گفت‎‌وگوی تلفنی پزشکیان و رئیس جمهور آذربایجان | علی‌اف استفادهٔ اسرائیل از آسمان کشورش برای حمله به ایران را تکذیب کرد! استفاده از اورانیوم ضعیف‌شده در حملات اخیر اسرائیل به ایران تأیید نشد رهبر انصارالله پیروزی ایران بر رژیم صهیونیستی را تبریک گفت فرانس ۲۴: رهبر ایران درباره هرگونه تجاوز به خاک کشورش هشدار داد شهادت سرلشکر محمدسعید ایزدی (حاج رمضان) در حملات اسرائیل آیا پاکستان با موشک هسته‌ای به آمریکا حمله می‌کند؟ ابراز نگرانی روسیه درباره اظهارات نظامیان صهیونیست پس از آتش‌بس با ایران آیت‌الله علم‌الهدی: جنگ با جبهه استکبار همچنان ادامه دارد | ضرورت فراگیر شدن مشارکت‌های مردمی سفیر ایران در ایتالیا: بازگشت ایران به گفت‌و‌گو‌ها منوط به توقف کامل اقدامات تجاوزکارانه است رئیس شورای اطلاع رسانی دولت: توقف جنگ به معنای پایان تلاش دشمن نیست کشف یک ریزپرنده در حال تصویربرداری غیرمجاز در آستانه اشرفیه سپاه پاسداران: آرامش، خردورزی و صلابت رهبر معظم انقلاب سرمایه بالنده ایران بوده است قانون الزام دولت به تعلیق همکاری با آژانس ابلاغ شد فیلم کامل سومین پیام تصویری حضرت آیت‌الله خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی خطاب به ملت عزیز و بزرگ ایران در پی تهاجم رژیم صهیونی نخست وزیر اسپانیا خواستار تعلیق فوری توافقنامه همکاری اتحادیه اروپا و اسرائیل شد مصوبه تعلیق همکاری ایران با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی قانون شد (۵ تیر ۱۴۰۴) وزیر دفاع فرانسه اعتراف کرد: در رهگیری پهپاد‌های ایران مشارکت داشتیم سومین پیام تلویزیونی رهبر معظم انقلاب اسلامی: رژیم صهیونی در زیر ضربات جمهوری اسلامی تقریباً از پا درآمد و لِه شد | آمریکا دستاوردی از این جنگ نداشت (۵ تیر ۱۴۰۴) سرلشکر موسوی: ایران در جنگ اخیر اراده خود را بر آمریکا و رژیم صهیونیستی تحمیل کرد اسامی شهدای سپاه سیدالشهدا (ع) در پی حمله رژیم صهیونیستی اعلام شد بلومبرگ نوشت: هیچ‌کس در ناتو ادعای ترامپ درباره تاثیر حملات به ایران را باور نکرد ادعای سازمان امنیت ملی رژیم صهیونیستی: سوریه و لبنان به عادی سازی روابط با ما نزدیک شده‌اند یک نماینده مجلس: دولتمردان در میدان دیپلماسی نباید وعده‌های دروغین دشمن را باور داشته باشند جان کری: دانش هسته‌ای ایران بمباران نمی‌شود وزیر دفاع روسیه: اوضاع در خاورمیانه به‌شدت بدتر شده است بقایی: ایران مصمم به حفظ حق قانونی استفاده از انرژی صلح آمیز هسته‌ای است ویتکاف: برداشتن برخی تحریم‌های ایران، پیامی به تهران و پکن است
سرخط خبرها

رئیس قوه قضائیه: پیوستن به صف رزمندگان مقاومت در لبنان و غزه، خواسته میلیون‌ها انسان است

  • کد خبر: ۲۹۱۵۴۲
  • ۰۹ مهر ۱۴۰۳ - ۱۲:۴۲
رئیس قوه قضائیه: پیوستن به صف رزمندگان مقاومت در لبنان و غزه، خواسته میلیون‌ها انسان است
رئیس قوه قضائیه گفت: امروز میلیون‌ها انسان در ممالک اسلامی تقاضا و درخواست پیوستن به صف رزمندگان مقاومت در لبنان و غزه را دارند تا با صهیونیست‌های جنایتکار به نبرد و جهاد بپردازند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ حجت‌الاسلام‌والمسلمین محسنی‌اژه‌ای امروز (دوشنبه، ۹ مهر ۱۴۰۳) طی سخنانی در نشست شورای‌عالی قوه قضائیه، با اشاره به شهادت سیدحسن نصرالله، دبیرکل حزب‌الله لبنان، به دست جنایتکار رژیم صهیونی اظهار کرد: سیدحسن نصرالله بیش از ۳۰ سال، بدون وقفه، در راه خدا و در برابر بدترین و رذل‌ترین دشمنان اسلام و بشریت جهاد مخلصانه کرد. سید حسن همچون حاج قاسم، دانش‌آموخته ممتاز مکتب اسلام ناب بود که با راهنمایی و ارشادات حضرت امام (ره) و رهبری معظم انقلاب، پایه‌گذار مجموعه‌ای مقاوم شد که در این مجموعه، فرماندهان و جوانان غیوری تربیت شده‌اند و بدون‌تردید راه مقاومت و راه حزب‌الله توسط این جوانان و فرماندهان شجاع و دلیر، با قدرت و استورای طی خواهد شد و پرچم مقاومت هرگز زمین نخواهد ماند. 

