گفتگوی تلفنی آنکارا و پاریس پیرامون اوکراین و غزه نماینده ترامپ به خاورمیانه می‌آید جزئیات ترور یکی از نیرو‌های فراجا در خاش (۵ اسفند ۱۴۰۳) تصمیم نتانیاهو برای تمدید مرحله نخست توافق تبادل اسرا با حماس قالیباف: موضع جمهوری اسلامی حمایت از دولت، مردم و مقاومت لبنان است توئیت عبری صفحه رهبر انقلاب به مناسبت مراسم تشییع شهید حسن نصرالله (۵ اسفند ۱۴۰۳) شرط حماس برای مذاکره با رژیم صهیونیستی اوکراین ادعا کرد: تامین نیمی از مهمات روسیه توسط کره شمالی علت محبوبیت سیدحسن نصرالله به گزارش فرانس ۲۴ تجلی وحدت و همدلی ملی در مراسم تشییع شهدای مقاومت پزشکیان:حزب‌الله قوی‌تر مسیر پرافتخار خود را ادامه خواهد داد سرکنسول عربستان در مشهد: روابط عربستان سعودی و ایران تاریخی و مستحکم است سردار سلامی: امروز صهیونیست‌ها افسرده‌اند و حرفی برای گفتن ندارند عراقچی از لبنان عازم ژنو شد (۵ اسفند ۱۴۰۳) رقابت آمریکا و روسیه برای فروش جنگنده‌های نسل جدید بالا گرفت نتانیاهو دوباره علیه ایران لفاظی کرد دستور استاندار خراسان رضوی به دستگاه‌های امدادی برای آمادگی مواجهه با موج سرما اعلام آمادگی زلنسکی برای استعفا تاکید رئیس جمهور لبنان بر برقراری بهترین روابط با ایران عراقچی: جمعیتی که در تشییع شهید نصرالله می‌بینیم بیشتر به یک سیل شبیه است مدارس و ادارات کدام استان‌ها فردا (دوشنبه، ۶ اسفند ۱۴۰۳) تعطیل است؟ شیخ نعیم قاسم: ما اجازه حکومت آمریکا بر لبنان را نمی‌دهیم مراسم بزرگداشت شهدای مقاومت در مشهد برگزار شد (۵ اسفند ۱۴۰۳)+ویدئو صدور کیفرخواست متهمان قتل دانشجوی دانشگاه تهران (۵ اسفند ۱۴۰۳) استاندار خراسان رضوی: جامعه مهندسی باید پیشران توسعه و مطالبه‌گر زیرساخت‌ها باشد ویدئو | امیر دریادار ایرانی: هاورکرافت پیروزان به زودی به سازمان رزم نداجا می‌پیوندد محل دفن پیکر شهید سید حسن نصرالله کجاست؟ + تصویر و ویدئو از محل آرام‌گرفتن شهید مقاومت آیت‌الله علم‌الهدی: موعظه حسنه، کلید گرایش دل‌ها به‌سوی خداوند است
سرخط خبرها

حماس: نتانیاهو باید به عنوان جنایتکار جنگی دستگیر و مجازات می‌شد

  • کد خبر: ۲۹۰۹۴۲
  • ۰۶ مهر ۱۴۰۳ - ۲۲:۳۹
حماس: نتانیاهو باید به عنوان جنایتکار جنگی دستگیر و مجازات می‌شد
جنبش حماس اظهارات نخست وزیر رژیم صهیونیستی در مجمع عمومی سازمان ملل را، دروغی آشکار توصیف کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) سخنان «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر صهیونیستی در سخنرانی روز جمعه خود در مجمع عمومی سازمان ملل را محکوم کرد و آن را «مُشتی دروغ آشکار و بی توجهی به افکار عمومی جهان» دانست.

حماس با صدور بیانیه‌ای اعلام کرد نتانیاهو همزمان با ادامه جنگ نسل‌کشی در غزه و گسترش دایره جنایات خود در لبنان، در سخنرانی خود تهدیدات علیه مردم منطقه را تشدید کرد.

