سانحه رانندگی در خواف خراسان رضوی هشت مصدوم برجای گذاشت (۲ آذر ۱۴۰۳) قتل فجیع جوان ۲۳ ساله تهرانی به جرم دفاع از ناموس تصادف در مسیر سبزوار- خوشاب یک کشته و ۲ زخمی برجای گذاشت (۲ آذر ۱۴۰۳) کاهش مصرف آب در مشهد، نتیجه اقدامات فرهنگی موثر است مسمومیت ۶ عضو یک خانواده با گاز مونوکسید کربن در نزدیکی مشهد (۲ آذر ۱۴۰۳) ۸ محصول غیرمجاز آرایش چشم اعلام شد برخی جاده‌های خراسان رضوی بارانی و لغزنده است (۲ آذر ۱۴۰۳) آیا میتوان با زن مبتلا به ایدز ازدواج کرد؟ پروازهای ایران‌ایر به فرودگاه استانبول روزانه شد جزییات حادثه سقوط آسانسور یک ساختمان مسکونی در خیابان قائم مشهد واژگونی خودرو در بجستان خراسان رضوی یک کشته برجای گذاشت (۲ آذر ۱۴۰۳) دستگیری ۳۸۶ متهم به سرقت در اجرای طرح اقتدار امنیت اجتماعی در مشهد زمان برگزاری کنکور سراسری ۱۴۰۴ اعلام شد تلاش‌های ماندگار استاد باقرزاده در توسعه دانشگاه فردوسی و رفاه دانشجویان اختصاص ۲.۲ هزار میلیارد تومان برای تکمیل طرح‌های نیمه‌تمام سیستان و بلوچستان آخرین اخبار از تأثیر معدل در کنکور توصیه‌هایی برای محافظت در برابر آلودگی هوا واژگونی خودرو در بولوار وکیل‌آباد مشهد بدون مصدوم و محبوس تنها نشانه پوکی استخوان «شکستگی» است ستاد حقوق بشر به تصویب قطعنامه پیشنهادی کانادا علیه ایران اعتراض کرد اختلافات مالی بین ۳ دوست در تهران منجر به قتل شد شمارش معکوس برای روشن‌شدن تنور نانوایی در محله عمار یاسر مشهد اعترافات مردی که همسرش را با کلنگ در مشهد به قتل رساند + عکس پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (پنجشنبه، یکم آذر ۱۴۰۳) | تداوم بارش باران در غالب نقاط استان نگرانی وزیر بهداشت از روند نزولی زادوولد در کشور | ثبت کمتر از یک میلیون تولد در سال ۱۴۰۳ بازنشستگان تأمین اجتماعی فعلاً بیمه تکمیلی ندارند! (یکم آذر ۱۴۰۳) | لطفاً بیمار نشوید انجام ۱۵۰۰ عمل جراحی برای مجروحان حادثه لبنان در ایران تأکید معاون وزیر نیرو بر ضرورت اعمال مدیریت مصرف آب در مشهد افزایش مرگ‌ومیر ناشی از «هاری» در ایران کمبود برخی تجهیزات پزشکی در مشهد که حیات بیمار را به خطر می ‎اندازد
سرخط خبرها

متوسط نرخ رشد روزانه کرونا در کشور طی ۱۰ روز اخیر افزایش یافت

  • کد خبر: ۲۸۸۵۱
  • ۱۳ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۶:۱۴
متوسط نرخ رشد روزانه کرونا در کشور طی ۱۰ روز اخیر افزایش یافت
اطلاعات مستخرج از سامانه نماگرکووید-۱۹ (ISC COVID-۱۹ Visualizer) نشان می‌دهد که میزان رشد متوسط روزانه مبتلایان ویروس کووید-۱۹ افزایش یافته است.

به گزارش شهرآرانیوز، سرپرست پایگاه استنادی علوم جهان اسلام اظهار داشت: اطلاعات مستخرج از سامانه نماگر کووید-۱۹ نشان می‌دهد که میزان رشد متوسط روزانه مبتلایان به کرونا افزایش یافته است.

