انجام نخستین عمل جراحی ضایعه عروقی مغز از طریق ورید چشمی در بیمارستان قائم (عج) لحظه به لحظه با ردیابی قاتل الهه حسین‌نژاد؛ از ردیابی موبایل دوم تا آخرین کارت به کارت جزئیات از برگزاری آزمون استخدامی آموزش و پرورش در سال ۱۴۰۴ دستگیری عاملان کلاهبرداری ۲.۵ میلیون دلاری در مشهد انتقاد متخصصان از «بستن دهان با چسب»، یک ترفند اشتباه هنگام خواب که بسیار محبوب شده! کشف دپوی ۶۰ هزار لیتر سوخت قاچاق در مشهد (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) کدام کیسه، ایمنی بیشتری برای نگهداری غذا دارد؟ معاون علمی رئیس جمهور خبر داد: صادرات تجهیزات پزشکی به ۶۰ کشور ارتباط بدنسازی با مرگ ناگهانی ناشی از حمله قلبی سرگردانی ۱۲ ساعته مسافران آبادان پارس ایر در مشهد | اتوبوس جایگزین هواپیما شد (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) هشدار محیط زیست خراسان رضوی درباره وقوع آتش در طبیعت درخواست نماینده مردم اصفهان در مجلس برای تشکیل ستاد احیای زاینده‌رود مجموعه تاریخی «چغازنبیل» خوزستان به نام دولت سند خورد انتقاد نماینده مجلس از کنکور دومرحله‌ای رئیس موسسه تحقیقات آب کشور: چهار سال گرم در پیش است کمبود نیروی انسانی یکی از مشکلات محیط زیست گلستان است تذکر عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی در خصوص نحوه اعطای وام ازدواج بهترین سن برای تزریق واکسن پاپیلوما چه زمانی است؟ نظارت کامل وزارت بهداشت بر تولید تا عرضه محصولات آرایشی چند توصیه برای تقویت و رشد مجدد ابرو‌ها بخش‌های وی‌آی‌پی بیمارستان‌های دولتی به بیمه تکمیلی بازنشستگان کشوری اضافه شدند جزئیات قتل هانیه بهبودی، ورزشکار فریمانی، از زبان دادستان عمومی و انقلاب فریمان | قاتل دستگیر شد معاون محیط زیست دریایی سازمان محیط زیست: ۵۰ درصد آب‌شیرین‌کن‌های دنیا در خلیج‌فارس و دریای سرخ متمرکز است تبر در دست گل فروش انتشار ۲ عنوان دیگر از دانشنامه محیط زیست با هدف آموزش حفاظت از طبیعت به نوجوانان آغاز ثبت‌نام امریه سربازی در دانشگاه‌ها از امروز (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) پیش‌بینی هوای مشهد و خراسان رضوی امروز (یکشنبه، ۱۸ خرداد ۱۴۰۴) | تداوم روند کاهش دما در استان طی امروز نامه سرگشاده جمعی از بازنشستگان تأمین اجتماعی درباره بانک رفاه به مدیرعامل سازمان (۱۸ خرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها
مدیرکل دارو و مواد تحت کنترل سازمان غذا و دارو:

اگر دارویی مشابه داخلی نداشت، وارد می‌کنیم

  • کد خبر: ۲۹۲۶۷
  • ۱۷ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۰:۴۳
اگر دارویی مشابه داخلی نداشت، وارد می‌کنیم
اقلامی که از فهرست دریافت ارز دولتی خارج شده اند، عمدتاً شامل مکمل‌ها و دارو‌های بدون نسخه (OTC) هستند.
به گزارش شهرآرانیوز، مدیرکل دارو و مواد تحت کنترل سازمان غذا و دارو در خصوص این خبر اظهار کرد: شیب افزایش قیمت اقلامی که از لیست دریافت ارز دولتی خارج شده‌اند، کاملاً ملایم و در طول چندین ماه صورت خواهد گرفت تا شوک به بازار وارد نشود.

غلامحسین مهرعلیان افزود: با تمرکز بر توانمندی‌های داخلی، مصارف ارزی ما در سال گذشته ۲۰ درصد کاهش داشت، به طوری که در سال ۹۸ حدود ۴۰۰ میلیون دلار نسبت به سال ۹۷ صرفه جویی ارزی داشتیم.

مدیرکل دارو و مواد تحت کنترل سازمان غذا و دارو افزود: در سال‌جاری هم سیاست ما تکیه بر توان داخلی خواهد بود و تلاش می‌کنیم ارز تخصیص یافته به تولیدات داخلی برسد و اگر دارویی مشابه داخلی نداشت یا تولید کننده داخلی پاسخگوی تقاضا نبود از واردات استفاده می‌کنیم.

مهرعلیان گفت: در سال گذشته ۶۰ درصد از ارز مصرفی ما به تأمین مواد اولیه و حد واسط دارویی اختصاص یافت و کمتر از ۴۰ درصد آن را صرف واردات داروی نهایی شد.

مدیر کل دارو و مواد تحت کنترل سازمان غذا و دارو خاطرنشان کرد: به دلیل تحریم‌های ظالمانه آمریکا، کشور با محدودیت‌های ارزی مواجه است و ما تلاش می‌کنیم تا منابع ارزی را طوری مدیریت کنیم که بیماران بیشترین برخورداری را داشته باشند و حذف برخی اقلام جدید از فهرست دریافت ارز دولتی بر این اساس بوده و بیشتر شامل مکمل‌ها یا مواد جانبی و یا داروهای OTC (بدون نسخه) می‌شود که افزایش قیمت آنها فشار مالی به بیماران وارد نمی کند.

منبع: مهر
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->