آتش سوزی منزل مسکونی در خیابان فرامرز عباسی مشهد (۳ مرداد ۱۴۰۳) تاکید وزیر نیرو بر تخصیص اعتبار طرح‌های اضطراری تامین آب شرب مشهد گردهمایی اعضای هیئت علمی شبکه نخبگانی اساتید جوان دانشگاه تهران در مشهد برگزار شد روایت زنی که به خاطر لجبازی زندگی‌اش را تباه کرد قتل با چاقوی میوه خوری| حکم قصاص برای برادر دادستان صادر شد بازار کساد واحد‌های اقامتی مشهد، تحت تاثیر گرانی و کمبود بلیت‌های هواپیما و قطار! ماجرای مردی که زنش را در خیابان به قتل رساند کاهش خطر لخته خون، سرطان و بهبود زخم موثر با این ماده غذایی جادویی رمزگشایی از ۴۳ فقره سرقت قطعات خودرو در مشهد (۳ مرداد ۱۴۰۳) برخی از سؤالات دروس امتحانات نهایی حذف شد + جزئیات این فرآورده لاغری چربی‌سوز، غیرمجاز اعلام شد ایست قلبی راننده کامیون در مسیر فریمان- مشهد (۳ مرداد ۱۴۰۳) تولید واکسن نوترکیب آنفلوانزا H۵ برای اولین بار در کشور قول وزیر کار به بازنشستگان: تلاش می‌کنیم صدور احکام همسان‌سازی حقوق بازنشستگان در این ماه انجام شود (۳ مرداد ۱۴۰۳) اعمال‌قانون ۱۸۴۴ خودروی حادثه‌ساز در مشهد | توقیف ۴۹ خودروی متخلف (۳ مرداد ۱۴۰۳) برخورد قاطع آموزش‌وپرورش خراسان‌رضوی با تخلفات مدیران مدارس اثرگذاری فراورده‌های دفع پشه آئدس موجود در بازار اثبات نشده است تنهامرکز جامع درمان بیماران ام‌اس شرق کشور در بیمارستان قائم(عج) مشهد فعال است گرمازدگی می‌تواند به سکته قلبی منجر شود
سرخط خبرها

امکان دسترسی الکترونیکی به کتابخانه مرکزی دانشگاه علامه

  • کد خبر: ۲۹۰۰۸
  • ۱۵ خرداد ۱۳۹۹ - ۰۸:۰۷
امکان دسترسی الکترونیکی به کتابخانه مرکزی دانشگاه علامه
رئیس کتابخانه مرکزی و مرکز اسناد دانشگاه علامه طباطبائی از امکان دسترسی الکترونیکی به خدمات کتابخانه مرکزی این دانشگاه در دوران کرونا خبر داد.
به گزارش شهرآرانیوز،  سیدمهدی طاهری ضمن اعلام این خبر، به تاثیرات شیوع ویروس کرونا (کووید- ۱۹) در ارائه خدمات کتابخانه‌ای اشاره کرد و گفت: دوران کرونا، به دلیل محدودیت‌هایی که در تعاملات انسانی پدید آمد و استفاده از راهکاری، چون قرنطینه شدن و نظیر آن برای مصون ماندن از ابتلا به ویروس، موجب برجسته شدن و باز شکوفایی خدمات مجازی در کتابخانه‌ها شد.

وی ادامه داد: به دلیل تعطیلی کتابخانه‌ها، به عنوان یکی از مکان‌های پر خطر که امکان انتقال ویروس را از طریق تعامل کاربران (واسط و نهایی) با یکدیگر و تماس با منابع اطلاعاتی فیزیکی و ابزار‌های مطالعه مانند میز مطالعه و جز آن فراهم می‌کرد، تنها شیوه ارائه خدمات، مجازی شد. به عبارت دیگر، این گونه از خدمات کتابخانه‌ای، پیش از دوران کرونا نیز ارائه می‌شد و متداول بود. اما در این دوران، اقبال ویژه‌ای را به خود معطوف داشت.

رئیس کتابخانه مرکزی و مرکز اسناد دانشگاه علامه طباطبائی درباره خدمات کتابخانه‌ای این دانشگاه در دوران کرونا عنوان کرد: مجموعه کتابخانه‌ای دانشگاه علامه طباطبائی، یک کتابخانه دانشگاهی دیجیتالی دو وجهی است که مجموعه‌ای بالغ بر یک میلیون شی محتوایی (۳۴۵ هزار شیء دیجیتالی و ۶۵۰ هزار شیء فیزیکی) دارد، و غنی‌ترین کتابخانه کشور در حوزه علوم انسانی و اجتماعی به شمار می‌آید.

طاهری بیان کرد: دسترسی به محتوای کامل تمامی برونداد‌های علمی دانشگاه علامه (پایان‌نامه‌ها و رساله‌ها، طرح‌های پژوهشی، کتاب‌ها، کارگاه‌های آموزشی و جز آن)، ارائه درختواره‌های گوناگون موضوعی، خدمات به گروه‌های ویژه کاربری مانند نابینایان و کم‌بینایان، خدمات مرجع الکترونیکی، خدمات تامین منابع و تحویل مدرک جامع و سریع، و نظیر آن‌ها از مهمترین خدمات این کتابخانه دیجیتالی دو وجهی محسوب می‌شوند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علامه طباطبایی؛ وی خاطرنشان کرد: همان طور که از توصیف این کتابخانه هویدا است، کتابخانه‌های دانشگاه علامه طباطبائی، یک کتابخانه دیجیتالی دو وجهی هستند، نه کتابخانه‌ای فیزیکی شامل منابع یا مجموعه‌های دیجیتالی. خود این ویژگی، یعنی تمرکز بر کتابخانه دیجیتالی، بیانگر سطوح و تنوع خدمات این کتابخانه در دوران کرونا است.

طاهری یادآور شد: کتابخانه‌ای که محوریت را بر منابع دیجیتالی و خدمات الکترونیکی گذاشته است و منابع و خدمات فیزیکی را بخشی از رسالت خود می‌داند، بدون تردید دورانی شبیه دوران کرونا که دسترسی فیزیکی به کتابخانه‌های محدود می‌شود، این کتابخانه حرف‌های زیادی برای گفتن دارد.
 
منبع:ایسنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->