وزیر آموزش و پرورش: مشارکت و مردمی‌سازی، مهم‌ترین رویکرد نهضت مدرسه‌سازی است حدود ۱۰ هکتار از مراتع بام ایران در آتش سوخت اسامی محصولات آرایشی فاقد مجوز منتشر شد (۳ مرداد ۱۴۰۴) شرکت ۳ هزار داوطلب در آزمون دادگستری خراسان رضوی (۳ مرداد ۱۴۰۴) خودروی کارکنان گمرک پیشین توسط قاچاقچیان سوخت مورد حمله مسلحانه قرار گرفت (۳ مرداد ۱۴۰۴) زمان آغاز تردد دریایی زائران اربعین از بندر خرمشهر به بصره اعلام شد حکم قصاص برای قاتل امیرحسین خالقی صادر شد | پرونده قتل الهه حسین‌نژاد در نوبت بررسی ویژه دادگاه کیفری افتتاح بیش از ۲۷۰ مدرسه جدید در خراسان رضوی تا پایان شهریور ۱۴۰۴ | بازنشستگان، عضو هیئت‌امنای مدارس جدید می‌شوند+ فیلم جذب پنج هزار و ۵۶۰ معلم جدید در مدارس خراسان رضوی| روزانه دو مدرسه در استان ساخته می‌شود (۳ مرداد ۱۴۰۴) انفجار، آتش‌سوزی و قطع برق سریالی در اسرائیل به تل‌آویو رسید مراسم افتتاحیه خانه چتر ویژه کودکان بی‌سرپرست در مشهد برگزار شد (۲ مرداد ۱۴۰۴) + فیلم مشاور وزیر آموزش و پرورش: مدارس غیرفعال، تعیین تکلیف می‌شوند یک کشته و ۴ مصدوم در پی تصادف در خواف خراسان رضوی (۲ مرداد ۱۴۰۴) در این روزهای گرم اگر هوای آب‌تنی به سرتان زد مراقب غرق‌شدگی باشید | غرق بی‌توجهی نشوید! حجم آب سد‌های مشهد به ۷ درصد رسید | هشدار خروج سد‌های تأمین آب از مدار تاکید نمایندگان خراسان رضوی در مجلس بر حمایت از توانمندسازی معلولان و مددجویان بهزیستی | پیشگیری از معلولیت ها ضروری است + ویدئو معاون استاندار خراسان رضوی: خواستار کاهش آسیب‌های اجتماعی و حمایت از اقشار آسیب پذیر هستیم یک نماینده مجلس: خودروسازان داخلی باید پاسخگوی تعداد بالای معلولیت‌ها براثرِ تصادف باشند آیا لایه‌ای که بر سطح آبلیموی خانگی ایجاد می‌شود، بی‌خطر است؟ نشانه‌های کم‌آبی بدن کدام اند؟ آیا پای ویروس خطرناک جهان به ایران رسیده است؟ آیا رژیم غذایی بر خطر یبوست تأثیر می‌گذارد؟ سهمیه‌های کنکور زیر تیغ اصلاحات جدید | سهمیه‌ها چطور تعیین تکلیف می‌شوند؟ توصیه‌های رئیس اورژانس به زائران پیاده اربعین حمایت کمیسیون آموزش مجلس از تسهیل تحصیل مددجویان و معلولان تحت پوشش بهزیستی معاون وزیر کار: بیش از ۴۰ درصد دانش آموختگان نمی‌توانند شغل مناسب پیدا کنند اعطای سهام ساخت ۵ ساختگاه پنل خورشیدی به ۲۵۰۰ مددجو در مشهد رئیس سازمان بهزیستی: زیست‌بوم توسعه مشارکت‌های مردمی تشکیل می‌شود | کمک ۴۰۰ میلیاردی خیرین در خراسان رضوی + فیلم اطلاعیه رسمی درباره انفجار کنترل‌شده در حوالی قم (۲ مرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

