وضعیت آب در مشهد، بحرانی‌تر از همیشه | جیره‌بندی آب در شهر، غیرقابل پیش‌بینی است قیمت امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۱۴ فروردین ۱۴۰۴) | دلار ۱۰۳ هزار تومان منع قانونی برای افزایش ۲ بار در سال حقوق‌ها برای کارگران وجود ندارد پس لرزه‌های وضع تعرفه‌های جدید آمریکا علیه کشورهای جهان | ریزش ارزش دارایی‌های بزرگ قیمت امروز میوه در مشهد چقدر است؟ (۱۴ فروردین ۱۴۰۴) ساعت کاری واحد‌های صنفی طلافروشی در مشهد تغییر کرد سقوط ۱۱۶ میلیارد دلاری ثروت ایلان ماسک + علت سقوط بازار سهام آمریکا در آستانه آغاز جنگ تعرفه‌ای ترامپ سازمان هواپیمایی مجوز شرکت مسافرتی گران‌فروش را تعلیق کرد عضو هیات رئیسه مجلس: ۴۰درصد افزایش مصرف سوخت ناشی از فرسودگی خودرو‌های داخلی است بانک‌ها روز پنج‌شنبه (۱۴ فروردین ۱۴۰۴) فعال‌اند اعلام ساعت کاری ادارات از ۱۶ فروردین ۱۴۰۴ قیمت سکه از ۱۰۲ میلیون تومان عبور کرد (۱۲ فروردین ۱۴۰۴) افزایش مصرف بنزین در کشور | آیا بنزین گران می‌شود؟ مشهد، دومین مصرف‌کننده سوخت هوایی در کشور | افزایش جایگاه‌های عرضه سوخت در مشهد افزایش مصرف بنزین کشور به ۱۴۴ میلیون لیتر در نوروز ۱۴۰۴ بورس در آخرین روز کاری در تعطیلات نوروزی گل کاشت | رشد بیش از ۳۲ هزار واحدی شاخص کل (۱۰ فروردین ۱۴۰۴) حداقل حقوق کارمندان در سال ۱۴۰۴ مشخص شد قیمت امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۱۰ فروردین ۱۴۰۴) | دلار از نیمه کانال ۱۰۴ هزار تومان فراتر رفت نرخ طلا در مشهد کاهش یافت (۱۰ فروردین ۱۴۰۴) نظر هوش مصنوعی در خصوص اقتصاد ایران در سال ۱۴۰۴ موافقت بانک مرکزی با افزایش سقف وام مسکن افزایش ۵ درصدی مصرف بنزین در خراسان‌رضوی طی تعطیلات نوروزی تا امروز (۱۰ فروردین ۱۴۰۴) پیش‌بینی قیمت ارز و دلار (یکشنبه ۱۰ فروردین ۱۴۰۴) پیش بینی بورس (یکشنبه ۱۰ فروردین ۱۴۰۴)| بازار صعودی می‌ماند؟ برگزاری نماز باشکوه عید سعید فطر در گلزار شهدای بهشت رضا‌(ع) مشهد مرحله دوم طرح کالابرگ الکترونیکی همزمان با عید فطر آغاز می‌شود (۹ فروردین ۱۴۰۴) مشهد دارنده نخستین گواهی «شهر دوستدار آب» ایران از یونسکو | تنش آبی همچنان در مشهد ادامه دارد
سرخط خبرها

وضعیت بازار ارز | نوسانات نرخ دلار با وجود التهابات اخیر پایدار نخواهد بود (۱۵ مهر ۱۴۰۳)

  • کد خبر: ۲۹۲۷۷۸
  • ۱۵ مهر ۱۴۰۳ - ۱۲:۰۱
وضعیت بازار ارز | نوسانات نرخ دلار با وجود التهابات اخیر پایدار نخواهد بود (۱۵ مهر ۱۴۰۳)
سخنگوی هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی گفت: جلوی تلاطم‌های شدید گذشته گرفته شده است و اگر هم تلاطم و نوسان پس از یک اتفاق سیاسی در بازار ایجاد می‌شود، پس از چند روز فروکش می‌کند.

به گزارش شهرآرانیوز، حجت‌الاسلام علیرضا سلیمی درباره وضعیت بازار ارز در روز‌های اخیر، گفت: ما در یک سال گذشته با بی‌سابقه‌ترین اتفاقات سیاسی ـ امنیتی در منطقه و کشور روبه‌رو بودیم که هر کدام می‌توانست شدیدترین جهش‌ها را در نرخ ارز ایجاد کند، اما این‌گونه نشد.

وی با بیان اینکه "با مدیریت خوبی که بانک مرکزی در این حوزه اعمال کرد شاهد کاهش قابل توجه نوسانات ارزی در بازار بودیم. "، اظهار کرد: کاهش نوسانات و تلاطم‌های ارزی در حالی بود که ما بزرگترین اتفاقات سیاسی در دهه‌های گذشته اعم از پاسخ نظامی ایران به اسرائیل و عملیات وعده صادق ۱ و ۲، شهادت اسماعیل هنیه در تهران و شهادت رئیس جمهور کشورمان را تجربه کردیم.

سخنگوی هیئت رئیسه مجلس ادامه داد: در سال‌های گذشته بازار ارز بعضاً حتی با یک اظهارنظر هم دچار تلاطم و نوسان بالا و پایداری می‌شد و شاهد جهش‌های قیمتی در بازار بودیم.

سلیمی با تأکید بر اینکه بازار ارز کشور از آن شرایط حساس و متزلزل سال‌های قبل به جایگاهی رسیده است که بزرگترین اتفاقات امنیتی منطقه هم نمی‌تواند آن را دچار تلاطم‌های شدید گذشته کند، افزود: این صحبت من به‌معنای این نیست که با افزایش قیمت روبه‌رو نخواهیم بود بلکه منظور این است که جلوی تلاطم‌های شدید گذشته گرفته شده است و اگر هم تلاطم و نوسان پس از یک اتفاق سیاسی در بازار ایجاد می‌شود، پس از چند روز فروکش می‌کند.

وی با اشاره به عملیات وعده صادق ۲ ایران گفت: نوسانات اخیر بازار ارز ناشی از حمله ایران به اسرائیل مانند تجارب قبلی موقتی خواهد بود و مردم مراقب باشند فریب دلالان و سودجویان را نخورند. مؤلفه‌های اقتصادی در یکی دو سال گذشته بهبود خوبی داشته است و کنار اینها مدیریت خوب بانک مرکزی و دست پر بازارساز شرایط خوبی را برای حفظ آرامش بازار رقم زد.

سخنگوی هیئت رئیسه مجلس در پایان ابراز کرد: امیدواریم این مسیر در دولت جدید هم ادامه پیدا کند و همچنان شاهد ثبات بیش از پیش بازار ارز و دیگر بخش‌های اقتصادی کشور باشیم.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->