قیمت امروز خودرو‌های داخلی چه تغییری کرد؟ (۵ اسفند ۱۴۰۳) + جدول آغاز گشت‌های نظارتی مشترک تعزیرات حکومتی و دستگاه‌های نظارتی خراسان رضوی در آستانه ماه رمضان و نوروز ۱۴۰۴ تغییر انتظارات فعالان بازار از آینده بازدهی بازار‌های مالی (۵ اسفند ۱۴۰۳) پایان خوش بورس | رشد ۲۱ هزار واحدی شاخص کل (۵ اسفند ۱۴۰۳) آغاز روند کاهشی قیمت طلا در مشهد (۵ اسفند ۱۴۰۳) ۲۰ هزار میلیارد تومان، واردات سوغات مشهد از چین! | تسهیلات تضمینی برای تولیدکنندگان سوغات زیارت در مشهد قیمت امروز ارز، طلا، سکه و بیت کوین (۵ اسفند ۱۴۰۳) | نزول دلار به کانال ۹۳ هزار تومان آمادگی کامل برای تأمین کالا‌های اساسی در ماه مبارک رمضان و ایام نوروز در مشهد و خراسان رضوی (۵ اسفند ۱۴۰۳) ۱۰ اسفند ۱۴۰۳ حساب یارانه بگیران شارژ می‌شود | مجموع دریافتی خانوار‌های یارانه‌بگیر در اسفندماه چقدر می‌شود؟ تأمین ۷۳ درصد از هزینه‌های جاری کشور از محل مالیات قیمت جدید خودرو‌های کرمان موتور در کارخانه اعلام شد (۵ اسفند ۱۴۰۳) مشکل مسکن و درمان کارگران با همراهی و کمک دولت حل می‌شود قیمت سیب‌زمینی بالاخره در مشهد کاهش یافت؟ (۵ اسفند ۱۴۰۳) کارگران: در رقم سبد معیشت و مزد تجدیدنظر شود علت اصلی گرانی برنج چه بود؟ عرضه اولیه «مهرمام» در بازار بورس، سه‌شنبه (۷ اسفند ۱۴۰۳) | چقدر نقدینگی نیاز است؟ ۳ روش برای استعلام کالابرگ الکترونیک تبیین برنامه تحول و مدل‌های کسب‌وکار سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران محدودیت‌ها و ممنوعیت‌های ترافیکی مراسم گرامیداشت شهدای مقاومت در مشهد اعلام شد مراسم قرعه‌کشی محصولات ایران خودرو برگزار شد+ جزئیات (۴ اسفند ۱۴۰۳) ریزش قیمت خودرو‌های خارجی (۴ اسفند ۱۴۰۳) + جدول بررسی قیمت امروز خودرو‌های داخلی (۴ اسفند ۱۴۰۳) | شاهین اتوماتیک پلاس ۱۵ میلیون تومان ریزش کرد پیش فروش بلیت‌های نوروز ۱۴۰۴ در دهه نخست اسفند ۱۴۰۳ بخشنامه وام ۶۵۰ میلیون تومانی مسکن ابلاغ شد (۴ اسفند ۱۴۰۳) پیش‌فروش سه محصول سایپا ویژه ماه رمضان از (۶ اسفند ۱۴۰۳) + جزئیات بررسی بروکر آلپاری با بروکر‌های دیگر: مقایسه کامل آخرین جزئیات از واریز سود سهام عدالت (۴ اسفند ۱۴۰۳) ریزش بورس در اولین روز هفته | گزارش وضعیت بازار سهام (۴ اسفند ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

۹۶ میلیارد دلار فرصت انرژی در کشور از دست رفت

  • کد خبر: ۲۹۲۵۳۷
  • ۱۴ مهر ۱۴۰۳ - ۱۲:۱۷
۹۶ میلیارد دلار فرصت انرژی در کشور  از دست رفت
رییس پژوهشگاه نیرو گفت: در حال حاضر لازم است در تصمیمات در برنامه و بودجه و شورای عالی انرژی نسبت به سرمایه گذاری و مدلهای مختلف آن توجه شود.

به گزارش شهرآرانیوز، مجید عمیدپور در کنفرانس بین المللی تهویه مطبوع و تاسیسات حرارتی با بیان اینکه ما در بخش‌های مختلف انرژی دچار ناترازی جدی هستیم، اطهار داشت: تابستان دچار چالش برق بودیم و بزودی در حوزه تامین گاز دچار مشکل خواهیم شد و شرایط نامناسبی را تجربه می کنیم.

