همتی: دولت چهاردهم مصمم به حذف رانت و کاهش کسری بودجه است توضیحات وزیر صنعت درباره افزایش قیمت خودرو‌های ایرانی سه واحد صنفی در مشهد پلمب شدند (۲ آذر ۱۴۰۳) افتتاح نوزدهمین نمایشگاه تجهیزات پزشکی مشهد | حضور ۷۰ شرکت تولیدکننده تجهیزات پزشکی در نمایشگاه مشهد + ویدئو یارانه دهک‌های چهارم تا نهم واریز شد ‎+ فیلم وزیر صمت: مجوز برای ته‌لنجی‌ها و کولبران اعطا شد گذاشتن زباله دم در سیاره پیش‌فروش فیدلیتی با تحویل فوری از شنبه آینده (۳ آذر ۱۴۰۳) + قیمت و لینک ثبت‌نام بخشنامه جدید بانک مرکزی | معاملات بازار ارز تجاری از شنبه (۳ آذر ۱۴۰۳) عملیاتی می‌شود راهکار قانونی کارگران درقبال کارفرمایانی که با مرخصی آنان موافقت نمی‌کنند، چیست؟ ویدئو | اولین واکنش وزیر کار به واریزنشدن یارانه آبان‌ماه دهک‌های چهارم تا نهم هماهنگ‌کننده ملی بریکس جمهوری اسلامی ایران: ما می‌توانیم الگوی کشورمان را به سایر کشور‌ها صادر کنیم نرخ طلا و سکه در مشهد اعلام شد (یکم آذر ۱۴۰۳) علت واریز نشدن یارانه آبان ۱۴۰۳ چیست؟ + جزئیات ویدئو | وزیر کار: مشکل کارگران شرکتی در دستور کار دولت قیمت امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (یکم آذر ۱۴۰۳) | پرواز بیت کوین به کانال ۹۷ هزار دلار اهدای نشان «فداکاری» به خانواده‌های شهیدان پدافند هوایی از سوی فرمانده کل ارتش + تصاویر خودرو و مسکن دو آرزوی دست‌نیافتنی برای کارگران فروش سکه‌های حراجی به مرز ۵۰۰ هزار سکه رسید ماهی کیلویی چند؟ (یکم آذر ۱۴۰۳) + جدول قیمت هزینه سرویس و تعمیر پکیج در مشهد چقدر می‌شود؟ | بازار داغ، اما مشتریان ناراضی از خدمات افزایش ۵۰ تا ۲۰۰ میلیون تومانی قیمت انواع خودرو در بازار (یکم آذر ۱۴۰۳) ۱۱۷ هزار کلنی زنبور عسل در شهرستان مشهد سرشماری شد تأثیر افزایش قیمت کارخانه‌ای خودروسازان بر بازار آزاد چه بود؟ | رشد ۴۲ میلیونی قیمت خودرو در آبان ۱۴۰۳ یارانه نقدی آبان ۱۴۰۳ کی واریز می‌شود؟ + توضیحات سرپرست سازمان هدفمندی یارانه‌ها چه خبر از بازار مسکن؟ | تأثیر نوسانات ارزی محدود به خریداران مردد رفع موانع مالی خراسان رضوی در انتظار تصمیمات کمیسیون هماهنگی بانک‌ها هیچ ردیفی در بودجه برای افزایش یارانه‌ها پیش‌بینی نشده است | دهک‌بندی‌ها هر ۶ ماه یک‌بار گاز ادارات و اماکن عمومی پرمصرف تهران قطع خواهد شد
سرخط خبرها

چالش‌های صدور فاکتور الکترونیکی در میادین میوه و تره‌بار مشهد

  • کد خبر: ۲۹۳۲۸۰
  • ۱۷ مهر ۱۴۰۳ - ۱۳:۲۶
چالش‌های صدور فاکتور الکترونیکی در میادین میوه و تره‌بار مشهد
اواسط تابستان ۱۴۰۳، به عمده‌فروشان میوه و تره‌بار فرصتی یک‌ماهه برای صدور فاکتور الکترونیک داده شد.

به گزارش شهرآرانیوز، با وجود اینکه ایران جزو ۱۰ کشور تولیدکننده میوه در دنیا محسوب می‌شود که سالانه بخشی از میوه و صیفی تولیدی را به بازار‌های هدف صادر می‌کند و کمبودی در عرضه بازار داخل ندارد، اختلاف قیمت از مبدأ تا مصرف‌کننده بالاست که همین امر منجر به نابسامانی بازار میوه شده است. بر این اساس، ستاد کارگروه میوه و تره‌بار به منظور ایجاد شفافیت در بازار میوه، سازوکار صدور فاکتور الکترونیک توسط عمده‌فروشان را طراحی کرد.

در این رابطه چندی پیش، اسدالله کارگر، رئیس اتحادیه میوه و سبزی تهران، گفت: تاکنون صدور فاکتور الکترونیک در میدان مرکزی به نتیجه نرسیده است، در حالی که اجرای این موضوع به طور کامل و قید نوع محصول و درجه آن شفافیت بازار را به همراه دارد.

محمد قنبری‌شکوه، رئیس اتحادیه بارفروشان مشهد، در گفتگو با شهرآرانیوز، اظهار کرد: برای صدور فاکتور الکترونیکی در میادین میوه و تره‌بار مشهد ابتدا نرم‌افزاری طراحی شده بود که در آن، اطلاعات فردی مشتریان مانند نام و نام‌خانوادگی و کدملی باید درج می‌شد که مشتریان حاضر به ارائه اطلاعات فردی خود نبودند. 

وی با اشاره به الزام میادین میوه و تره‌بار تهران در صدور فاکتور الکترونیکی گفت: سیستم صدور فاکتور جدیداً تغییراتی داشته است که اگر امکانات اصلاح قیمت و میزان خرید مشتریان را بتوان تغییر دهد و نهایتاً به اسم و فامیل خریدار بسنده کند، در مشهد نیز می‌تواند قابلیت اجرا داشته باشد.

رئیس اتحادیه بارفروشان مشهد به نکته مهمی اشاره و تأکید کرد: اغلب کسبه میادین میوه و تره‌بار مشهد اقلام خود را به صورت نسیه به مشتریان خود ارائه می‌کنندغ پس اگر فروش به صورت نسیه هم در مدل جدید صدور فاکتور الکترونیکی دیده شده باشد، ما مشکلی برای استفاده از این روش نخواهیم داشت. 

وی با اشاره به تفاوت و مزیت فاکتور الکترونیکی نسبت به فاکتور دستی، گفت: به نظر من هیچ تفاوت و مزیتی بین این دو وجود ندارد و در هر دو، قیمت‌ها و میزان خرید مشتریان ثابت و مشخص است و هیچ تأثیری بر قیمت میوه و صیفی‌جات در واحد‌های صنفی میوه‌فروشی و سبزی‌فروشی سطح شهر نیز نخواهد داشت. 

قنبری‌شکوه تصریح کرد: برخی فروشندگان میوه و صیفی‌جات در سطح شهر، اقلام درجه دو یا درجه سه را از میادین میوه و تره‌بار خریداری می‌کنند و در سطح شهر به عنوان اقلام درجه‌یک به فروش می‌رسانند. شاید یکی از دلایل صدور فاکتور الکترونیکی جلوگیری از ادعای برخی مشتریان در عدم ارائه صدور فاکتور از سوی فروشندگان میادین عرضه میوه و تره‌بار باشد. با این حال فروشندگان ما موظف به صدور فاکتور دستی هستند تا در حساب روزانه دچار مشکل نشوند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->