بازداشت شبکه ترور وابسته به رژیم صهیونیستی در لبنان حکیم: عراق باید پل ارتباط و نقطه توازن در منطقه باشد تاکید کابل بر اهمیت بندر چابهار برای تجارت هند و افغانستان ۱۱ نظامی پاکستانی در تازه‌ترین حمله تروریستی کشته شدند پوتین: اعتبار جایزه صلح نوبل تا حد زیادی از بین رفته است هشدار ایران درباره پیامدهای تحرکات نظامی مداخله‌جویانه آمریکا در کارائیب واکنش کاخ سفید به ناکامی ترامپ در دستیابی به جایزه صلح نوبل نتانیاهو: اسرائیل با چالش‌های بزرگی در منطقه روبرو است ‌می‌رسد نوای «نَصرٌ مِن اللّه» از حریم رضا (ع) | راهپیمایی «بشارت نصر» در مشهد برگزار شد آیت‌الله علم‌الهدی: آسایش مردم در بهبود معیشت و نه زندگی غربی است | ضرورت برخورد جدی قوه قضائیه و مجریه با محتکران اقتصادی عضو کمیسیون امنیت ملی: بیانیه شورای همکاری خلیج فارس تاثیری بر روابط ایران و همسایگان ندارد جایزه صلح نوبل به ماریا ماچادو، رهبر اپوزیسیون ونزوئلا، رسید آیا سقف حقوق و بیمه کارگران ساختمانی اصلاح می‌شود؟ حمایت روسیه از احتمال اعطای نوبل صلح به ترامپ لاوروف: غرب ناقض واقعی برجام است، نه ایران یک نماینده مجلس: تبیین درست مکانیسم ماشه، اثرات روانی منفی آن را در کشور کاهش می‌دهد فرانسه: نیروی امنیتی بین المللی برای حمایت از صلح غزه تشکیل می‌شود آمریکا ۹۳ شخصیت حقیقی و حقوقی مرتبط با ایران را تحریم کرد ادعای رسانه‌های افغانستان: ارتش پاکستان مسئولیت حمله امشب به کابل را بر عهده گرفت حمله اسرائیل به جنوب غزه؛ چند فلسطینی به شهادت رسیدند جهاد اسلامی: سلاح و مقاومت ما، ضامن اصلی اجرای توافق آتش‌بس غزه است سخنگوی دولت: تهران همواره در کنار مردم فلسطین بوده است خلیل الحیه: جنگ غزه پایان یافت | تجلیل از مقاومت مردم غزه عبدالملک الحوثی: اسرائیل خونین‌ترین جنایات عصر حاضر را مرتکب شده است چین ۱۴ شرکت و سازمان آمریکایی و کانادایی را تحریم کرد روسیه: طرفین توافق پایان جنگ در غزه به تعهدات خود عمل کنند وزیر خارجه اسرائیل: قصد از سرگرفتن جنگ در غزه را نداریم
سرخط خبرها

سفارت ایران در لندن به اتهام‌پراکنی مقام امنیتی انگلیس واکنش نشان داد

  • کد خبر: ۲۹۳۵۷۵
  • ۱۸ مهر ۱۴۰۳ - ۱۶:۴۹
سفارت ایران در لندن به اتهام‌پراکنی مقام امنیتی انگلیس واکنش نشان داد
سفارت کشورمان در لندن روز چهارشنبه در واکنش به اتهام‌پراکنی رئیس سرویس اطلاعات داخلی انگلیس علیه جمهوری اسلامی ایران تصریح کرد که این ادعا‌های بی‌اساس برای منحرف کردن افکار عمومی نسبت به همدستی لندن در جنگ افروزی و نسل کشی رژیم اسرائیل طراحی شده است.

به گزارش شهرآرانیوز، در پیام سفارت جمهوری اسلامی ایران در لندن آمده است: یک مقام امنیتی دولت بریتانیا بار دیگر اتهامات بی‌اساس و توهم‌آمیزی را علیه ایران مطرح و بدون ارائه هیچگونه مدرکی اینطور گمانه زنی کرد که ایران ممکن است «احتمالاً» یا «اصولاً» توطئه‌های خیالی در داخل بریتانیا صورت داده باشد.

این پیام می‌افزاید: به نظر می‌رسد که این لفاظی‌ها برای منحرف کردن افکار عمومی نسبت به همدستی دولت بریتانیا در جنگ افروزی و نسل کشی رژیم اسرائیل طراحی شده است.

سفارت کشورمان تصریح کرد: دولت بریتانیا به جای بد جلوه دادن دیگران، دولت باید از نفوذ خود برای توقف تجاوز‌های رژیم اسرائیل استفاده کند و از ارائه پناهگاه‌های امن به گروه‌های تروریستی و فرقه‌هایی که نفرت و خشونت را در بریتانیا ترویج می‌کنند، دست بردارد.

«کن مک‌کالم» رئیس سرویس اطلاعات داخلی انگلیس موسوم به MI ۵ دیروز، بدون ارائه هیچ سند و مدرکی ادعا کرد که سطح تهدید‌ها از جانب ایران طی دو سال گذشته افزایش یافته است. «کن مک‌کالم» همچنین مدعی شد که عناصر وابسته به تهران، مخالفان نظام جمهوری اسلامی ایران در خاک انگلیس را تهدید می‌کنند.

این برای نخستین بار نیست که مک‌کالم ادعا‌های بی‌پایه و اساسی را علیه ایران مطرح می‌کند. او چندی پیش نیز این ادعا را مطرح کرده بود: ما از مدت‌ها پیش نگران تهدیدات ایران در خاک بریتانیا بوده ایم، اما این تهدیدات شدیدتر شده است.

اسماعیل بقایی هامانه سخنگوی وزارت امور خارجه کشورمان ساعاتی پیش ادعا‌های مقام امنیتی انگلیسی را کاملا مردود دانست و تکرار این ادعا‌ها طی دو سال اخیر را که بدون کوچکترین سند و مدرکی مطرح می‌شود راتقبیح کرد.

وی با یادآوری استفاده مکرر مقامات انگلیس از واژه «بالقوه» در توصیف اتهام‌های ساختگی علیه ایران، اقدام نهاد‌های امنیتی این کشور در اتهام زنی به جمهوری اسلامی ایران را در راستای سیاست «دشمن سازی» مصنوعی و تحریف افکار عمومی از نقش دولت انگلیس در استمرار نسل کشی فلسطینیان و جنگ افروزی رژیم صهیونیستی در منطقه دانست.

سخنگوی دستگاه دیپلماسی به مقام‌های لندن توصیه کرد به جای طرح اتهام‌های بی اساس و مباحث گمراه کننده از نفوذ خود برای توقف تجاوز و جنایات رژیم اشغالگر استفاده کنند.

بقایی هامانه همچنین با اشاره به میزبانی لندن از برخی گروه‌ها و تشکیلات تروریستی که با سوء استفاده از مفهوم آزادی بیان به صورت نظام‌مند به ترویج خشونت و تروریسم و نفرت پراکنی می‌پردازند، تکالیف حقوقی بین‌المللی همه دولت‌ها برای مقابله با تروریسم و تحریک به خشونت را یادآور شد. وی همچنین خواستار تجدید نظر انگلیس در سیاست‌های غیرسازنده در قبال ملت ایران و منطقه غرب آسیا شد.

منبع: فارس 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->