چهره ماندگار | درباره جلال‌الدین معیریان، بنیان‌گذار چهره‌پردازی کلاسیک ایران سایه مات خندوانه | نگاهی به برنامه ۱۰۰۱ و انتظارات برآورده نشده آن گفت‌وگو با استادان دانشگاه‌های مشهد به‌مناسبت روز ملی معماری پرورده آفتاب ایران | مختصری در احوال و آثار شیخ بهایی روایتی سینمایی از یک قهرمان | گفتگو با عوامل فیلم سینمایی صیاد انتشار فراخوان جشنواره بین‌المللی تئاتر کودک و نوجوان تفلیس آغاز اکران انیمیشن رویاشهر در سینما آیا نویسندگان پرفروش آینده دنیا باید ستاره فضای مجازی باشند؟ جایزه یک عمر دستاورد موسسه فیلم آمریکا برای فرانسیس فورد کوپولا فیلم کوتاه داستانی «جای خالی» در جشنواره ایتالیایی برنامه‌های رادیو به مناسبت سالروز شهادت امام‌جعفرصادق(ع) + زمان پخش اکران سیار انیمیشن «رؤیاشهر» در شهر‌های فاقد سینما درگذشت پاپ تماشاگران «مجمع کاردینال‌ها» را چند برابر کرد صفحه نخست روزنامه‌های کشور - چهارشنبه ۳ اردیبهشت ۱۴۰۴ حضور دیوید کراننبرگ در فیلم «آماده یا نه ۲» آمار فروش سینمای ایران در هفته گذشته (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) صابر ابر و الهام کردا در نمایش «امشب به صرف بورش بدون خون به روایت نازنین»
سرخط خبرها

«لوریس چکناواریان» آخرین آهنگساز از نسل رُمانتیک‌های ایران

  • کد خبر: ۲۹۳۹۰۶
  • ۲۱ مهر ۱۴۰۳ - ۱۱:۴۶
«لوریس چکناواریان» آخرین آهنگساز از نسل رُمانتیک‌های ایران
لوریس چکناواریان، به باور برخی آخرین آهنگساز از نسل رُمانتیک‌های ایران است.

به گزارش شهرآرانیوز، لوریس چکناواریان به ۸۷ سالگی رسید. به باور برخی، او را می‌توان آخرین آهنگساز از نسل رُمانتیک‌های ایران به‌شمار آورد. آهنگساز، رهبر ارکستر، نویسنده و نقاش ارمنی‌تبار ایرانی است.

پدرش از زندانی‌های استالین در زمان حکمرانی شوروی‌ها بر ارمنستان بود، مادرش هم در جنگ میان ارامنه و عثمانی‌ها درحالی‌که توانست جان سالم به‌در برد، به همراه تعداد زیادی از ارمنی‌ها به ایران گریختند و لوریس در شهر بروجرد به‌دنیا آمد.

لوریس چکناواریان در کنار دیگر حوزه‌های فعالیت ازجمله نویسندگی، نوازندگی و آهنگسازی، دستی هم در طراحی و نقاشی دارد. به‌عنوان یکی از موسیقیدانان صاحب سبک، برای مستند‌های بسیاری موسیقی ساخته و با کارگردان‌های متفاوتی همکاری داشته است.

موسیقی متن ۴۰ فیلم مستند و سینمایی را تهیه کرده است. او برای ۱۷ فیلم مستند هم موسیقی متن فیلم ساخته است. از ویژگی‌های او، علاقه شدید به فرهنگ ایرانی است و یک‌بار گفته: «چون اینجا مملکت من است، فرهنگ من است.»

منبع: هم‌میهن

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->