یک نماینده مجلس: تبیین درست مکانیسم ماشه، اثرات روانی منفی آن را در کشور کاهش می‌دهد فرانسه: نیروی امنیتی بین المللی برای حمایت از صلح غزه تشکیل می‌شود آمریکا ۹۳ شخصیت حقیقی و حقوقی مرتبط با ایران را تحریم کرد ادعای رسانه‌های افغانستان: ارتش پاکستان مسئولیت حمله امشب به کابل را بر عهده گرفت حمله اسرائیل به جنوب غزه؛ چند فلسطینی به شهادت رسیدند جهاد اسلامی: سلاح و مقاومت ما، ضامن اصلی اجرای توافق آتش‌بس غزه است سخنگوی دولت: تهران همواره در کنار مردم فلسطین بوده است خلیل الحیه: جنگ غزه پایان یافت | تجلیل از مقاومت مردم غزه عبدالملک الحوثی: اسرائیل خونین‌ترین جنایات عصر حاضر را مرتکب شده است چین ۱۴ شرکت و سازمان آمریکایی و کانادایی را تحریم کرد روسیه: طرفین توافق پایان جنگ در غزه به تعهدات خود عمل کنند وزیر خارجه اسرائیل: قصد از سرگرفتن جنگ در غزه را نداریم ترامپ: به خاورمیانه سفر می‌کنم | با ایران همکاری می‌کنیم ویتکاف و داماد ترامپ وارد سرزمین های اشغالی شدند اردوغان: بر اجرای توافق آتش بس غزه نظارت می‌کنیم | تا تشکیل کشور مستقل فلسطین از پای نخواهیم نشست دستگیری ۳۲ نفر در لبنان به اتهام جاسوسی برای اسرائیل دفتر نتانیاهو: جایزۀ صلح نوبل را به ترامپ بدهید + عکس پوتین: مسئله هسته‌ای ایران تنها از راه دیپلماسی قابل حل است | درخواست نتانیاهو از روسیه درباره ایران پوتین از علی‌اف عذرخواهی کرد سوءتغذیه شدید بیش از ۵۴,۶۰۰ کودک در غزه بیانیه وزارت امور خارجه در خصوص تلاش‌ها برای توقف نسل‌کشی در غزه (۱۷ مهر ۱۴۰۴) اسرائیل: آتش‌بس در غزه ۲۴ ساعت پس از تایید، اجرا می‌شود آمریکا ۲۹ نهاد مرتبط با ایران در کشور‌های مختلف را تحریم کرد (۱۷ مهر ۱۴۰۴) علی آبادی: تکمیل آبرسانی به غرب سمنان انجام می شود آیت‌الله علم‌الهدی: مراسم اعتکاف، حرکت عظیمی در جهت تربیت دینی نسل جوان است ایروان: «کریدور زنگزور» در خاک ارمنستان وجود نداشته و نخواهد داشت آیا ایران با دولت کنونی آمریکا مذاکرات را ادامه خواهد داد؟
سرخط خبرها

وزیر اطلاعات: پاسخ محکمی به جنایت‌های رژیم صهیونیستی داده خواهد شد

  • کد خبر: ۲۹۰۴۰۳
  • ۰۳ مهر ۱۴۰۳ - ۱۸:۲۸
وزیر اطلاعات: پاسخ محکمی به جنایت‌های رژیم صهیونیستی داده خواهد شد
سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با اشاره به جلسه امروز این کمیسیون گفت: در این جلسه وزیر اطلاعات تاکید کرد که رژیم صهیونیستی با حمایت آمریکا و غرب تنش منطقه را جهانی خواهد کرد و تاکید کرد که پاسخ محکمی به جنایت‌های رژیم صهیونیستی داده خواهد شد.

به گزارش شهرآرانیوز، ابراهیم رضایی در توضیح جلسه عصر امروز کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی، گفت: این جلسه با حضور وزیر اطلاعات در محل کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس برگزار شد.

