پایش مستمر بازار در مشهد |کشف تخلفات اقتصادی به ارزش ۲۶ هزار میلیارد ریال در خراسان رضوی قطعی ۶ ساعته برق در برخی از محلات مشهد| خاموشی با رکوردشکنی! (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) چه خبر از بازار حبوبات؟ | لوبیاچیتی دوباره اوج گرفت ریزش ۲۰ تا ۹۵ میلیونی قیمت خودرو‌های خارجی و مونتاژی (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) افت یکپارچه قیمت خودرو‌های داخلی (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) | کاهش ۳۶ میلیونی قیمت شاهین دلار به کانال ۸۰ هزار تومان بازگشت (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) + علت خراسان رضوی، الگوی خصوصی‌سازی صنایع در کشور است | جذب حداکثری دانشجویان به مراکز فنی‌وحرفه‌ای در طرح «ایران ماهر» جشن بزرگ تجلیل از کارگران نمونه استان برگزار شد | فعالیت ۱۳۴۶ تشکل کارگری و کارفرمایی در خراسان رضوی + فیلم تعادل بورس در روز مذاکرات | گزارش وضعیت بازار سهام (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) افزایش اقبال مردم به نسل جدید کولر‌ها با مصرف انرژی کمتر و بازدهی بیشتر | قیمت کولر در مشهد نسبت به سال گذشته تغییر محسوسی نداشته است ۱۳۰ هزار هکتار از اراضی کشاورزی خراسان رضوی، زیر کشت گندم است قیمت امروز طلا و سکه در مشهد اعلام شد (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) اعلام قیمت ۳ کالای اساسی در روزهای آینده قیمت امروز ارز، طلا، سکه و بیت کوین (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) | دلار در کانال ۷۹ هزار تومان بیش از ۲۵۰ تن روغن مصرف خانوار در بازار مشهد و خراسان رضوی در حال توزیع است (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) بازار به افت دلار واکنشی نشان نداد | گره گرانی کجاست؟ کاهش ارزش کالا‌های صادراتی خراسان رضوی | صادرات بیشتر، سود کم‌تر پیش بینی قیمت طلا و سکه در سایه مذاکرات ایران و آمریکا (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) خرید و فروش کارت سوخت تکذیب شد مبلغ یارانه نان اعلام شد (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) قیمت ارز دیجیتال امروز (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) | بیت‌کوین از مرز ۹۵ هزار دلار عبور کرد ارزش سهام عدالت مشخص شد (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) قیمت جهانی طلا امروز (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) اعلام شد وام جدید ودیعه مسکن به بانک‌ها ابلاغ شد (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) پشت‌پرده پدیده چسبندگی قیمت‌ها در بازار ایران | دلال‌ها فقط گرانی را می‌شناسند قیمت امروز میوه در مشهد اعلام شد (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) | هندوانه ارزان‌تر شد چه کسانی از دریافت یارانه اردیبهشت ۱۴۰۴ محروم هستند؟ سقوط تتر و دلار با پرواز وزیر خارجه به عمان (۵ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

«درمان» و «شخص ثالث»، همچنان در صدر رشد بیمه‌ای

  • کد خبر: ۲۹۴۰۹۰
  • ۲۲ مهر ۱۴۰۳ - ۱۰:۰۱
«درمان» و «شخص ثالث»، همچنان در صدر رشد بیمه‌ای
طی شش‌ماهه نخست سال ۱۴۰۳، تعداد ۳۸.۷ میلیون فقره بیمه‌نامه صادر شده است که در قیاس با مدت مشابه در سال ۱۴۰۲، به میزان ۹.۷ درصد رشد داشته است.

به گزارش شهرآرانیوز، در نیمه نخست امسال، بیش از ۳۸ میلیون فقره بیمه نامه با ارزش ۲۱۶ هزار میلیارد تومان صادر شده که حاکی از رشد ۶۰ درصدی در حق بیمه تولیدی و ۱۵ درصدی در تعداد خسارات پرداختی طی این بازه زمانی دارد.

رشد ۱۰ درصدی صدور بیمه نامه‌ها

براساس این گزارش، طی شش ماهه نخست سال جاری ۳۸.۷ میلیون فقره بیمه نامه صادر شده است که در قیاس با مدت مشابه در سال ۱۴۰۲ به میزان ۹.۷ درصد رشد داشته است.

رشد ۶۰ درصدی حق بیمه تولیدی

همچنین، حق بیمه تولیدی یا ارزش این بیمه نامه‌ها در مجموع ۲۱۶.۸ همت (هزار میلیارد تومان) برآورد شده است که نسبت به مدت مشابه در سال گذشته ۵۹.۷ درصد رشد داشته است.

رشد ۱۵ درصدی خسارات پرداختی

تعداد خسارت پرداختی در این مدت ۳۹.۶ میلیون مورد بوده است که ۱۵ درصد رشد را نسبت به مدت مشابه در سال ۱۴۰۲ نشان می‌دهد. همچنین مبلغ خسارات پرداختی فوق حدود ۹۸.۲ همت است که ۵۴.۷ درصد رشد را نسبت به شش ماهه نخست سال گذشته نشان می‌دهد.

 

درمان و شخص ثالث همچنان در صدر تقاضای بیمه ای

کاهش ۱.۵ درصدی نسبت پرداخت خسارات

نسبت خسارات در این مدت ۴۵.۳ درصد است که در قیاس با شش ماهه نخست سال گذشته ۱.۵ واحد درصد کاهش داشته است.

بر اساس این گزارش، بیمه مرکزی جمهوری اسلامی ایران اخیرا آمار شش ماهه نخست صنعت بیمه در سال ۱۴۰۳ را منتشر کرده که بر اساس آن بیمه درمان، شخص ثالث و مازاد، زندگی (عمر) و بدنه اتومبیل در صدر حق بیمه تولیدی و خسارت پرداختی قرار دارند.

سهم ۴ رشته عمده از بازار بیمه

بر اساس این گزارش، بیمه درمان ۴۳.۷ درصد از حق بیمه تولیدی شش ماه ماهه نخست سال جاری را به خود اختصاص داده که با اختلاف نسبت به دیگر رشته‌های بیمه‌ای در جایگاه اول قرار گرفته است. همچنین میزان خسارات بیمه درمان در این مدت ۴۳.۸  درصد برآورد شده است.

بیمه شخص ثالث و مازاد ۲۲ درصد از حق بیمه تولیدی و ۲۷ درصد از خسارت را در شش ماه نخست سال جاری به خود اختصاص داده و در جایگاه دوم قرار گرفته است.

همچنین بیمه زندگی یا عمر با ۱۲.۴ درصد از حق بیمه تولیدی و ۱۰ درصد از خسارت و بیمه بدنه اتوموبیل با پنج درصد از حق بیمه تولیدی و ۹.۲ درصد از نسبت خسارت در جایگاه سوم و چهارم سهم رشته بیمه های عمده از بازار بیمه، طی شش ماهه ابتدایی سال جاری را به خود اختصاص داده‌اند.

بر اساس این گزارش، سهم بخش غیردولتی از حق بیمه تولیدی و خسارت پرداختی صنعت بیمه، به ترتیب ۸۱.۱ و ۷۶.۵ درصد است. البته سهم شرکت‌ها (بخش دولتی و غیردولتی) و رشته‌های بیمه در دوره‌های زمانی کمتر از یک سال معمولاً با تغییرات زیادی همراه است.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->