اولویت در برنامه‌ریزی امتحانات، آرامش روان دانش‌آموزان است جزئیات اصابت پرتابه به آزادراه تهران-قم آزمون‌های ورودی مقطع متوسطه دوم در البرز به تعویق افتاد امتحانات دانشگاه آزاد اسلامی خراسان رضوی حضوری شد سامانه‌های ۱۴۸۰ و ۱۲۳، آماده حمایت روانی از مردم در شرایط جنگی مدارس مشهد و خراسان رضوی آماده اسکان اضطراری در شرایط بحرانی هستند توصیه های حیاتی برای بیماران قلبی در شرایط بحرانی نشانه‌ها و امید‌ها سرنوشت صدور شناسنامه ویژه برای مادران دارای سه فرزند و  بیشتر چه شد؟ | سرنوشت نامعلوم امتیاز‌های مادری تولد اولین بره آهو در سال ۱۴۰۴ در دشت مغان کمک قارچ‌های ناشناخته زیرزمینی به حفظ اکوسیستم‌ها وعده بانک مرکزی برای تخصیص ارز به واردات دارو و تجهیزات پزشکی افزایش خطر شیوع بیماری سالک در فصول گرم سال بیماری خطرناکی که ممکن است حجاج ناقل آن باشند جزئیات استرداد هزینه بلیت پروازهای لغوشده گلایه مردم مشهد از گرانی انشعاب برق، نبود شفافیت در خرید کنتور و بلاتکلیفی در جبران خسارات نوسانات برقی پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (دوشنبه، ۲۶ خرداد ۱۴۰۴) | تداوم روند افزایش دما تا فردا آخرین مهلت ثبت‌نام در آزمون استخدامی آموزش‌وپرورش، امروز (۲۶ خرداد ۱۴۰۴) + جزئیات سرقت‌های سریالی با  خودرو‌های سرقتی آسیب به بیمارستان فارابی کرمانشاه در حمله رژیم صهیونیستی (۲۶ خرداد ۱۴۰۴) سامانه ۱۱۰ فعال است | درخواست سخنگوی فراجا از مردم برای اعلام فعالیت‌های مشکوک دادستان عمومی و انقلاب مرکز خراسان رضوی بر تشدید رصد و نظارت بر فضای مجازی تأکید کرد توصیه‌های طب سنتی به سالمندان در شرایط جنگی لغو موقت امتحانات پایان ترم در دانشگاه ملی مهارت خراسان رضوی وضعیت ذخایر خونی در کشور مطلوب است آیا زمان مصرف مکمل ویتامین دی مهم است؟ حدود ۴۰ درصد از سیگاری‌ها دچار ناتوانی هستند ساعت کار متروی تهران تغییر کرد (۲۶ خرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

اعلام آمادگی جامعه پزشکی برای دفاع از مردم غزه ولبنان (۱۰ مهر ۱۴۰۳)

  • کد خبر: ۲۹۱۸۹۸
  • ۱۰ مهر ۱۴۰۳ - ۲۰:۳۸
اعلام آمادگی جامعه پزشکی برای دفاع از مردم غزه ولبنان (۱۰ مهر ۱۴۰۳)
هیئت آرمان انقلاب جامعه علوم پزشکی از آمادگی خود برای دفاع از مردم مظلوم غزه و لبنان خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، هیئت آرمان انقلاب جامعه علوم پزشکی در بیانیه‌ای اعلام کرد:

«بار دیگر سگ هار صهیونیستی با هدایت سرپنجه‌های خونین آمریکایی، مرتکب جنایت شدند. 

جنایتی نابخشودنی، اما ابلهانه ندانستند ترور نگین انگشتر مقاومت نه تنها خللی در جبهه مقاومت ایجاد نمی‌کند بلکه این خون به نیرویی مقدس بدل می‌شود که حلقوم این موجود نامشروع را می‌فشارد و با اراده خداوند، زمین از لوث وجود این رژیم جنایتکار پاک خواهد شد.

خون‌های پاک ریخته شده کودکان و زنان و مردان مقاوم غزه و لبنان، بهای بیداری وجدان‌های بشری در سراسر عالم گشته و امروز بر هر انسان آزاده‌ای ثابت است که تا اسرائیل از صفحه روزگار محو نشود، بشریت روی صلح نخواهد دید.

امروز این دشمن متجاوز و خبیث با تصور ضعف در سردمداران کشور‌های مسلمان، افسار گسیخته و تمامی مرز‌های انسانی و حتی حیوانی را درنوردیده است.

ما جامعه پزشکی انقلاب اسلامی ضمن اعلام آمادگی کامل برای پیوستن به صفوف مبارزه با اسرائیل با تمام توان حرفه‌ای بلکه تمام هستی‌مان، از مسئولین شورای عالی امنیت ملی می‌خواهیم، برای تصحیح این خطای شناختی رژیم غاصب منحوس و سرکرده اش و نابودی کامل این باند جنایکار با پاسخی در خور و انتقامی سخت امید این رژیم منحوس به بقای وجود نامبارکش را از بین برده و قلوب مشتعل آزادگان جهان را التیام بخشند.

اسرائیل و آمریکا باید بدانند ما سلاحمان را فقط در کنار جنازه اسرائیل بر زمین میگذاریم؛ ما با قاتل سرداران مان و رهبران مقاومت پدرکشتگی داریم. الا ان حزب الله هم الغالبون»

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->