بورس فردا دوشنبه (۶ اسفند ۱۴۰۳) فعال است؟ ویدئو| داروخانه‌های مشهد زیر ذره بین نظارت تعزیرات حکومتی نانوایی‌های سیار، راهکاری برای رفع کمبود توزیع نان در مشهد در ایام پایانی سال مدیرکل صمت خراسان رضوی: پیشنهاد می‌کنم برق اصناف از ساعت ۶ عصر قطع شود! معاون اول رئیس جمهور: مقابله با محتکرین و نظارت بر بازار از اولویت‌های دولت است کشف ۲۵ هزار تن شکر قاچاق و خارج از شبکه توزیع در خراسان رضوی افزایش سن بازنشستگی ابلاغ شد + جزئیات (۵ اسفند ۱۴۰۳) بررسی وضعیت اشتغال دانش‌آموختگان رشته‌های مهندسی | مهندسان در هندسه بیکاری! قیمت امروز خودرو‌های خارجی (۵ اسفند ۱۴۰۳) | اپتیما ۵ میلیارد و ۲۲۰ میلیون تومان قیمت امروز خودرو‌های داخلی چه تغییری کرد؟ (۵ اسفند ۱۴۰۳) + جدول آغاز گشت‌های نظارتی مشترک تعزیرات حکومتی و دستگاه‌های نظارتی خراسان رضوی در آستانه ماه رمضان و نوروز ۱۴۰۴+ویدئو بلیت هواپیما روی دور گرانی | تخلف ایرلاین‌ها باوجود تلاش دولت برای کنترل نرخ تغییر انتظارات فعالان بازار از آینده بازدهی بازار‌های مالی (۵ اسفند ۱۴۰۳) پایان خوش بورس | رشد ۲۱ هزار واحدی شاخص کل (۵ اسفند ۱۴۰۳) آغاز روند کاهشی قیمت طلا در مشهد (۵ اسفند ۱۴۰۳) ۲۰ هزار میلیارد تومان، واردات سوغات مشهد از چین! | تسهیلات تضمینی برای تولیدکنندگان سوغات زیارت در مشهد قیمت امروز ارز، طلا، سکه و بیت کوین (۵ اسفند ۱۴۰۳) | نزول دلار به کانال ۹۳ هزار تومان آمادگی کامل برای تأمین کالا‌های اساسی در ماه مبارک رمضان و ایام نوروز در مشهد و خراسان رضوی (۵ اسفند ۱۴۰۳) ۱۰ اسفند ۱۴۰۳ حساب یارانه بگیران شارژ می‌شود | مجموع دریافتی خانوار‌های یارانه‌بگیر در اسفندماه چقدر می‌شود؟ تأمین ۷۳ درصد از هزینه‌های جاری کشور از محل مالیات قیمت جدید خودرو‌های کرمان موتور در کارخانه اعلام شد (۵ اسفند ۱۴۰۳) مشکل مسکن و درمان کارگران با همراهی و کمک دولت حل می‌شود قیمت سیب‌زمینی بالاخره در مشهد کاهش یافت؟ (۵ اسفند ۱۴۰۳) کارگران: در رقم سبد معیشت و مزد تجدیدنظر شود علت اصلی گرانی برنج چه بود؟ عرضه اولیه «مهرمام» در بازار بورس، سه‌شنبه (۷ اسفند ۱۴۰۳) | چقدر نقدینگی نیاز است؟ ۳ روش برای استعلام کالابرگ الکترونیک تبیین برنامه تحول و مدل‌های کسب‌وکار سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران محدودیت‌ها و ممنوعیت‌های ترافیکی مراسم گرامیداشت شهدای مقاومت در مشهد اعلام شد
سرخط خبرها

چالش‌های صدور فاکتور الکترونیکی در میادین میوه و تره‌بار مشهد

  • کد خبر: ۲۹۳۲۸۰
  • ۱۷ مهر ۱۴۰۳ - ۱۳:۲۶
چالش‌های صدور فاکتور الکترونیکی در میادین میوه و تره‌بار مشهد
اواسط تابستان ۱۴۰۳، به عمده‌فروشان میوه و تره‌بار فرصتی یک‌ماهه برای صدور فاکتور الکترونیک داده شد.

