گذری بر واکنش گسترده اهالی هنر مشهد و کشور به حملات اسرائیل به ایران | ققنوس، داستان نیست؛ ماییم! هنرمندان، سربازان خط مقدم در جنگ روانی دشمن صدور پروانه نمایش برای ۲ فیلم جدید واکنش آرمان گرشاسبی به حمله اسرائیل با انتشار بخش‌هایی از یک کنسرت قدیمی + فیلم اقدام خیرخواهانه یک گالری هنری در مشهد برای پناه‌دادن به شهروندان درگیر با حمله اسرائیل مجموعه تلویزیونی «سیمرغ» روی آنتن + زمان پخش تهیه‌کننده فیلم ماجرای نیمروز: هر کس در این شرایط سکوت کند، خائن است! بیانیه انجمن نویسندگان کودک و نوجوان در پی تجاوز رژیم صهیونیستی به ایران راهیابی ۴ انیمیشن کوتاه ایرانی در جشنواره‌ای بین‌المللی اطلاعیه دبیرخانه هجدهمین جشنواره موسیقی جوان (۲۵ خرداد ۱۴۰۴) انیمیشن «در شب» برنده جایزه ویژه جشنواره انسی فرانسه شد تبیین تناقض‌‌گویی‌های دشمن درباره اهداف نظامی، رسالت اصلی رسانه | مردم باید خود را رزمنده جنگ رسانه‌ای بدانند تغییر در جدول فیلم و سریال‌های شبکه نمایش + زمان پخش محمدحسین لطیفی: مردم ایرانی‌بودن خود را فراموش نکنند بیانیه انجمن نمایش ایران در واکنش به حمله متجاوزانه رژیم صهیونیستی به ایران واکنش رضا رشیدپور به حمله اسرائیل به ایران: آماده سربازی هستم + عکس
سرخط خبرها

شکست «جوکر ۲» در گیشه سینما

  • کد خبر: ۲۹۴۳۳۳
  • ۲۳ مهر ۱۴۰۳ - ۱۰:۴۵
شکست «جوکر ۲» در گیشه سینما
قسمت دوم فیلم سینمایی «جوکر» با کاهش ۸۱ درصدی فروش نسبت به هفته اول رو برو شد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ «جوکر: جنون مشترک» پس از شکست در اکران افتتاحیه، با آمار پایین گیشه در هفته دوم، به سیر نزولی خود ادامه می‌دهد.

برخلاف دنباله فیلم اصلی «جوکر» در سال ۲۰۱۹ که هم مورد توجه منتقدان و هم طرفداران قرار گرفت، دنباله این فیلم در هفته اول خود ۳۸ میلیون دلار در گیشه ایالات متحده فروخت که بسیار کمتر از پیش‌بینی‌ها در بازه ۵۰ تا ۷۰ میلیون دلاری بود. اما آمار‌های هفته دوم اکران حتی بدتر بود و این فیلم تنها ۷ میلیون دلار در ۴۱۰۲ سینما در آمریکا به دست آورد تا با اُفت ۸۱ درصدی شدیدترین افت تاریخ برای یک فیلم کامیک بوکی (بر اساس کتاب‌های مصور) را به نام خود ثبت کند.

بر اساس نمودار‌های منتشر شده از سایت «باکس آفیس موجو» که داده‌های مرتبط با فروش سینما را از سال ۱۹۸۲ ارزیابی می‌کند، افت ۸۱ درصدی فروش «جوکر: جنون مشترک» در بین ۲۰ افت فروش بزرگ سینما در هفته دوم اکران قرار دارد.

«جوکر: جنون مشترک» در سطح جهانی تا به امروز ۱۶۵ میلیون دلار به دست آورده است که با بودجه ۲۰۰ میلیون دلاری خود فاصله زیادی دارد.

در مقام مقایسه، قسمت اصلی «جوکر» با یک سوم بودجه دنباله‌اش ساخته شد و با ۹۶.۲ میلیون دلار در ایالات متحده، تنها در یک آخر هفته، ۲۴۸.۴ میلیون دلار در سراسر جهان به دست آورد و در مجموع بیش از یک میلیارد دلار در سطح جهانی به دست آورد و اولین فیلم با رتبه R شد که فروش میلیاردی داشت. «جوکر» در سال ۲۰۱۹ نیز مورد توجه منتقدان قرار گرفت و دو جایزه اسکار را از ۱۱ نامزدی دریافت کرد، از جمله بهترین بازیگر مرد برای واکین فینیکس در نقش اصلی.

فینیکس در قسممت دوم فیلم «جوکر» نقش خود را تکرار کرده در حالی که لیدی گاگا به عنوان شخصیت هارلی کوین به او پیوسته است.

«جوکر: جنون مشترک» نخستین نمایش جهانی خود را در جشنواره فیلم ونیز و با بازخورد‌های متفاوت از سوی منتقدان و مخاطبان تجربه کرد، یک فیلم چند ژانری با عنصر قوی موسیقی است که خارج از تعاریف متداول یک فیلم کُمیک بوکی معمول قرار می‌گیرد. نمره بسیار پائین مخاطبان به این فیلم در وبسایت «PostTrak» هم مورد توجه قرار گرفته است، جایی که تماشاگران به آن نیم‌ستاره از پنج، مشابه امتیاز فیلم جدید «مگالوپولیس» اثر فرانسیس فورد کاپولا دادند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->