ایران تا پایان قرن ۲۱، افزایش دمای ۱.۵ درجه‌ای دارد

  • کد خبر: ۲۹۲۶۰۱
  • ۱۴ مهر ۱۴۰۳ - ۱۵:۵۱
ایران تا پایان قرن ۲۱، افزایش دمای ۱.۵ درجه‌ای دارد
رئیس مرکز ملی هوا و تغییر اقلیم سازمان حفاظت محیط زیست گفت: تا پایان قرن ۲۱ خاورمیانه افزایش ۴ درجه دما را تجربه می‌کند و ایران از این میزان، افزایش ۱.۵ درجه‌ای دارد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ احمد طاهری امروز در افتتاحیه هفته جهانی فضا، تغییر اقلیم را یکی از چالش‌های جهانی و کشور دانست و گفت: خشکسالی‌های متوالی، تنش آبی، خشک شدن تالاب‌ها و آتش‌سوزی جنگل‌ها همگی نشانه‌هایی از اثرات تغییر اقلیم در محیط زیست است.

وی افزود: تا پایان قرن ۲۱ خاورمیانه افزایش ۴ درجه دما را تجربه می‌کند و ایران از این میزان، افزایش ۱.۵ درجه‌ای داشته است و این امر کشور را با چالش‌هایی در زمینه تامین منابع آب، امنیت غذایی، بیابان‌زایی و به دنبال آن آلودگی هوا به واسطه تولید کانون‌های ریزگرد، افزایش سطح آب‌ها و تهدید برای شهر‌های ساحلی و ناترازی انرژی ایجاد کرده است.

رئیس مرکز ملی هوا و تغییر اقلیم سازمان حفاظت محیط زیست با بیان اینکه کشور تابستان سختی را پشت سر گذاشته است، ادامه داد: افزایش دما منجر به افزایش مصرف انرژی می‌شود و سال به سال به شدت آن افزوده می‌شود.

طاهری افزایش مهاجرت و تعارض منافع در شرق و غرب کشور را از دیگر پیامد‌های تغییر اقلیم نام برد و گفت: ترکیه برنامه‌هایی را برای حق آبه رود‌های دجله و فرات و ارس اجرایی کرده است.

وی تاکید کرد: بر این اساس باید تغییر اقلیم محور اصلی تصمیم‌گیری‌ها در توسعه کشور قرار گیرد؛ از این رو در تمام برنامه‌ها باید پایش محیط زیست با بهره‌گیری از فناوری‌های فضایی حلقه اصلی مدیریتی قرار گیرد و برای آن برنامه‌های را اجرایی کنیم.

رئیس مرکز ملی هوا و تغییر اقلیم سازمان حفاظت محیط زیست با طرح این سؤال که چرا تاکنون از فناوری‌های فضایی برای محیط زیست استفاده نشده است، خاطر نشان کرد: یکی از چالش‌هایی که موجب عدم بهره‌گیری از این فناوری در حوزه محیط زیست شده، عدم تعریف درست از جایگاه این فناوری در کشور است و برخی بر این تصور هستند که فناوری‌های فضایی موجب رد سایر روش‌ها می‌شود، در حالی که فناوری‌های فضایی مکمل سایر روش‌ها است.

طاهری با اشاره به کاربرد‌های فناوری‌های فضایی در حوزه محیط زیست یکی از این کاربرد‌ها را در پایش گاز‌های دی اکسید کربن و متان دانست و افزود: برای پایش دی اکسید کربن، داده درستی از میزان انتشار آن در اختیار نداریم، ضمن آنکه پایش گاز متان با توجه به گستردگی مراکزی، چون لندفیلدها، سیستم‌های کشاورزی و دامپروری‌ها از دشواری بیشتری نسبت به پایش دی اکسید کربن برخوردار است و فناوری فضایی می‌تواند در این زمینه به ما کمک کند.

وی افزود: از سال گذشته اضافه کردن تصاویر ماهواره‌ای به سامانه جامع پایش محیط زیست را انجام توسعه داده‌ایم.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->