رئیس قوه قضائیه در ادامه با برشمردن خصایص و ویژگی‌های شهید سید حسن نصرالله، گفت: شهید سید حسن نصرالله همچون شهید حاج قاسم سلیمانی، ملتزم به مبانی دینی بود و هیچ چیز جز پیروزی جبهه حق را آرزو نداشت؛ ولایتمداری و التزام و عشق به ولایت از دیگر ویژگی‌های سید مقاومت بود. شهید سید حسن، امور را مبتنی بر دین و عقلانیت پیش می‌برد و هیچگاه در مسیر مقاومت و جهاد، یأس به خود راه نمی‌داد و از شرایط سخت و صعب، هراسی نداشت.

رئیس دستگاه قضا تصریح کرد: امروز میلیون‌ها انسان در ممالک اسلامی تقاضا و درخواست پیوستن به صف رزمندگان مقاومت در لبنان و غزه را دارند تا با صهیونیست‌های جنایتکار به نبرد و جهاد بپردازند؛ امروز جمهوری اسلامی ایران بیش از گذشته از جریان مقاومت و به طور خاص از حزب‌الله لبنان حمایت می‌کند؛ دشمنان بدانند که مکتب مقاومت و جهاد، با ترور‌ها و سنگرشکن‌ها و جنگنده‌های کذایی از بین نمی‌رود و یقیناً انتقام سخت شهدای والامقام محور مقاومت به دست مؤمنین از جنایتکاران صهیونیستی گرفته خواهد شد.

رئیس عدلیه در ادامه نشست امروز ضمن گرامیداشت هفته فراجا، اظهار کرد: فراجا در زمره دستگاه‌هایی در کشور است که دارای مأموریت‌های خطیر و متنوع می‌باشد و جغرافیای این مأموریت‌های خطیر در سراسر ایران اسلامی از مرز‌ها تا مرکز کشور امتداد دارد؛ فراجا در راه حفظ و تحکیم امنیت مردم و شهروندان با تروریست‌ها، اشرار، مخلان امنیت، قاچاقچیان و قانون‌شکنان مواجه می‌شود و در این مسیر شهید و جانباز تقدیم کشور می‌کند؛ قطعاً قوه قضائیه در انجام مأموریت‌های خطیر فراجا، به این نهاد خدوم، مساعدت و کمک می‌کند؛ اعضا و نیرو‌های فراجا نیز که در کف خیابان و صحنه‌های دیگر با اشرار و مخلان امنیت و قانون‌شکنان مواجه می‌شوند باید آموزش‌های متنوع و روزآمد را دریافت کنند؛ این امری مهم است که فرماندهی فراجا نیز بدان اهتمام و عنایت دارد؛ امروز شاهدیم که چنانچه قصور یا تقصیری در مجموعه فراجا رخ دهد، فرماندهی فراجا در برخورد با مقصران و قاصران، پیشقدم است و این نکته‌ای بسیار مثبت و ارزنده است. از سویی دیگر ضروری است بخش‌های مربوطه در تأمین تجهیزات به‌روز و کارآمد برای نیرو‌های فراجا، اهتمام کامل داشته باشند.