به گزارش شهرآرانیوز، با وجود اینکه ایران جزو ۱۰ کشور تولیدکننده میوه در دنیا محسوب می‌شود که سالانه بخشی از میوه و صیفی تولیدی را به بازار‌های هدف صادر می‌کند و کمبودی در عرضه بازار داخل ندارد، اختلاف قیمت از مبدأ تا مصرف‌کننده بالاست که همین امر منجر به نابسامانی بازار میوه شده است. بر این اساس، ستاد کارگروه میوه و تره‌بار به منظور ایجاد شفافیت در بازار میوه، سازوکار صدور فاکتور الکترونیک توسط عمده‌فروشان را طراحی کرد.

در این رابطه چندی پیش، اسدالله کارگر، رئیس اتحادیه میوه و سبزی تهران، گفت: تاکنون صدور فاکتور الکترونیک در میدان مرکزی به نتیجه نرسیده است، در حالی که اجرای این موضوع به طور کامل و قید نوع محصول و درجه آن شفافیت بازار را به همراه دارد.

محمد قنبری‌شکوه، رئیس اتحادیه بارفروشان مشهد، در گفتگو با شهرآرانیوز، اظهار کرد: برای صدور فاکتور الکترونیکی در میادین میوه و تره‌بار مشهد ابتدا نرم‌افزاری طراحی شده بود که در آن، اطلاعات فردی مشتریان مانند نام و نام‌خانوادگی و کدملی باید درج می‌شد که مشتریان حاضر به ارائه اطلاعات فردی خود نبودند. 

وی با اشاره به الزام میادین میوه و تره‌بار تهران در صدور فاکتور الکترونیکی گفت: سیستم صدور فاکتور جدیداً تغییراتی داشته است که اگر امکانات اصلاح قیمت و میزان خرید مشتریان را بتوان تغییر دهد و نهایتاً به اسم و فامیل خریدار بسنده کند، در مشهد نیز می‌تواند قابلیت اجرا داشته باشد.

رئیس اتحادیه بارفروشان مشهد به نکته مهمی اشاره و تأکید کرد: اغلب کسبه میادین میوه و تره‌بار مشهد اقلام خود را به صورت نسیه به مشتریان خود ارائه می‌کنندغ پس اگر فروش به صورت نسیه هم در مدل جدید صدور فاکتور الکترونیکی دیده شده باشد، ما مشکلی برای استفاده از این روش نخواهیم داشت. 

وی با اشاره به تفاوت و مزیت فاکتور الکترونیکی نسبت به فاکتور دستی، گفت: به نظر من هیچ تفاوت و مزیتی بین این دو وجود ندارد و در هر دو، قیمت‌ها و میزان خرید مشتریان ثابت و مشخص است و هیچ تأثیری بر قیمت میوه و صیفی‌جات در واحد‌های صنفی میوه‌فروشی و سبزی‌فروشی سطح شهر نیز نخواهد داشت. 

قنبری‌شکوه تصریح کرد: برخی فروشندگان میوه و صیفی‌جات در سطح شهر، اقلام درجه دو یا درجه سه را از میادین میوه و تره‌بار خریداری می‌کنند و در سطح شهر به عنوان اقلام درجه‌یک به فروش می‌رسانند. شاید یکی از دلایل صدور فاکتور الکترونیکی جلوگیری از ادعای برخی مشتریان در عدم ارائه صدور فاکتور از سوی فروشندگان میادین عرضه میوه و تره‌بار باشد. با این حال فروشندگان ما موظف به صدور فاکتور دستی هستند تا در حساب روزانه دچار مشکل نشوند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->