همتی: دولت چهاردهم مصمم به حذف رانت و کاهش کسری بودجه است توضیحات وزیر صنعت درباره افزایش قیمت خودرو‌های ایرانی سه واحد صنفی در مشهد پلمب شدند (۲ آذر ۱۴۰۳) افتتاح نوزدهمین نمایشگاه تجهیزات پزشکی مشهد | حضور ۷۰ شرکت تولیدکننده تجهیزات پزشکی در نمایشگاه مشهد + ویدئو یارانه دهک‌های چهارم تا نهم واریز شد ‎+ فیلم وزیر صمت: مجوز برای ته‌لنجی‌ها و کولبران اعطا شد گذاشتن زباله دم در سیاره پیش‌فروش فیدلیتی با تحویل فوری از شنبه آینده (۳ آذر ۱۴۰۳) + قیمت و لینک ثبت‌نام بخشنامه جدید بانک مرکزی | معاملات بازار ارز تجاری از شنبه (۳ آذر ۱۴۰۳) عملیاتی می‌شود راهکار قانونی کارگران درقبال کارفرمایانی که با مرخصی آنان موافقت نمی‌کنند، چیست؟ ویدئو | اولین واکنش وزیر کار به واریزنشدن یارانه آبان‌ماه دهک‌های چهارم تا نهم هماهنگ‌کننده ملی بریکس جمهوری اسلامی ایران: ما می‌توانیم الگوی کشورمان را به سایر کشور‌ها صادر کنیم نرخ طلا و سکه در مشهد اعلام شد (یکم آذر ۱۴۰۳) علت واریز نشدن یارانه آبان ۱۴۰۳ چیست؟ + جزئیات ویدئو | وزیر کار: مشکل کارگران شرکتی در دستور کار دولت قیمت امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (یکم آذر ۱۴۰۳) | پرواز بیت کوین به کانال ۹۷ هزار دلار اهدای نشان «فداکاری» به خانواده‌های شهیدان پدافند هوایی از سوی فرمانده کل ارتش + تصاویر خودرو و مسکن دو آرزوی دست‌نیافتنی برای کارگران فروش سکه‌های حراجی به مرز ۵۰۰ هزار سکه رسید ماهی کیلویی چند؟ (یکم آذر ۱۴۰۳) + جدول قیمت هزینه سرویس و تعمیر پکیج در مشهد چقدر می‌شود؟ | بازار داغ، اما مشتریان ناراضی از خدمات افزایش ۵۰ تا ۲۰۰ میلیون تومانی قیمت انواع خودرو در بازار (یکم آذر ۱۴۰۳) ۱۱۷ هزار کلنی زنبور عسل در شهرستان مشهد سرشماری شد تأثیر افزایش قیمت کارخانه‌ای خودروسازان بر بازار آزاد چه بود؟ | رشد ۴۲ میلیونی قیمت خودرو در آبان ۱۴۰۳ یارانه نقدی آبان ۱۴۰۳ کی واریز می‌شود؟ + توضیحات سرپرست سازمان هدفمندی یارانه‌ها چه خبر از بازار مسکن؟ | تأثیر نوسانات ارزی محدود به خریداران مردد رفع موانع مالی خراسان رضوی در انتظار تصمیمات کمیسیون هماهنگی بانک‌ها هیچ ردیفی در بودجه برای افزایش یارانه‌ها پیش‌بینی نشده است | دهک‌بندی‌ها هر ۶ ماه یک‌بار گاز ادارات و اماکن عمومی پرمصرف تهران قطع خواهد شد
سرخط خبرها

۴۰ هزار خودروی فرسوده در مراکز اسقاط انبار شده است

  • کد خبر: ۲۹۱۵۵۶
  • ۰۹ مهر ۱۴۰۳ - ۱۳:۲۷
۴۰ هزار خودروی فرسوده در مراکز اسقاط انبار شده است
رئیس ستاد نوسازی ناوگان و اسقاط خودرو‌های فرسوده از انباشت حدود ۴۰ هزار خودروی فرسوده در مراکز اسقاط کشور خبر داد.

 به گزارش شهرآرانیوز، مهران سالاریه در نشست مجمع انجمن صنفی خودرو‌های فرسوده کشور افزود: اسقاط خودرو از ابتدای سال ۱۴۰۳، مثبت و افزایشی بوده و در مقایسه با سال گذشته روند جهشی داشته است که نشان از سرمایه‌گذاری و همکاری خوب مراکز اسقاط دارد. 

وی ادامه داد: روند افزایشی و جذابیت ایجادشده در بازار اسقاط خودرو باعث شده تا مراکزی که در سال‌های گذشته راکد و غیر فعال بودند و یا تمایلی به همکاری نداشتند دوباره فعال شوند و سرمایه‌گذاری در این زمینه در مقایسه با سال گذشته افزایش داشته است. 

سالاریه به ریسک (خطرپذیری) سرمایه‌گذاری در این بازار اشاره کرد و ادامه داد: فعالان این صنعت باید به نحوی وارد بازار شوند که حضورشان مداوم و سودآور باشد، زیرا افرادی که برای کسب سود مقطعی وارد این بازار می‌شوند معمولا ضرر می‌کنند. 

رئیس ستاد نوسازی ناوگان و اسقاط خودرو‌های فرسوده از تدوین آئین نامه‌ای با مشارکت انجمن و دستگاه‌های مرتبط در این حوزه خبر داد و گفت: این آئین نامه بعد از تکمیل برای تصویب به هیئت دولت ارسال می‌شود. 

وی به حجم ۶۰ همتی بازار اسقاط خودرو‌های فرسوده اشاره کرد و گفت: بر اساس برآورد‌ها با سرمایه گذاری و گردش مالی در شش ماهه نخست امسال حدود ۳۰ هزار میلیارد تومان جذب این بازار شده است که با همت هر یک از فعالان این میزان قابل افزایش است. 

رئیس ستاد نوسازی ناوگان و اسقاط خودرو‌های فرسوده با بیان اینکه مسئولان این ستاد پای کار اسقاط خودرو‌های فرسوده هستند؛ گفت: خودروی فرسوده هرچه بیشتر از رده خارج شود می‌توانیم به تکلیف برنامه هفتم حتی اسقاط ۵۰۰ هزار خودرو در سال نخست اجرای آن دست یابیم. هر چند این عدد آرمانی است، اما برنامه ریزی ما این است که بتوانیم با اسقاط ۳۰۰ هزار خودرو از حدنصاب سال ۱۳۹۳ عبور کنیم.

سالاریه با بیان اینکه ادامه این مسیر مستلزم تداوم همکاری است، گفت: خودرو سازان را برای ارائه گواهی اسقاط پای کار آورده‌ایم تا به جای پرداخت عوارض نقدی، گواهی اسقاط بدهند. بعد از این نقش و همکاری اعضای مجمع انجمن صنفی خودرو‌های فرسوده کشور را می‌طلبد که گواهی اسقاط‌ها را به اندازه کافی تولید کنند و موارد تولید، سرمایه گذاری، پذیرش و احراز اصالت شده را به تایید ناجا برسانند تا بتوانیم انباشت ۴۰ هزار خودرو فرسوده در مراکز اسقاط را که عدد کمی نیست حداقل به ۵۰ درصد و حتی کمتر کاهش دهیم. 

وی افزود: هر چه انباشت خودروی اسقاطی کمتر شود دست ما بازتر است و می‌توانیم خودروسازان را به مرحله‌ای برسانیم که ۱۰۰ درصد عوارض را به صورت گواهی اسقاط بدهند و این یک موقعیت و فرصت است.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->