قاضی القضات در ادامه با اشاره به سفر استانی هیئت عالی قضایی به استان سمنان، اظهار کرد: یکی از موضوعات مهم که در جریان سفر به استان سمنان از ناحیه مسئولان استانی به ما منتقل شد، مسئله کاروانسرای مستقر در مرکز شهر سمنان بود؛ این کاروانسرا بعد از انقلاب در اختیار دستگاه قضایی قرار گرفته بود؛ در جریان سفر سال ۹۸ هیئت عالی قضایی به این استان، توافقنامه‌ای منعقد شد تا این کاروانسرا به دستگاه اجرایی واگذار شود؛ قوه قضائیه به مسئولیت‌های خود در قبال انتقال زندان مرکزی سمنان به خارج از شهر و واگذاری مالکیت مکان این زندان به متولی دولتی مربوطه برای تبدیل به کاروانسرا و مرکز فرهنگی عمل کرد، اما به هر دلیلی طرف مقابل، تعهدات خود را انجام نداد و در نتیجه مجدداً مالکیت این مکان به دستگاه قضایی برگشت؛ اما در جریان سفر اخیر ما به سمنان، مسئولان اجرایی وعده دادند که تعهدات مربوطه را عملیاتی کنند، ما نیز اعلام کردیم وعده نمی‌دهیم بلکه عمل می‌کنیم، لذا ظرف کمتر از ۴۸ ساعت و در نخستین ساعات آغاز فعالیت اداری در هفته جاری، سند مالکیت کاروانسرای سمنان (زندان مرکزی سابق) به نام وزارت میراث فرهنگی صادر شد.

محسنی اژه‌ای تصریح کرد: مجدداً تاکید دارم که ما کارگزاران حکومت در جریان سفر‌های استانی و ملاقات با مردم، به هیچ وجه نباید وعده‌ای به مردم دهیم که امکان تحقق آن وجود نداشته باشد؛ وعده‌ای که تحقق نمی‌یابد، اعتماد مردم را مخدوش می‌کند؛ چنانچه وعده‌ای به مردم دادیم حتماً آن را عملیاتی کنیم و اگر مردم خواسته‌ای دارند که موانعی بر سر راه تحقق آن وجود دارد، به مردم قول دهیم که تمام تلاش خود را برای رفع موانع به کار می‌بندیم، نه اینکه وعده دهیم آن خواسته را قطعاً محقق می‌سازیم! باید بسیار به موضوع اعتماد مردم و سرمایه اجتماعی توجه و اهتمام داشته باشیم.

رئیس قوه قضائیه بیان داشت: یکی دیگر از موضوعات ضروری در جریان سفر‌های استانی و ملاقات با مردم آن است که نامه‌های واصله از جانب آنها را با عنایت و توجه ویژه‌ای مورد پیگیری و رسیدگی قرار دهیم و در حد توان و استطاعت در راستای رفع مشکل مردم که در نامه‌ها قید شده کوشا و ساعی باشیم. این مردم که ولی‌نعمت کارگزاران نظام هستند با یک امیدی در ملاقات با ما، نامه‌های خود را ارئه می‌دهند و ما نباید تحت هیچ شرایطی به نامه‌های آنها، نگاه سرسری و عادی داشته باشیم.

رئیس دستگاه قضا در ادامه با اشاره به وجود تعدادی وسیله نقلیه توقیفی و تعیین تکلیف نشده در پارکینگ‌های ستاد مبارزه با مواد مخدر استان سمنان، بیان داشت: مکرراً تاکید کرده‌ایم که باید وسائل نقلیه توقیفیِ مستقر در پارکینگ‌های سراسر کشور، هرچه سریع‌تر تعیین تکلیف شوند؛ چنانچه این دستگاه‌ها باید به مزایده برسند، سریعاً مقدمات امر صورت گیرد؛ همچنین چنانچه مقرر شده برخی از این دستگاه‌ها تحویل داده شوند، در اینصورت نیز، مراحل مربوطه سریعاً طی شود؛ نباید شاهد باشیم که این وسائل و دستگاه‌ها در پارکینگ‌ها و یا سایر اماکن مستهلک می‌شوند.

رئیس قوه قضائیه در ادامه با اشاره عدم وجود دادسرا در مهدیشهر و ایوانکی استان سمنان، گفت: پیش‌تر در مهدیشهر واحد دادسرا مستقر بود، اما ظاهراً از آن جهت که نصاب پرونده‌ها اندک بود، دادسرای آن منطقه برچیده و در حوزه قضایی تلفیق شد؛ ایوانکی نیز از جمله مناطق استان سمنان است که فاقد دادسرا است؛ در این بخش سه شهرک ساخته شده و در حال توسعه است؛ از سویی دیگر این بخش در مسیر زوار مشهد مقدس است؛ در همین راستا خطاب به معاون راهبردی تاکید می‌کنم تا در اسرع وقت ارزیابی‌های جامعی را انجام دهد که آیا امکان استقرار واحد‌های دادسرا در دو منطقه مهدیشهر و ایوانکی استان سمنان وجود دارد یا خیر؟ و درصورت مثبت بودن ارزیابی‌ها، مقدمات کار هر چه سریع‌تر انجام گیرد تا پیشبرد امور قضایی مردم این مناطق تسهیل و تسریع شود.

منبع: میزان

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->