هشدار هواشناسی درباره آلودگی هوای مشهد در روز‌های دوشنبه و سه‌شنبه (۳ و ۴ دی ۱۴۰۳) سهم مردم از هزینه‌های درمان بین ۳۰ تا ۵۰ درصد است | بدهی ۹۴ هزار میلیارد تومانی وزارت بهداشت زن معتاد مدعی شد: قابله نوزادم را بعد زایمان دزدید «فاطمه» و «زهرا» پرتعدادترین نام دختران در ایران در حادثه سقوط هواپیما گردشگری در برزیل ۹ نفر کشته شدند+تصویر نابینایی ۹ نفر در بیمارستان چشم‌پزشکی نگاه| سه نفر از کادر درمان تعلیق شدند نشست «نقش قانون عفاف و حجاب در پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی» در مشهد برگزار شد حجاب یک مسئله تمدنی و وجه تمایز ما با دنیای غرب است روماتیسم مفصلی ریسک بیماری‌های قلبی را افزایش می‌دهد معاون دادستان مرکز خراسان رضوی: بیش از ۵۰ درصد طلاق‌ها ناشی از بی‌حجابی و بی‌بندوباری است ۱۵۰ دستگاه تلفن همراه سرقتی در مشهد کشف شد (۲ دی ۱۴۰۳) حق حبس در نکاح چیست و چه آثاری دارد؟ اصول رانندگی در زمان یخبندان و لغزندگی جاده | لغزندگی و رانندگی سقوط مرگبار بالگرد آمبولانس در ترکیه + فیلم عذرخواهی رئیس سازمان نظام پزشکی درخصوص حادثه نابیناشدن ۹ نفر در بیمارستانی در تهران تعداد پشت‌نوبتی‌های جهیزیه به صفر خواهد رسید مدارس کردستان فردا (۳ دی ۱۴۰۳) حضوری است آسیب‌دیدگان اجتماعی بیمه سلامت می‌شوند سالمندشدن جمعیت چه مشکلاتی به دنبال دارد؟ آیا خیار‌های توخالی برای خوردن بی‌خطر هستند؟ کمبود مدرسه در خیابان شهید آرمون مشهد و اطراف آن همچنان پابرجاست | روزنه‌های امید برای حل مشکل کمبود مدرسه هشدار سطح نارنجی سازمان هواشناسی برای مشهد و ۸ کلانشهر دیگر (۲ دی ۱۴۰۳) چگونه از کلاهبرداری‌ در خرید و فروش طلای آنلاین جلوگیری کنیم؟ رئیس‌کل دادگستری خراسان رضوی: مشکلات و تنگنا‌های موجود باید با کار جهادی و تلاش مضاعف رفع شود انجام ۷ هزار تست HIV و شناسایی هفت مورد جدید در مشهد ۵۲ درصد سالمندان را زنان تشکیل می‌دهند توجه وزارت ورزش به قاچاق مکمل‌ هشدار پلیس فتا درخصوص برخورد با سازندگان ویدئو‌های چالشی اینستاگرامی ۳۸ درصد فرهنگیان نیازمند مسکن هستند نزاع مرگبار در دورهمی خانوادگی + عکس وزیر آموزش و پرورش: امتحانات نهایی به هیچ وجه تعطیل نخواهد شد  ۹۶ درصد افراد در گروه سنی ۱۰ تا ۴۹ سال باسواد هستند
سرخط خبرها

مهارت‌آموزی به ابزار‌های زیادی نیاز دارد| افزایش ساعت مهارت‌آموزی در مدارس و هنرستان‌های کشور

  • کد خبر: ۲۹۲۲۰۵
  • ۱۲ مهر ۱۴۰۳ - ۱۰:۳۷
مهارت‌آموزی به ابزار‌های زیادی نیاز دارد| افزایش ساعت مهارت‌آموزی در مدارس و هنرستان‌های کشور
مدیرکل دفتر آموزش دوره اول متوسطه وزارت آموزش و پرورش با اشاره به اینکه مهارت‌آموزی به ابزار‌های زیادی نیاز دارد، از افزایش ساعت مهارت‌آموزی در مدارس و هنرستان‌ها براساس بند‌های مربوط به یادگیری مهارت توسط دانش آموزان در سند تحول بنیادین طی سال تحصیلی آینده خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ حمید یزدانی اظهار کرد: در حال حاضر ۳ میلیون و ۹۲۰ هزارو ۱۷۴ دانش آموز در ۲۷ هزار و ۴۵۲ مدرسه در دوره اول متوسطه داریم که از این تعداد صد و یک هزار و ۱۵۷ دانش آموز اتباع هستند.