محمدجواد دهقانی ادامه داد:همچنین میزان رشد متوسط روزانه کشور در همین بازه زمانی از ۱.۴۸ درصد به ۱.۸ درصد افزایش یافته است. متوسط نرخ رشد روزانه شیوع بیماری در کشور در دهه اول اردیبهشت ۱.۳۲ درصد بود که در دهه دوم اردیبهشت به ۱.۴ افزایش و در دهه سوم اردیبهشت به ۱.۴۸ درصد افزایش و دهه اول خرداد ماه به ۱.۸ درصد افزایش یافته است.

وی افزود: هر چند دلیل افزایش موارد گزارش شده کرونا در ایران افزایش انجام تست در افراد بدون علامت یا با علایم D خفیف اعلام شده ولی کاهش شاخص بهبودی( Recovery Index ) ( نسبت متوسط رشد روزانه بهبودی به متوسط رشد روزانه انتشار بیماری) در کشور از ۲.۱۲ در دهه اول اردیبهشت به ۰.۹۴ در دهه اول خرداد نشان دهنده این است که تا برطرف شدن بیماری کووید -۱۹ و یا حداقل کاهش انتشار آن در کشور راه درازی در پیش خواهد بود. قطعاً ادامه روند طی شده در یک ماه اخیر نگران کننده و لازم است تمهیداتی برای تغییر روند افزایشی رشد انتشار بیماری اتخاذ شود.

سرپرست ISC در ادامه گفت: همانطور که در جدول ۲ مشاهده می شود، نکته قابل توجه کاهش میزان متوسط رشد روزانه فوتی دنیا از ۳.۲۹ درصد در دهه اول اردیبهشت به ۱.۲۹ در دهه اول خرداد بوده که این میزان کاهش برای کشور نیز از ۱.۵۳ درصد به ۰.۸۴ درصد بوده است.

دهقانی ادامه داد: نتایج و آمار در سامانه کووید -۱۹ به همراه تحلیل مربوط به ۱۸ کشور مطرح دنیا، متوسط نرخ رشد روزانه در بازه های زمانی مختلف، درصد بهبود یافته ها و نیز درصد فوت شده ها در جدول یک نشان داده شده است. اطلاعات مستخرج از سامانه کووید -۱۹ در جدول یک نشان می‌دهد که در طول ده روز اخیر از یک الی ۱۰ خرداد (۲۱ الی ۳۰ مه ۲۰۲۰) تعداد کل مبتلایان در دنیا از ۴۹۸۲۹۳۷ مورد به ۶۰۹۴۶۲۱ مورد افزایش یافته و بنابراین متوسط رشد روزانه بیماری در ده روز اخیر در دنیا برابر با ۲.۰۴ درصد می‌باشد. جهت اطلاع، میزان رشد متوسط روزانه بیماری دنیا در دهه سوم اردیبهشت برابر با ۱.۷۸ درصد و در دهه دوم اردیبهشت ۲.۶۵ درصد بود. بنابراین در ده روز اخیر مجدداً شاهد افزایش نرخ رشد متوسط روزانه هستیم. بررسی ها نشان می‌دهد که در دهه اول خرداد متوسط جمعیت بهبود یافته در دنیا رو به افزایش و حدود ۴۴.۳۳ درصد و نیز میزان فوتی رو به کاهش و به ۶.۰۶ درصد رسیده است.

با این حال بیشترین درصد جمعیت بهبود یافته در میان ۱۸ کشور مطرح شده متعلق به چین با ۹۴.۳۵ درصد، آلمان با ۹۰ درصد، ایران با ۷۸.۴ درصد، ترکیه با ۷۷.۹ درصد، مکزیک و عربستان با ۷۰ درصد، اسپانیا ۶۹ درصد، ایتالیا با ۶۷ درصد، کانادا با ۵۳ درصد و سایر کشورها زیر ۵۰ درصد می باشد. میزان متوسط بهبود یافته دنیا تا این زمان ۴۴ درصد است.

 

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->