وزیر بهداشت به سوئیس سفر می‌کند وزیر خارجه تاجیکستان وارد تهران شد قالیباف در مرکز فرهنگی اسلامی اندونزی حضور یافت آیت‌الله علم‌الهدی: شهید رئیسی مدیری کم‌نظیر در مردمی بودن | شهید جمهور سرمایه اجتماعی نظام را افزایش داد ترامپ: مسئله برنامه هسته‌ای ایران را به هر شکل حل می‌کنیم عبداللطیف رشید: روابط عراق و ایران قوی، مستحکم و تاریخی است حزب‌الله: تحریم‌های آمریکا بی‌اثر است | سلاح‌ خود را بدون تضمین تحویل نخواهیم داد ترامپ: با عربستان، قطر و امارات «دوستی بزرگی» داریم پایان مذاکرات سه جانبه ترکیه، آمریکا و اوکراین (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) ادعای تازه ترامپ درباره مذاکرات با ایران پزشکیان در بازدید از نمایشگاه کتاب: مردم باید حق انتخاب آزاد کتاب را داشته باشند اعلام آمادگی قالیباف برای هرگونه تسهیلگری در توسعه روابط با اندونزی پزشکیان از نمایشگاه کتاب تهران بازدید کرد+ عکس پزشکیان: برای عبور از چالش‌های اقتصادی باید به مردم اعتماد کرد وزیر کشور: اولویت ما بازگشت اتباع غیرمجاز به کشورشان است ادعای وزیر خارجه آمریکا درباره برنامه هسته‌ای ایران زیاده خواهی دوباره ترامپ | آمریکا می‌تواند غزه را به منطقه آزاد تبدیل کند! وزیر امور خارجه آمریکا بر رفع تحریم‌های سوریه تأکید کرد پزشکیان: اگر مردم را در تصمیم‌گیری‌ها مشارکت می‌دادیم، مشکلات فعلی به وجود نمی‌آمد امضای تفاهم‌نامه همکاری میان استانداری خراسان رضوی و انجمن آثار و مفاخر فرهنگی عراقچی: از اصول هسته‌ای خود عقب‌نشینی نمی‌کنیم فرماندار مشهد: فردوسی، عامل همبستگی اجتماعی ایرانیان است معاون راهبردی رئیس‌جمهور: اگر اعتقاد، فرهنگ و ادب می‌خواهیم باید به شاهنامه فردوسی بازگردیم بهادری جهرمی: بازگشت سرمایه اجتماعی و اعتماد عمومی بزرگ‌ترین دستاورد شهید رئیسی بود رئیس جمهور: به مذاکره اعتقاد دارم اما از اصول، عزت، ارزش‌ها و منافع کشور کوتاه نخواهیم آمد وعده وزیر نیرو، ناترازی انرژی به‌زودی رفع خواهد شد از بامداد امروز، ۸۲ فلسطینی در غزه به شهادت رسیدند | یک خبرنگار دیگر هم شهید شد (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

وزارت خزانه‌داری آمریکا انصارالله یمن را تحریم کرد

  • کد خبر: ۲۹۲۱۵۹
  • ۱۱ مهر ۱۴۰۳ - ۲۰:۴۰
وزارت خزانه‌داری آمریکا انصارالله یمن را تحریم کرد
وزارت خزانه‌داری آمریکا اعلام کرد که یک فرد و سه شرکت را به‌دلیل آنچه «تسهیل خرید سلاح برای حوثی‌ها» (انصارالله) خوانده شده در فهرست تحریم قرار داده است.

به گزارش شهرآرانیوز، وزارت خزانه‌داری آمریکا امروز طی بیانیه‌ای که در وب سایت این وزارتخانه منتشر شد، یک سری تحریم‌ها علیه اتباع و شرکت‌های یمنی اعمال کرد.

بر پایه این بیانیه، دفتر کنترل دارایی‌های خارجی وزارت خزانه داری آمریکا (OFAC) یک فرد و سه شرکت را به اتهام تامین و قاچاق سلاح برای انصارالله یمن تحریم کرد. وزارت خزانه‌داری مدعی شده است که این شرکت‌ها در چین و ایران مستقر هستند.

همچنین وزارت خزانه‌داری یک نهاد و دو کشتی مرتبط با محموله‌های تجاری غیرقانونی انصارالله و ایران را تحریم کرده است و شخصی به نام «سعید الجمال» در بین تحریم‌شدگان این وزارتخانه دیده می‌شود.

وزارت خزانه داری آمریکا ادعا کرد که متعهد به استفاده از مجموعه کامل ابزار‌های لازم برای ایجاد اختلال در شبکه‌های زنجیره تامین مالی این شرکت‌ها است که به فعالیت‌های بی ثبات کننده انصارالله دامن می‌زند.

چندی پیش نیز وزارت خزانه داری آمریکا تحریم‌هایی علیه این جنبش مقاومت در یمن اعمال کرده بود.

در این تحریم‌ها نیز این وزارتخانه شبکه الجمال را مسئول تامین مالی هدف قرار دادن کشتی‌های تجاری در دریای سرخ اعلام کرده بود.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->