وی افزود: مشکل این است که دائما در حوزه یوتیلیتی سرمایه گذاری می کنیم بدون اینکه به توسعه کشور توجه شود و ما امروز تبعات این عدم توجه را تجربه می کنیم، بنابراین لازم است به این مشکلات توجه کنیم و تصمیماتی نگیریم که مردم دچار مشکل شوند. 

رییس پژوهشگاه نیرو با بیان اینکه امروز دچار چالش های شدیدی در حوزه های

وی با بیان اینکه باید اقداماتی انجام شود که چالش ها را کاهش دهیم و کشور را از شرایط نامطلوب خارج کنیم، خاطرنشان کرد: در حال حاضر لازم است در تصمیمات در برنامه و بودجه و شورای عالی انرژی نسبت به سرماخیه گذاری و مدلهای مختلف آن توجه شود.

عمیدپور با بیان اینکه در سال ۱۴۰۲، ۹۶ میلیارد دلار فرصت انرژی کشور را از دست دادیم، افزود: نیاز است سرمایه گذاری جدی انجام شود تا به جای سوزاندن؛ منابع را  وارد چرخه اقتصادی کنیم. 

وی تصریح کرد: امسال ۱۸ هزار مگاوات ناترازی برق داریم و با رشد مصرفی که داریم پیش بینی می شود که این رقم به ۲۵ هزار مگاوات  برسد.

رییس پژوهشگاه نیرو با بیان اینکه از عهده تولید و متناسب کردن تولید و مصرف بر نمی آییم، گفت: یکی از راهها برای عبور از این شرایط متعادل کردن مصرف است، به جای اینکه منابع کشور دود شود وارد چرخه اقتصاد شود و کسب و کار حوزه انرژی ارتقا یابد،

وی ادامه داد: حدود ۱۰ میلیارد دلار پول در حوزه انرژی در گردش است نباید اجازه دهیم این پول از دست برود باید در شرکتها و واحدهای تولیدی بچرخد، علاقمندیم این منابع در چرخه اقتصادی و فعالیت انرژی وارد شود.

وی درباره اینکه چه باید کرد، گفت: انتظار می رود بخش خصوصی پای کار آمده و سرمایه گذاری کند، ما نیز در وزارت نیرو مدل های مختلف تأمین مالی برای این موضوع طراحی کرده ایم.

عمیدپور خاطرنشان‌کرد: هر محصولی که بخش خصوصی طراحی کرده و کاهش مصرف برق حتی به میزان ۲ درصد داشته باشد، باری از دوش بخش انرژی کشور برخواهد داشت و مورد حمایت خواهد بود.

وی با اشاره به برخی حمایت های مالی مصوب شده، گفت: نباید اجازه دهیم گردش مالی بخش انرژی هدر برود، بلکه باید در کسب و کارهای این بخش به چرخش در آید.

رئیس پژوهشگاه نیرو با بیان اینکه ما نتوانستیم از عهده متناسب سازی تولید و مصرف بر آییم و یکی از کارها در این زمینه مدیریت مصرف است که باید جدی گرفته شود، خاطرنشان‌کرد: باید منابع انرژی کشور در بین فعالان بخش خصوصی به حرکت در آید.

وی با بیان اینکه جهان اکنون به سمت گذر از دوران انرژی حرکت کرده، گفت: ما هم باید با توسعه انرژی‌های تجدیدپذیر و برقی سازی در این زمینه گام برداریم.

عمیدپور گفت: به‌دنبال حمایت از فعالان حوزه انرژی کشور هستیم و به همین منظور پارک علم و فناوری نیرو راه اندازی شده است. تلاش می شود همه شرکت های دانش بنیان در پارک مورد حمایت قرار گیرند.صندوق نیرو نیز به زودی با اختصاص منابع تقویت شده و در خدمت شرکت ها خواهد بود.

وی از وجود یک‌هزار شرکت دانش بنیان در بخش انرژی خبر داد و گفت: تاکنون ۱۲۰ شرکت مورد حمایت قرار گرفته است. ما وظیفه بازارسازی برای شرکت ها را داریم و حوزه مدیریت مصرف مورد توجه جدی قرار گرفته است.

رئیس پژوهشگاه نیرو به ضرورت ایجاد سازمان حکمرانی انرژی در کشور اشاره کرد و گفت: تولیدکننده برق و گاز نمی توانند سیاست گذار باشند و نیاز به سازمان مجزا است.

وی به ضرورت تغییر در ساختار انرژی کشور اشاره کرد و در عین حال ایجاد این تغییرات را چالش برانگیز رشمرد.

عمیدپور یادآور شد: باید ریل گذاری درستی انجام و بخش خصوصی وارد عمل شود.


منبع: ایلنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->