بامداد پرحادثه در خراسان رضوی | گازگرفتگی ۱۵ نفر در فریمان و درگز (۱۴ فروردین ۱۴۰۴) چرایی عدم دسترسی بیماران هموفیلی به فاکتور ۹ در تعطیلات نوروزی انجام بیش از ۵۴ هزار بازدید بهداشتی در مناطق زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد  (۱۴ فروردین ۱۴۰۴) ۶ گیاه موثر در درمان التهاب مفاصل نشانه‌های داغ کردن مغز چیست؟ تأمین ۱۰۵ قلم کمبود‌های دارویی مورد نیاز بیمارستان‌ها در طرح سلامت نوروزی رئیس پلیس راهور مشهد: ترافیک در ورودی‌ها و خروجی‌های مشهد پرحجم، اما روان است (۱۴ فروردین ۱۴۰۴) آیا متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان از فروردین ماه ۱۴۰۴ اجرا می‌شود؟ تغذیه مناسب برای حفظ سلامت کلیه‌ها پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (۱۴ فروردین ۱۴۰۴) | تداوم روند افزایش دما تا فردا راهکار‌های پیشگیری و درمان گزیدگی‌های آزاردهنده امدادگران هلال احمر خراسان رضوی در ۱۹۶ حادثه نوروزی امدادرسانی کردند گذر اسکان نوروزی در مدارس خراسان رضوی از مرز نیم میلیون نفر جابه‌جایی نیم میلیونی مسافران در فرودگاه بین‌المللی شهید هاشمی‌نژاد مشهد در نوروز ۱۴۰۴ | افزایش ۱۰ درصدی پرواز‌ها تشخیص آلزایمر و میزان پیشرفت آن با آزمایش خون پیش‌بینی بارش باران در استان‌های غربی کشور (۱۴ فروردین ۱۴۰۴) حادثه در یک شهربازی تهران| ۳۱ نفر نجات پیدا کردند در پی حمله یک سگ ولگرد ۹ نفر در سبزوار مصدوم شدند پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) | تداوم بارش‌های رگباری تا پایان هفته اسکان بیش از ۱۰۲ هزار زائر در فضا‌های آموزشی مشهد | آیا مدارس مشهد در روز شنبه (۱۶ فروردین ۱۴۰۴) تعطیل است؟ صدور هشدار سطح نارنجی هواشناسی کشور در پی تشدید بارش باران (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) «اوتیسم»، درخودماندگی خاموش | از هر ۷۰ نوزاد، یک نفر به اوتیسم مبتلا می‌شود علت تعطیلی دانشگاه‌های یزد در روز‌های شنبه و یکشنبه (۱۶ و ۱۷ فروردین ۱۴۰۴) چیست؟ انفجار مین در سردشت یک مصدوم بر جای گذاشت (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) آیا رژیم غذایی پرنمک خطر ابتلا به افسردگی را افزایش می‌دهد؟ زنان باردار در ماه‌های آخر بارداری تا حد امکان از رانندگی خودداری کنند برقراری ۷۲۸۰۰۰ تماس با اورژانس در نوروز توصیه‌های ایمنی برای سیزده بدر | در این مکان‌ها مستقر نشوید تصادف‌های صبح سیزده‌بدر در مشهد؛ ۱۴ مصدوم در دو حادثه رانندگی (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) معرفی ۲۲ هزار مرکز غیر بهداشتی به مراجع قضایی ۱۳ فروردین، بهانه‌ای برای آشتی با طبیعت است | مشهد، پرچمدار ترویج فرهنگ احترام به طبیعت باشد
سرخط خبرها

بی‌توجهی به هشدار «شنا ممنوع» عامل غرق‌شدن و مرگ کودکان مشهدی در سواحل فریدون‌کنار شد

  • کد خبر: ۲۹۰۶۹۹
  • ۰۵ مهر ۱۴۰۳ - ۰۹:۳۲
بی‌توجهی به هشدار «شنا ممنوع» عامل غرق‌شدن و مرگ کودکان مشهدی در سواحل فریدون‌کنار شد
به گفته مدیرعامل جمعیت هلال احمر مازندران، بی‌توجهی به هشدار «شنا ممنوع» در سواحل خزر، عامل غرق‌شدن و مرگ کودکان مشهدی در سواحل فریدون‌کنار شد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ غلامعلی فخاری گفت: طی گزارش مرکز کنترل عملیات به پایگاه امداد و نجات شهرستان فریدونکنار مبنی بر غرق شدگی چهار کودک، بلافاصله نیرو‌های امدادی پایگاه امدادونجات دریایی فریدونکنار همراه با جت اسکی و تیم پشتیبان از شعبه به کمک ناجیان‌غریق به محل حادثه اعزام شدند.

وی افزود: نجاتگران پس از انجام اقدامات کمک‌های اولیه و پیش بیمارستانی برای ۳ کودک نجات یافته، دو کودک را به بیمارستان انتقال دادند.

مدیرعامل هلال احمر مازندران گفت: پیکر کودک چهارم بعد از جست‌وجوی ۱.۵ ساعت و عدم موفقیت عملیات احیاء توسط نیرو‌های امدادی، تحویل عوامل انتظامی و اورژانس حاضر در صحنه شد.

بنا بر آمار‌های هلال احمر مازندران، ۹۶ درصد نجات‌یافتگان دریا طی ماه‌های اخیر غیربومی و ۴ درصد بومی بودند که شهرستان بابلسر با ۴۳۶ نفر، ساری با ۹۰ نفر و عباس‌آباد با ۶۴ نفر نجات‌یافته بیشترین آمار را از این حیث به خود اختصاص داده‌اند.

بیشترین تعداد غریق‌های دریا در مازندران اهل استان خراسان رضوی بودند که ۳۸ درصد نجات‌یافتگان را شامل می‌شود. ۲۳ درصد از استان تهران، پنج درصد از استان گلستان و ۳ درصد نیز اتباع خارجی عراقی و افغانستانی بودند.

امسال برای اجرای طرح پیشگیری و کاهش غریق در ۴۷۳ کیلومتر نوار ساحلی استان، امدادگران و نجاتگران جمعیت هلال احمر با مشارکت ناجیان غریق از اول خرداد در نوار ساحلی استان مستقر شدند و تا پایان تابستان خدمات امدادی ارائه کردند.

در راستای اجرای این طرح سه پایگاه دریایی، ۶ چادر سلامت، ۷۱ پست سیار ساحلی با گشت‌زنی روزانه ۱۱۹ نفر امدادگر و نجاتگر، ۱۰۰ نفر پرسنل هلال احمراستان و یک‌هزار و ۳۳۴ ناجی غریق مشارکت داشتند.

سواحل و دریای خزر در مجاورت مازندران همواره یکی از حادثه‌خیزترین آب‌های کشور محسوب می‌شود که هر ساله تعداد زیادی مسافر و بومی را به کام مرگ می‌کشاند.

عمق متغیر، وجود گرداب‌های زیرسطحی، ساخت‌وساز‌های چندین دهه پیش در زمان پسروی دریا، ورود رودخانه‌ها و ایجاد جریانات کششی هرکدام باعث شده تا سواحل مازندران میزبان غریق‌های بیشماری باشد که اغلب بی‌توجه به هشدار‌ها هستند.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->