ابلاغ بیش از ۶۱ هزار میلیارد ریال از اعتبارات سرمایه‌ای خراسان رضوی ماجرای نامه مخبر برای حداقل‌بگیران تامین اجتماعی چه بود؟ | سه میلیون تومان برای متناسب‌سازی نیست! راه اندازی چهارمین مرکز خدمات جامع سلامت آموزشی در دانشگاه علوم پزشکی مشهد اعمال‌قانون ۱۸۳۷ خودروی حادثه‌ساز در مشهد | توقیف ۴۴ خودروی متخلف (یکم مرداد ۱۴۰۳) آخرین وضعیت بانک‌ها در پرداخت وام ازدواج | ۲۷۰ هزار نفر در صف انتظار هستند (یکم مرداد ۱۴۰۳) چرا کمک هزینه معیشتی معلولان متوقف شده است؟ چرا قانون متناسب ‌سازی حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی به درستی اجرا نمی‌شود؟ انتشار فایل کتاب‌های درس دانش آموزان مدارس از امروز (یکم مرداد ۱۴۰۳) یک‌میلیون تومان متناسب‌سازی به حساب بازنشستگان کشوری واریز می‌شود، اما برای بازنشستگان تأمین اجتماعی، نه (یکم مرداد ۱۴۰۳) چند راهکار مناسب برای تحمل راحت گرمای شدید این روز‌ها تصادف دو خودرو سنگین در بزرگراه مشهد _ باغچه یک کشته برجای گذاشت (یکم مرداد ۱۴۰۳) تب، سردرد و بدن درد مهمترین علائم بیماری تب دنگی است چه عواملی زمینه‌ساز انسداد سینوس‌ها و ایجاد بیماری سینوزیت می‌شوند؟ فعالیت ۹۵ خانه نگهداری از فرزندان بی‌سرپرست در خراسان رضوی افزایش ۱۹ درصدی بارندگی‌ها در کشور نسبت به سال آبی گذشته اعترافات قاتل سنگدل به قتل نگهبان گاراژ با ضربات سنگ دستگیری فالگیر شیطان‌صفت به جرم آزار و اذیت زن جوان دستگیری متهم به قتل مسلحانه مدیرعامل شرکت ساختمانی در سهروردی
سرخط خبرها

دریای خزر از ۱۵ خرداد به روی گردشگران باز است

  • کد خبر: ۲۸۵۸۳
  • ۱۱ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۵:۵۵
دریای خزر از ۱۵ خرداد به روی گردشگران باز است
 جانشین ستاد سامان‌دهی طرح دریا در مازندران گفت که این طرح امسال به دلیل شیوع ویروس کرونا تاکنون اجرا نشده است، اما برنامه این است که از ۱۵ خردادماه اجرا شود.

به گزارش شهرآرانیوز، حسین حسن‌نژاد افزود: بر اساس برنامه‌ریزی طرح سامان‌دهی دریا در حدود ۹۰ نقطه از ساحل خزر در حوزه استحفاظی استان مازندران با حضور نجاتگران اجرا می‌شود.


وی با تأکید بر اینکه طرح دریا امسال طبق پروتکل‌های بهداشتی مصوب وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اجرا می‌شود، گفت که آماده نشدن پروتکل و شیوع ویروس کرونا سبب تأخیر ۱۵ روزه شروع طرح سامان‌دهی دریا نسبت به سال‌های گذشته شده است.

 

طرح دریا هر سال از ماه خرداد در حدود ۴۰۰ کیلومتر از سواحل خزری مازندران به اجرا گذاشته می‌شود. برنامه‌ریزی و نظارت بر این طرح با دستگاه‌های مختلف دولتی و عمومی شامل هلال احمر، دانشگاه علوم پزشکی، نیروی انتظامی، فرمانداری‌ها و دیگر دستگاه‌های مرتبط است.

 

طرح سامان‌دهی دریا از سال ۹۲ با هدف کاهش مرگ‌ومیر هنگام شنا در دریای خزر در مازندران به اجرا گذاشته شد و توانست در همان سال نخست آمار حدود ۲۰۰ نفر غرق شده هنگام شنا در تابستان سال ۹۱ را تا ۵۰ درصد کم کند. آمار قربانیان دریا تابستان سال ۹۸ هم به ۳۱ نفر رسید.

 

شناسایی نقاط کور و حادثه خیز، نصب تابلو‌های شنا ممنوع، افزایش تعداد ناجیان غریق، استقرار مأموران انتظامی در مناطق خطرساز، افزایش ساعات فعال ماندن طرح در شب و سامان‌دهی شناگاه‌های خصوصی در کنار فعال نگهداشتن طرح در ماه مبارک رمضان در سال‌های گذشته مهم‌ترین عواملی بود که به کاهش آمار قربانیان کمک کرد.

 

مازندران ۳۷۰ کیلومتر از ساحل دریای خزر را در اختیار دارد و بر اساس اعلام استانداری پارسال هنگام اجرای طرح دریا ۳۷۰ نقطه حادثه‌خیز در این محدوده شناسایی و برای جلوگیری از شنا با تابلوی «شنا ممنوع» و گماشتن مأموران انتظامی و ناجیان غریق نشانه‌گذاری شد.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->