آمریکا به قطع بودجه آژانس برای فشار به ایران تهدید کرد ماکرون: اسرائیل در حال نابودکردن تصویر خود در نگاه افکار عمومی جهان است رهبر کره شمالی بر آزمایش تسلیحات بدون سرنشین نظارت کرد شهادت ۵۰ فلسطینی دیگر در غزه (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) ترامپ کمک‌های نظامی به تایوان را متوقف کرد اردوغان: رژیم صهیونیستی ثبات منطقه را به خطر می‌اندازد روایت عراقچی از طرح پیشنهادی ایران به اروپا | راهی برای حرکت به جلو وجود دارد اعمال فشار آمریکا برای جلوگیری از تصویب قطعنامه ایران، روسیه و چین قطعنامه شورای امنیت درباره غزه بازهم توسط آمریکا وتو شد | الجزایر: مردم غزه ما را ببخشید(۲۷ شهریور ۱۴۰۴) اعتراف ارتش اسرائیل به هلاکت ۴ نظامی خود در غزه سردار رادان: دشمن صهیونیستی در جنگ ۱۲ روزه دچار اشتباه استراتژیک شده بود حمله موشکی یمن به سرزمین‌های اشغالی + فیلم و عکس (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) رئیس جمهور: شهریار، شاعر زندگی بود ایروانی: ایران به حمایت از مردم سوریه ادامه خواهد داد | هرگونه تلاش برای تحمیل تجزیه سوریه، غیرقابل قبول است شورای امنیت سازمان ملل فردا جمعه درباره قطعنامه علیه ایران رای‌گیری می‌کند (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) حمله انتحاری داعش در پاکستان ۴ کشته برجای گذاشت (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) القسام: غزه به گورستان نظامیان اسرائیلی تبدیل خواهد شد ماکرون: فعال‌سازی مکانیسم ماشه علیه ایران قطعی است ترامپ: با تصمیم لندن برای شناسایی کشور مستقل فلسطین مخالفم | از پوتین ناامید شدم حملۀ پهپادی اوکراین به به تاسیسات نفتی گازپروم در «باشقیرستان» روسیه + فیلم (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) ماجرای دیده‌شدن شی نورانی در آسمان تهران، سمنان، مشهد و استان‌های خراسان چه بود؟ + فیلم (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) حمله پهپادی یمن به اراضی اشغالی + فیلم (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) حمله اسرائیل به جنوب لبنان + فیلم و عکس (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) مشاهده شی نورانی در آسمان تهران، سمنان، مشهد و استان های خراسان + فیلم و عکس (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) عملیات استشهادی در مرز فلسطین اشغالی با اردن + فیلم (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) عبدالملک الحوثی: کشورهای اسلامی از حمله اسرائیل به قطر درس بگیرند | نسل‌کشی در غزه با بمب‌های آمریکا، انگلیس و آلمان صورت می‌گیرد اجساد نظامیان کشته شده میان روسیه و اوکراین مبادله شدند+ فیلم
سرخط خبرها

خالد مشعل: حماس مثل ققنوس از خاکستر غزه برمی‌خیزد

  • کد خبر: ۲۹۳۲۴۳
  • ۱۷ مهر ۱۴۰۳ - ۱۲:۳۵
خالد مشعل: حماس مثل ققنوس از خاکستر غزه برمی‌خیزد
رئیس حماس در خارج از اراضی اشغالی گفت جنبش مقاومت فلسطین هنوز هم توانایی‌های زیادی دارد و به‌سان یک ققنوس از دل خاکستر غزه برخواهد خاست.

به گزارش شهرآرانیوز؛ «خالد مشعل» رئیس حماس در خارج گفت با وجود خسارات سنگین ناشی از یک سال جنگ در غزه، جنبش مقاومت فلسطین مانند یک ققنوس از دل این خاکستر برخواهد خاست و افزود حماس همچنان به جذب رزمنده و تولید سلاح ادامه می‌دهد.

او در گفت‌وگوی اختصاصی خود با خبرگزاری «رویترز» که در سالگرد عملیات فلسطینی طوفان الاقصی انجام شد، گفت درگیری با رژیم صهیونیستی بخشی از یک روایت گسترده‌تر است که به مدت ۷۶ سال ادامه داشته و به «نکبت» و آوارگی فلسطینیان در زمان تشکیل رژیم جعلی تل‌آویو در ۱۹۴۸ بازمی‌گردد.

او با بیان اینکه تاریخ فلسطین پر از چرخه‌های تکرارشونده است، گفت: «ما دوره‌هایی داریم که در آن شهید می‌دهیم و بخشی از توانایی‌های نظامی خود را هم از دست می‌دهیم، اما سپس به لطف خدا، روح فلسطین دوباره مانند ققنوس برمی‌خیزد.»

مشعل که در سال ۱۹۹۷ از تلاش نافرجام رژیم صهیونیستی برای ترور جان سالم به در برده، از ۱۹۹۶ تا ۲۰۱۷ رهبر سیاسی حماس بود. او در این مصاحبه گفت مقاومت فلسطین هنوز این توانایی را دارد که برای نظامیان صهیونیست کمین گذاشته و به آنان خسارت وارد کند.

به گزارش رویترز، حماس در صبح روز دوشنبه در سالگرد عملیات طوفان الاقصی، دست‌کم چهار موشک دیگر به غلاف غزه شلیک کرد، منطقه‌ای که در ۷ اکتبر سال میلادی گذشته هدف حمله مقاومت حماس قرار گرفت و صدمات فراوانی به رژیم صهیونیستی وارد شد.

خالد مشعل بدون ارائه جزئیات درباره قدرت نظامی حماس، گفت: «ما بخشی از مهمات و سلاح‌های خود را از دست داده‌ایم، اما حماس هنوز هم به جذب جوانان و تولید بخش قابل‌توجهی از مهمات و سلاح‌های خود ادامه می‌دهد.»

تا امروز حدود ۴۲ هزار فلسطینی در جنگ غزه به شهادت رسیده‌اند و خالد مشعل می‌گوید تا زمانی که «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی باشد، هیچ چشم‌اندازی برای صلح وجود ندارد. او می‌گوید: «تا زمانی که اشغالگری وجود دارد، منطقه یک بمب ساعتی خواهد بود.»

مشعل که سه دهه رهبری سیاسی حماس را بر عهده داشته، اکنون به‌عنوان چهره‌ای دیپلماتیک شناخته می‌شود که نفوذ زیادی در حماس دارد. به گزارش رویترز، اظهارات مشعل نشان می‌دهد که حماس قصد عقب‌نشینی نداشته و با قدرت به فعالیت خود ادامه خواهد داد.

مدیر برنامه «خاورمیانه» و شمال آفریقا در اندیشکده «گروه بین‌المللی بحران» درباره اظهارات مشعل به رویترز گفت: «به‌طور کلی می‌توانم بگویم که حماس هنوز زنده و فعال است... و احتمالا دوباره در غزه ظاهر خواهد شد.»

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->