برگزاری نخستین نشست فعالان سینمای خراسان رضوی در مشهد تمام مهربانی‌های یار مهربان تصویرگر آواز‌های آبی شهر | یادی از استاد علی‌اکبر زرین‌مهر نقاش فقید مشهدی هم‌زمان با سالروز درگذشتش ماجرای تخلص استاد شهریار در مسابقه تلویزیونی «دونقطه» + فیلم گنجینه ای از هنر ناب ایرانی در حرم رضوی | گذری به موزه تخصصی فرش آستان قدس رضوی روایتی طنزآمیز از روابط انسانی | گزارشی از اکران مردمی فیلم «ناجورها» در مشهد پرتره «سیدحسن حسینی»، شاعر برجسته، روی آنتن تلویزیون + زمان پخش زوربا، یک مرد رها | معرفی کتاب «زوربای یونانی» به بهانه انتشار کتاب صوتی‌اش مدیرعامل مؤسسه فرهنگی شهرآرا: حمایت شهرآرا از سینما برای گرم‌ترشدن بازار هنر مشهد است + فیلم «جیمی کیمل» مجری مشهور تلویزیون اخراج شد سواد رسانه‌ای؛ سپر دفاعی در جنگ نوین حماسه در غزل | فردوسی چه تأثیراتی بر شهریار گذاشته است؟ رائد فریدزاده: حمایت از پروژه‌های سینمایی استانی باید هدفمند و بلندمدت باشد + فیلم لغو اجرا‌های محسن یگانه در گرگان + علت مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان رضوی: ظرفیت هنری استان نیازمند ایجاد زیرساخت‌های لازم است پایان بخش اجرایی جشنواره هجدهم موسیقی جوان رمان «جایی برای دفن مردگان نیست» در کتابفروشی‌ها مروری بر کارنامه هنری «فرهاد آییش» به مناسبت تولد هفتاد و سه سالگی‌اش
سرخط خبرها

«دنی ویلنوو» کارگردان «تلماسه ۲» از گاتهام جایزه می گیرد

  • کد خبر: ۲۹۱۰۴۳
  • ۰۷ مهر ۱۴۰۳ - ۱۲:۳۰
«دنی ویلنوو» کارگردان «تلماسه ۲» از گاتهام جایزه می گیرد
دنی ویلنوو برای کارگردانی «تلماسه: قسمت دوم» جایزه بهترین کارگردان گاتهام را دریافت خواهد کرد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ موسسه فیلم و رسانه گاتهام در سی و چهارمین دوره مراسم سالانه جوایز گاتهام از دنی ویلنوو برای «تلماسه: قسمت دوم» با جایزه بهترین کارگردان گاتهام تجلیل خواهد کرد.

این رویداد دوم دسامبر در نیویورک برگزار می‌شود. جایزه تجلیل از کارگردان جوایز گاتهام برای قدردانی از استعداد‌های رویایی که به برخی از محبوب‌ترین فیلم‌های مخاطب جان بخشیده‌اند، اهدا می‌شود. این سازمان در بیانیه‌ای اعلام کرد که با ادای احترام به ویلنوو و جهان‌سازی و داستان‌سرایی چشمگیر وی در ساخت این فیلم احترام می‌گذارد.

در بیانیه گفته شده دنی ویلنوو به طرز ماهرانه‌ای از رمان کلاسیک فرانک هربرت، ابتدا با «تلماسه» در سال ۲۰۲۱ و اکنون با «تلماسه: قسمت دوم» اقتباسی استادانه به عمل آورده و نتیجه‌ای هم از نظر بصری خیره کننده و هم از لحاظ روایی پیچیده خلق کرده و همه را مجذوب خود کرده است.

گاتهام اعلام کرده با این قدردانی از یک فرد رویایی که ژانر را برای مخاطبان مدرن بازتعریف کرده تجلیل می‌کند و نه تنها دستاورد‌های اخیر او که سفر چشمگیر او به عنوان یک فیلمساز را که تقریباً ۳۰ سال پیش آغاز شد و شامل آثار کلاسیک اولیه مانند بود، ارج می‌نهد.

«تلماسه: قسمت دوم» با بازی تیموتی شالامه و زندایا داستان به قدرت رسیدن پل آتریدس را کامل کرد و نشان داد انتقام جویی، قدرت، پیروان پرشور و کلک‌های سیاسی چگونه موجب شد وجدان کنار برود و سرنوشتی بسیار ویرانگر رقم بخورد.

فیلم اول «تلماسه» در سال ۲۰۲۱ هم با تحسین منتقدان روبه‌رو شد و هم در گیشه‌ها خوب فروخت و نامزد ۶ جایزه اسکار از جمله بهترین فیلم شد.

ویلنوو کارگردان و نویسنده فرانسوی کانادایی برای کارگردانی «ویران‌شده» (۲۰۱۰) که نامزدی جایزه اسکار بهترین فیلم بین‌المللی را به دست آورد، به شهرت رسید. او سپس فیلم‌های هیجان‌انگیزی مانند «زندانیان» (۲۰۱۳)، «دشمن» (۲۰۱۳) و «سیکاریو» (۲۰۱۵) و همچنین فیلم‌های علمی تخیلی «ورود» (۲۰۱۶) و «بلید رانر ۲۰۴۹» (۲۰۱۷) را کارگردانی کرد و برای «ورود» نخستین نامزدی اسکار خود را در رشته بهترین کارگردانی به دست آورد.

منبع: مهر

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->