گوشی هوشمند، عامل پنهان در تاخیر گفتار کودکان دستگیری قاتل پل غدیر شیراز در کمتر از ۲۴ ساعت دستگیری زن و شوهر سارق در بهارستان آیا مصرف زیاد آب کبد را چرب می‌کند؟ جان باختن راکب موتورسیکلت بر اثر برخورد با کامیون تداوم مهاجرت پزشکان برای نظام سلامت مشکل ساز خواهد شد نگین سبز رامسر به ثبت ملی رسید دریافت یارانه برای مرد تاجر ۲ میلیارد تومان هزینه برداشت نقشه تصاحب ملک میلیاردی در طرقبه شاندیز با ورود پلیس نقش بر آب شد حوادث رانندگی؛ عامل اصلی مرگ‌های غیر طبیعی در کشور ۲۱کشته و ۲۶ مصدوم در حادثه واژگونی اتوبوس اسکانیا در استان فارس (۲۸ تیر ۱۴۰۴) مسافت و زمان سفر از مرز‌های ایران به نجف و کربلا حقوق بازنشستگان و مستمری‌بگیران تأمین اجتماعی از فردا (یکشنبه، ۲۹ تیر ۱۴۰۴) واریز می‌شود آتش سوزی پالایشگاه آبادان مهار شد | نشت پمپ علت وقوع این حادثه بود (۲۸ تیر ۱۴۰۴) وقوع آتش سوزی در واحد ۷۰ پالایشگاه آبادان | عملیات اطفا در حال انجام است + فیلم (۲۸ تیر ۱۴۰۴) برگزاری رایگان کلاس‌های تقویتی برای دانش‌آموزان دهک‌های پایین در روستاها صدور سند تک‌برگ کاروانسرای مشهد میقان (۲۸ تیر ۱۴۰۴) آخرین اخبار از پرونده قتل «امیرمحمد خالقی» فرصت‌های اقتصادی حاصل از میوه‌های فصلی | فکر زمستون تو جیک جیک تابستون چرا نسل زِد (Z) علاقه‌ای به سلام‌کردن موقع شروع صحبت با تلفن ندارند؟ کاهش چشمگیر خطر ابتلا به آلزایمر با مصرف منظم گردو هشدار وزارت بهداشت درباره پشه آئدس دستورالعمل نظارت بهداشت محیط در محرم و صفر ۱۴۰۴ ابلاغ شد هشدار به مراکز همسریابی: در صورت ورود به حیطه صیغه‌یابی و چندهمسری، مجوزتان باطل می‌شود تاکسی حرارتی! جاعل و کلاهبردار ۱۱ هزار میلیارد ریالی به کشور برگردانده شد صدور هشدار سطح نارنجی هواشناسی در خراسان رضوی در پی پیش‌بینی طوفان گردوخاک (۲۸ تیر ۱۴۰۴) ۸ فوتی و ۱۵ مصدوم در واژگونی اتوبوس در محور فیروزآباد – کوار (۲۸ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

رئیس سازمان حفاظت محیط زیست: رفع موانع حضور یوز در زیستگاه‌ها در اولویت قرار دارد

  • کد خبر: ۲۹۰۵۴۶
  • ۰۴ مهر ۱۴۰۳ - ۱۲:۲۶
رئیس سازمان حفاظت محیط زیست: رفع موانع حضور یوز در زیستگاه‌ها در اولویت قرار دارد
رئیس سازمان حفاظت محیط زیست با اشاره به رویکرد این سازمان در حفاظت از یوزپلنگ آسیایی گفت: ابتدا باید تهدید‌ها و مشکلات زیستگاه‌ها را رفع کنیم و به موازات آن پروژه تکثیر در اسارت را در دستور کار داریم، اما اولویت رفع موانع حضور یوز در زیستگاه‌ها است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ شینا انصاری در خصوص برنامه سازمان حفاظت محیط زیست برای حفاظت از یوز‌های در اسارت و یوز‌های باقیمانده زیستگاه‌ها اظهار کرد: برنامه‌های مصوبی در این زمینه داریم که باید دنبال کنیم. اولویت اول ما زیستگاه‌ها هستند. ابتدا باید تهدید‌ها و مشکلات زیستگاه‌ها را رفع کنیم و به موازات آن پروژه تکثیر در اسارت را دنبال می‌کنیم، اما اولویت رفع موانع حضور یوز در زیستگاه‌ها است. این مشکلات در تعامل با دستگاه‌هایی مثل وزارت راه و شهرسازی و سایر وزارتخانه‌های صاحب پروژه در این مناطق رفع خواهد شد.

وی در خصوص استفاده از ظرفیت جوامع محلی و سمن‌های برای جلوگیری از انقراض یوزپلنگ عنوان کرد: یکی از رویکرد‌های ما در دولت چهاردهم و در حوزه محیط زیست جلب مشارکت حداکثری جوامع مدنی و نهاد‌های مردمی است. اولین نشست من با تشکل‌های مردم نهاد نیز برگزار شد.

انصاری با اشاره به برنامه‌های سازمان محیط زیست برای همکاری با سایر کشور‌های حاشیه دریای خزر برای کاهش آلودگی و سطح آب این پهنه آبی تصریح کرد: در این حوزه هم برنامه وجود دارد. هم در سواحل شمالی و هم در سواحل جنوبی با آلودگی آب‌ها مواجه هستیم که این مساله را با جدیت پیگیری خواهیم کرد.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->