این جنبش در بیانیه خود اجازه دادن به نتانیاهو برای ایراد سخنرانی در مجمع عمومی سازمان ملل را محکوم و اعلام کرد باید نتانیاهو به عنوان جنایتکار جنگی دستگیر و مجازات می‌شد نه اینکه در‌های سازمان ملل به روی تروریست جنایتکاری باز شود که امنیت و صلح منطقه‌ای و بین‌المللی را تهدید می‌کند.

حماس اعلام کرد سخنرانی امروز نتانیاهو در چارچوب تهدید آشکار علیه صلح و امنیت بین‌المللی انجام شد چرا که بر ادامه گسترش تجاوزات علیه ملت‌های منطقه و ادامه جنایات وحشیانه‌اش تاکید دارد، تجاوزاتی که با تکیه بر سیاست‌های جنایتکارانه آمریکا و پوشش سیاسی و نظامی این کشور از جنایات تل‌آویو صورت می‌گیرند.

جنبش حماس اعلام کرد دشمن جنایتکار با قتل‌عام و ارتکاب جنایات وحشیانه علیه ملت فلسطین، آرزو دارد اراده استواری و ثبات ملت و مقاومت فلسطین را بشکند یا این ملت را وادار به تسلیم و رها کردن گزینه مقاومت کند، اما اینها توهماتی بیش نیست و حماس و گردان‌های القسام پیروز آن و تمامی گروه‌های مقاومت فلسطین در کنار حماس به مقاومت در برابر تجاوزات رژیم صهیونیستی فاشیستی علیه ملت فلسطین تا زمان شکست و بیرون راندن آن ادامه می‌دهند.

این جنبش اعلام کرد جنایت گرسنگی دادن که رژیم صهیونیستی در نوار غزه علیه مردم بی‌دفاع مرتکب می‌شود، در گزارش‌های سازمان ملل و از طریق نهاد‌های بشردوستانه عامل در غزه مستند شده است که نیرو‌های بشردوستانه این نهاد‌ها هدف حمله مستقیم قرار گرفتند و برخی از آنها کشته شدند. ادعا‌های نتانیاهو مبنی بر اجازه ورود کمک‌ها، ادامه سیاست دروغگویی آشکار است.

حماس همچنین اعلام کرد آینده و مرحله پساجنگ غزه، یک مساله فلسطینی است و این ملت فلسطین هستند که در مورد آن تصمیم خواهند گرفت. طرح‌های اشغالگر درمورد تعیین آینده نوار غزه، با اراده ملت و مقاومت فلسطین راه به جایی نخواهد برد.

این جنبش اعلام کرد تکرار حملات رژیم صهیونیستی به نهاد‌های قضایی سازمان ملل از جمله دیوان بین‌المللی دادگستری، دیوان کیفری بین‌المللی و دیگر نهاد‌های سیاسی، حقوقی و انسانی بیانگر ماهیت این رژیم سرکش است که ضرورت دارد جنایات و بی‌توجهی رژیم به قوانین بین‌المللی مهار و این نهاد‌ها به اقدامات برای محاکمه و مجازات سران رژیم بابت جنایت‌های ارتکابی ادامه دهند.

حماس از مواضع شجاعانه تمامی کشور‌های مخالف تجاوزات رژیم صهیونیستی و نیز از خروج هیئت‌های اکثر کشور‌های حاضر در مجمع عمومی، حین سخنرانی نتانیاهو از سالن مجمع قدردانی کرد و این موضع‌گیری را نماینده واقعی اراده آزاد بین‌المللی دانست که اشغالگر را رد و از حقوق مردم فلسطین حمایت می‌کند.

همزمان با شروع سخنرانی نتانیاهو در هفتاد و نهمین نشست مجمع عمومی سازمان ملل، بسیاری از هیئت‌ها سالن اصلی سازمان ملل را ترک کردند.

این جنبش اعلام کرد رژیم صهیونیستی فاشیستی هیچ آینده‌ای میان ملت‌های منطقه ندارد و اظهارات نتانیاهو جنایتکار درمورد صلح و یکپارچگی در منطقه با اقدامات جنایتکارانه و قتل‌عام بی‌سابقه در فلسطین، جنایاتش در لبنان و تهدید‌های مداوم علیه کشور‌ها و ملت‌های منطقه مردود است.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->