وی درباره مهارت آموزی دانش آموزان در دوره اول متوسطه عنوان کرد: در سند تحول بنیادین آموزش و پرورش به این موضوع اشاره دارد که هر دانش آموز باید یک مهارت تا پایان تحصیل خود داشته باشد، آیین نامه‌ای تحت عنوان آیین مهارت آموزی در دولت آقای رئیسی به تصویب رساندیم که برای همه ارگان‌های مرتبط وظایفی را مشخص شد.

مدیرکل دفتر آموزش دوره اول متوسطه وزارت آموزش و پرورش افزود: اقای کاظمی وزیر آموزش و پرورش هم این موضوع را پیگیری و تاکید کرده اند و در برنامه ایشان این موضوع دارای اولویت است. در جلسات کمیته مهارت آموزی که در روز‌های سه شنبه در معاونت برگزار می‌شود، مهارت‌ها معین شده است، زیرا که یکی از بند‌های آیین نامه به افزایش ساعت مهارت آموزی در برنامه رسمی اشاره دارد و بر این اساس در حال حاضر در جلسات کمیته باید تصمیم گیری کنند. 

یزدانی بیان کرد: در بند سند تحول بنیادین آمده است که نظام آموزشی موظف است ازطریق شورای عالی آموزش و پرورش برنامه درسی دوره ابتدایی و متوسطه را مهارتی، عملی و پروژه محور به مدت ۱۰ درصد و در دوره متوسطه ۳۰۰ ساعت افزایش دهد، تصویب و آقای صحرایی به استان‌ها ابلاغ کرده است.

وی عنوان کرد: ما می‌خواهیم از ظرفیت هنرستان‌های یک شیفته و پنجشنبه‌ها در راستای مهارت آموزی استفاده کنیم، زیرا که این هنرستان دارای ابزار هستند و مهارت آموزی به ابزار‌های زیادی نیاز دارد، همچنین از ظرفیت معلمان هنرستان‌ها که با عنوان هنر آموز فعالیت می‌کنند، استفاده کنیم. امیدواریم که برنامه درسی هم اصلاح شود و برای سال آینده طبق ساعت رسمی مدارس پیش رود، فعلاً از ظرفیت هنرستان ها، کارگاه ها، پژوهش سرا‌ها در امر مهارت آموزی استفاده می‌کنیم.

مدیرکل دفتر آموزش دوره اول متوسطه وزارت آموزش و پرورش در باره ورود متاورس و هوش مصنوعی به آموزش رسمی در دوره اول متوسطه خاطرنشان کرد: برخی از افراد بحث هوش مصنوعی را به استفاده از ابزار‌های هوش مصنوعی تعمیم می‌دهد که تاکید مقام معظم رهبری است که ما می‌خواهیم جز ۱۰ کشور اول در حوزه هوش مصنوعی باشیم، توجه ایشان بر استفاده از ابزار هوش مصنوعی نبوده بلکه بر تولید در این حوزه بوده است.

یزدانی ادامه داد: ما از سال گذشته آموزش نرم افزار‌هایی از جمله کدنویسی را در دستورکار مدارس قرار دادیم، کتاب کار و فناوری دانش آموزان متوسطه اول در پایه هفتم، هشتم و نهم یک پودمانی به نام کد نویسی دارد، در سال گذشته به واسطه وزارت ارتباطات در همه استان‌ها معلمان کار و فناوری و ریاضی را آموزش کدنویسی دادند که مقرر بود، در هر استان ۱۰ هزار نفر را آموزش دهند؛ در ۱۶ استان این آموزش صورت گرفت. منتظر هستیم که در وزارت ارتباطات دولت جدید همکاری داشته و این آموزش ادامه داشته باشد.



مدیرکل دفتر آموزش دوره اول متوسطه وزارت آموزش و پرورش درباره اردو و بازدید دانش آموزان از کارخانه و کارگاه‌های تولیدی بیان کرد: ما در دوره متوسطه اول این اردو‌ها را برگزار می‌کینم، زیرا که هدایت تحصیلی دانش آموزان باید در پایه نهم صورت بگیرد و برنامه اردو را در طول سال برگزار می‌کنیم.

وی گفت: مدیران مدارس به این موضوع اهتمام دارند در حالیکه دارای چالش‌های زیادی است و مدیران بازدید از کارگاه‌های کوچک را در برنامه خود دارند، همچنین در هفته مشاغل، خبرگان هر شغل به مدارس دعوت می‌کنند تا دانش آموزان با مسائل مختلف رشته شغلی از جمله امنیت، درآمد، ابزار و خطرات آشنا شوند؛ که می‌توان در این موضوع از ظرفیت والدین استفاده کنند.

منبع: برنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->