با توجه به زلزله‌ای که به تازگی در تهران و در برخی استان‌های دیگر رخ داد، تصمیم گرفتیم در قالبی فراگیر و در دسترس آموزشی جدید ایجاد کنیم و مردم با مباحث تازه مربوط به زلزله آشنا شوند.

وی ادامه داد: لذا دوره آنلاین آموزش در برابر زلزله را با توجه به تجربه‌ای که در دوره آنلاین کرونا ویروس به دست آوردیم، آغاز کردیم که شامل مباحث کلی در زمینه آمادگی در برابر زلزله است.

سرپرست معاونت آموزش، پژوهش و فناوری جمعیت هلال‌احمر به گواهی مربوط به دوره هم اشاره کرد و افزود: این آزمون به راحتی از طریق تلفن همراه، تبلت و لپ تاپ قابل دسترسی است و در پایان دوره در صورتی که افراد مشخصاتشان را وارد کنند، پس از ۲۴ ساعت می‌توانند گواهی مربوط به آن را از سایت آموزش همگانی جمعیت هلال احمر به نشانی khadem.ir دریافت کنند.

رحمانی ادامه داد: این دوره توسط جمعیت هلال احمر با همکاری سازمان نظام پزشکی و در راستای بند ب ماده ۱۴ مدیریت بحران برگزار شده است. بر اساس این بند، وظیفه آموزش آحاد جامعه در حوزه حوادث و سوانح بر عهده جمعیت هلال‌احمر و با همکاری سایر سازمان‌ها است.

وی تاکید کرد: این دوره با محتوای آموزشی زلزله برای اولین بار به صورت الکترونیکی و برخط توسط جمعیت هلال‌احمر و در راستای عدالت آموزشی با شعار «همه‌جا، همه وقت و برای همه» در کشور برگزار می‌شود. در ضمن دوره‌ی مشابه ان با محتوای کرونا ویروس با ۳۵۱ هزار شرکت کننده با همکاری مشترک جمعیت هلال احمر و سازمان نظام پزشکی برگزار شده است.

به گفته سرپرست معاونت آموزش، پژوهش و فناوری جمعیت هلال‌احمر، شرکت در این دوره آموزشی آنلاین زلزله حدود ۲۰ دقیقه زمان می‌برد و سرفصل‌های آن به شرح زیر است:

چرا باید در کشور ایران همیشه برای زلزله آماده باشیم؟ چند نکته ساده برای افزایش ایمنی در اتاق‌های منزل، ایمن‌سازی آشپزخانه، آشنایی با چیدمان ایمن وسایل در منزل، در پارکینگ چه کنیم؟ هنگام وقوع زلزله چگونه پناه بگیریم؟، اقدامات حفاظتی و مراقبتی بعد از وقوع زمین‌لرزه و در نهایت آزمون نهایی.

برای شرکت در این دوره از طریق لینک https://go.irimc.org/quake اقدام کنید.

منبع: مهر
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->