وی توضیح داد: در ابتدای این جلسه سوال حجت‌الاسلام حمید رسایی نماینده تهران و ۱۷ نفر از نمایندگان مجلس شورای اسلامی از وزیر اطلاعات مطرح شد؛ سوال درباره نحوه انتصابات اخیر در دولت و استعلام از دستگاه‌هایی مانند وزارت اطلاعات بود که نسبت به برخی انتصابات در پست‌های حساس معترض بودند. 

سخنگوی کمیسیون امنیت ملی مجلس شورای اسلامی اضافه کرد: حجت الاسلام خطیب وزیر اطلاعات در پاسخ به این سوال تاکید کرد که به همه استعلام‌ها پاسخ دادیم و پاسخ خواهیم داد و در این زمینه پاسخگو هستیم. دولت خود را موظف می‌داند قانون در این زمینه رعایت شود.

رضایی افزود: در نهایت آقای رسایی از پاسخ‌های وزیر اطلاعات به سوال خود قانع شد، اما تاکید کرد که اصل اشکال در این زمینه باقی است ولی مربوط به وزیر اطلاعات و وزارت اطلاعات نیست و دیگران در این زمینه باید پاسخگو باشند.

رضایی گفت: جلسه با حضور وزیر اطلاعات و اعضای کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی ادامه پیدا کرد و وزیر اطلاعات درباره برخی از مسائل به ویژه لبنان، امنیت منطقه و مسائل داخلی کشور مطالبی را مطرح کرد و به سوالات نمایندگان هم پاسخ داد.

سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی ادامه داد: وزیر اطلاعات با اشاره به تحولات لبنان گفت که حزب‌الله لبنان موفقیت‌های زیادی داشته است و سامانه گنبد آهنین رژیم صهیونیستی آسیب جدی دیده است و رژیم صهیونیستی به دلیل موفقیت‌های حزب‌الله لبنان ناچار شده که حالت فوق العاده در سرزمین سرزمین‌های اشغالی اعلام کند؛ جنایات رژیم صهیونیستی با پشتیبانی و حمایت تسلیحاتی ایالات متحده آمریکا انجام می‌شود و مقاومت برای ادامه جنگ آماده است و رژیم صهیونیستی شرایط سختی را در پیش دارد.

رضایی بیان کرد: وزیر اطلاعات در این جلسه تاکید کرد که رژیم صهیونیستی با حمایت آمریکا و غرب تنش منطقه را جهانی خواهد کرد و تاکید کرد که پاسخ محکمی به جنایت‌های رژیم صهیونیستی داده خواهد شد. 

وی ادامه داد: وزیر اطلاعات به برخی از سوالات نیز پاسخ داد و گفت مسئولان کشور باید پروتکل‌های حفاظتی را جدی بگیرند و رعایت کنند. وزیر اطلاعات در مورد اتباع بیگانه نیز گفت که در موضوع اتباع اختلافی با سایر دستگاه‌ها نداریم و آمادگی برای توافق در مورد تهیه لایحه‌ای در این زمینه داریم.

وزیر اطلاعات: موضوع هوشمندسازی مرز را در دستور کار داریم

سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی بیان کرد: وزیر اطلاعات گفت که دشمن تصمیم گرفته است که ایران را ناامن کند و ناامنی را به داخل بکشاند. وی درباره وضعیت مرز‌ها و ورود اتباع بیگانه به کشور نیز گفت موضوع هوشمندسازی مرز را در دستور کار داریم. همچنین وی گفت انسجام اجتماعی در داخل وضعیت خوبی است و باید تلاش کنیم که این انسجام در داخل حفظ و تقویت تقویت شود.

رضایی با اشاره به نقطه نظرات اعضای کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی در این جلسه، بیان کرد: تامین امنیت در شرق کشور، لزوم داشتن ابتکار عمل در مسائل منطقه، جدی گرفتن موضوع ورود اتباع بیگانه به کشورمان و لزوم ساماندهی آنها، لزوم ممانعت از ورود افراد بد سابقه به دولت، تاکید بر ضرورت پاسخ قاطع به ترور شهید اسماعیل هنیه در تهران و انتقاد از مواضع رئیس جمهور درباره رژیم صهیونیستی در نیویورک از جمله مطالبی است که نمایندگان حاضر در جلسه مطرح کردند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->