شهردار مشهد مقدس: پیام حضور مردم در مراسم تشییع شهدا، پیام همدلی و همراهی و انسجام مردم است  مراسم تشییع پیکر ۱۵ شهید حملات رژیم صهیونیستی فردا (جمعه ۶ تیر ۱۴۰۴) در مشهد برگزار می‌شود + اسامی شهدا طالبان: روزانه بیش از ۱۰ هزار مهاجر از مرز اسلام‌قلعه وارد افغانستان می‌شوند دیدار رئیس شورای عالی استان‌ها با خانواده شهیدان نظری در مشهد + عکس خدمت‌رسانی بیش از ۲۰۰ پاکبان حین برگزاری مراسم تشییع پیکر شهیدان جنایات رژیم صهیونیستی، در مشهد ویژه‌برنامه‌های شهرداری مشهد در دهه اول محرم ۱۴۰۴ خدمات‌رسانی رایگان خطوط مترو و اتوبوس در مسیر‌های منتهی به حرم امام‌رضا(ع)، فردا (۶ تیر ۱۴۰۴) استفاده از ظرفیت تلویزیون‌های شهری برای اطلاع‌رسانی مراسم تشییع پیکر شهدای جنایات رژیم صهیونیستی در مشهد معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری خراسان رضوی: فعالیت‌های استان، در زمان بحران هیچ‌گاه متوقف نشد وزیر امور خارجه آلمان: اکنون می‌توانیم به مسیر دیپلماسی بازگردیم دعوت رئیس شورای اسلامی شهر مشهد از مردم برای حضور در مراسم تشییع پیکر شهیدان جنایات رژیم صهیونیستی قیمت افغانی به تومان و دلار، امروز (پنجشنبه ۵ تیرماه ۱۴۰۴) بسیج تمام امکانات شهرداری مشهد برای مراسم تشییع پیکر مطهر شهیدان جنایات رژیم صهیونیستی + فیلم کیفیت هوای مشهد امروز «بسیار ناسالم» است | منطقه هرات، منشأ گردوغبار امروز (۵ تیر ۱۴۰۴) فرماندار مشهد مقدس: مشکلی در تأمین کالا‌های اساسی برای ایام محرم در مشهد وجود ندارد بازرسی‌های فعلی کافی نیست | پایان رهاشدگی بازار کالا‌های اساسی فاز یک پارک جهان‌شهر مشهد با پیشرفت ۶۵ درصدی تا شهریورماه به بهره‌برداری می‌رسد طرح‌های فرهنگی مشهد برای جوانان | از کلاس‌های مهارت زندگی تا گسترش مسجدمحوری تشییع باشکوه پیکر شهدای حملات صهیونیستی در مشهد | جمعه؛ وداع با سرلشکر کاظمی و یارانش (۶ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

توزیع ۹ هزار وعده غذایی در حاشیه شهر مشهد

  • کد خبر: ۲۹۰۱۵
  • ۱۵ خرداد ۱۳۹۹ - ۰۹:۴۷
توزیع ۹ هزار وعده غذایی در حاشیه شهر مشهد
هیات مذهبی "رهروان روح الله" خانواده شهدا در مشهد به مناسبت رحلت حضرت امام خمینی(ره) ۹ هزار وعده غذایی در مناطق مختلف حاشیه کلانشهر مشهد توزیع کردند.
به گزارش شهرآرانیوز، مسئول هیات مذهبی رهروان روح الله مشهد با بیان این مطلب به خبرنگار ایرنا گفت: این هیات که متشکل از ۳۶ تشکل مذهبی کوچک و بزرگ به نام رهروان روح الله در سراسر کلانشهر مشهد است همه ساله در ۱۴ خرداد ماه مراسم باشکوهی به مناسبت ارتحال بنیانگذار کبیر جمهوری اسلامی برگزار می‌کرد که امسال با توجه به همه گیری کرونا این آئین جهت جلوگیری از شیوع کرونا به گونه دیگری برگزار شد.

رضا احمدی افزود: امسال به همت خانواده‌های شهدای عضو این هیات مذهبی ۹ هزار وعده غذای گرم به نیت خیرات برای آن امام سفر کرده تهیه و دیروز چهارشنبه ۱۴ خرداد بین اهالی محلات مختلف حاشیه شهر مشهد توزیع شد.
پیش از این نیز طبق اعلام بنیاد شهید و امور ایثارگران خراسان رضوی ۸۱ حسینیه شهدا در این استان که متولیان آن خانواده شهدا هستند میزبان برگزاری آئین‌های گرامیداشت سالروز ارتحال حضرت امام خمینی (ره) اعلام شده اند.

بر اساس اعلام جانشین رییس ستاد بزرگداشت مراسم ارتحال ملکوتی امام خمینی (ره) در خراسان رضوی به دلیل شیوع بیماری ویروسی همه‌گیر کرونا تجمع و برنامه‌ای در سالگرد ارتحال بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی در حرم مطهر حضرت رضا (ع) برگزار نمی‌شود و بیشتر برنامه‌ها در سطح این استان به صورت مجازی در شبکه‌های اجتماعی انجام می‌شوند.

با این وجود رئیس شورای هیات‌های مذهبی خراسان رضوی گفت؛ هیات‌های مذهبی استان در مشهد و دیگر شهرستان‌ها بصورت خودجوش برنامه‌هایی را در مساجد و برخی نقاط شهری با رعایت پروتکل‌های بهداشتی و رعایت فاصله گذاری‌های اجتماعی برگزار نمودند.

بر اساس آخرین آمار رسمی تاکنون ۱۶۰ هزار و ۶۹۶ نفر در ایران به بیماری کرونا مبتلا شده‌اند. این بیماری تاکنون جان هشت هزار و ۱۲ را در کشورمان گرفته است. همچنین تاکنون ۱۲۵ هزار و ۲۰۶ نفر از مبتلایان به کرونا در ایران بهبود یافته‌اند.

"پاندمی کرونا" تاکنون در سطح جهان ۶ میلیون و ۴۵۵ هزار و ۱۰۸ نفر را بیمار کرده و جان ۳۸۲ هزار ۴۸۱ نفر را در ۲۱۲ کشور گرفته است. دو میلیون و ۶۸ هزار و ۴۸۲ نفر از افراد مبتلا به کرونا در سطح جهان تاکنون درمان شده‌اند.
 
منبع:ایرنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->