نماینده دائم پاکستان در سازمان ملل: داعش چالش اصلی طالبان است افزایش بُرد موشک‌های هوانیروز ارتش حماس درباره هرگونه وقت‌کشی در توافق آتش‌بس غزه هشدار داد نماینده وزیر خارجه در امور سوریه: ایران حامی ثبات، آرامش و تمامیت سرزمینی سوریه است شمار شهدای جنگ غزه به ۴۸ هزار و ۵۰۳ تن رسید رئیس مجلس: وزارت جهاد کشاورزی قانون مدیریت داده و اطلاعات ملی را اجرا کند ۶۰ دانشگاه‌ آمریکایی به دلیل حمایت از فلسطین اخطار گرفتند سیزدهمین اجلاس وزرای حمل و نقل اکو در خرداد ۱۴۰۴ به میزبانی ایران برگزار خواهد شد مذاکرات اوکراین-آمریکا به میزبانی عربستان آغاز شد (۲۱ اسفند ۱۴۰۳) استاندار خراسان رضوی: باید مسیر‌های جدیدی را برای توسعه اشتغال از طریق فناوری‌های نوین ایجاد کنیم نگاهی به نقشه بازار تسلیحات عربی در سال‌های اخیر پژمان‌فر: احتکار بیش از ۱.۵ میلیون واحد مسکن در کشور احراز شده است عربستان و قطر قطع برق غزه را محکوم کردند شورای امنیت در نشستی محرمانه، موضوع ذخایر اورانیوم غنی‌شده در ایران را بررسی کرد اجرای عملیات رهگیری و انهدام اهداف هوایی شبانه و روزانه در رزمایش مرکب کمربند امنیت دریایی ۲۰۲۵ منابع فلسطینی از تلاش آمریکا برای رایزنی مستقیم با حماس خبر دادند وزیر جهاد کشاورزی در مجلس: توجه و حمایت از تولید داخل، اولویت ماست | گوشت مرغ به‌صورت گرم به‌فور در بازار عرضه می‌شود احتمال دیدار فرستاده ویژه ترامپ با پوتین در روز پنجشنبه (۲۳ اسفند ۱۴۰۳) جزئیاتی تازه از مذاکرات مستقیم حماس با دولت ترامپ (۲۱ اسفند ۱۴۰۳) دولت ترامپ آماده اجرای تحریم‌‌های این کشور علیه تولید نفت ایران است نماینده ایران در سازمان ملل: سیاست ما در قبال پناهجویان و مهاجران افغان تغییر نکرده است وزیر کار در صحن علنی مجلس: سیاست‌زدگی در نظام اداری ایران عمیق شده است کارت زرد مجلس به میدری | وزیر کار دولت چهاردهم نمایندگان مجلس را قانع نکرد + فیلم عارف: فرهنگ ایران و فرهنگ اسلام را جدا نمی‌کنیم دستورکار صحن علنی مجلس با سؤال نماینده تهران از وزیر کار کلید خورد (۲۱ اسفند ۱۴۰۳) واکنش عراقچی به عدم تمدید معافیت تحریم صادرات برق| بر تعهد خود به دولت عراق پایبند هستیم اولیانوف: روسیه مخالف با غنی‌سازی ۹۰ درصدی ایران نیست ماجرای اشاره مقام معظم رهبری به بدعهدی سه کشور اروپایی چه بود؟
سرخط خبرها

شهادت یکی از حافظان امنیت در سیستان و بلوچستان (۱۳ مهر ۱۴۰۳)

  • کد خبر: ۲۹۲۴۰۴
  • ۱۳ مهر ۱۴۰۳ - ۱۶:۱۴
شهادت یکی از حافظان امنیت در سیستان و بلوچستان (۱۳ مهر ۱۴۰۳)
یکی از حافظان امنیت در سیستان و بلوچستان به شهادت رسید.

به گزارش شهرآرانیوز، به دنبال اقدامات اخیر حافظان امنیت در جنوب استان  سیستان و بلوچستان علیه گروهک تروریستی «جیش الظلم» وابسته و تحت حمایت سرویس‌های اطلاعاتی، یکی از نیرو‌های حافظ امنیت به نام «حسین مشفق خاکپوری» زخمی و بلافاصله به بیمارستان منتقل شد.

علی‌رغم تلاش‌های صورت گرفته توسط کادر درمان در بیمارستان، به علت شدت جراحت وارده، به فیض عظیم شهادت نائل آمد.

سلسله اقدامات دستگاه‌های اطلاعاتی، امنیتی وانتظامی تا برخورد و دستگیری تمامی عوامل دخیل در اخلال در نظم عمومی استان به ویژه، حوادث اخیر استمرار خواهد داشت.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->