زلزله کرج را لرزاند + جزئیات (۱۰ مهر ۱۴۰۴) انفجار در آزمایشگاه دانشکده مواد دانشگاه تهران (۱۰ مهر ۱۴۰۴) انحراف یک دستگاه مینی‌بوس در آبادان، ۲۴ مصدوم بر جای گذاشت با خوردن این سبزیجات، وزنتان را به طور سالم کاهش دهید نماینده مردم مشهد و کلات در مجلس شورای اسلامی: ما پول‌های کشور را صرف ناکارآمدی خودمان می‌کنیم احتمال تلف شدن فک‌های خزری به علت ویروس | به لاشه‌ها دست نزنید مراقبت ساده می‌تواند از کم‌شنوایی کودکان پیشگیری کند خوراکی‌های سالمی که باعث سنگ کلیه می‌شوند! باند کلاهبرداری خودرو با ۲۰ شاکی منهدم شد (۱۰ مهر ۱۴۰۴) | کلاهبرداری ۵۰۰ میلیارد ریالی با وعده فروش ماشین کمبود ۳ هزار و ۲۰۰ محیط‌بان در کشور جزئیات جدید از علت مرگ نوجوان ۱۴ ساله در مدرسه | دانش‌آموز صبح روز حادثه تنبیه شده بود ۲ توله خرس بر اثر برخورد با قطار در مرودشت تلف شدند پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۱۰ مهر ۱۴۰۴) | کاهش دما به ۵ درجه در مناطق سردسیر وزیر میراث فرهنگی: تکمیل ۲۷۰۰ پروژه گردشگری در کشور منتظر سرمایه‌گذاری است همه خوراکی‌های بوفه مدارس موردتأیید دانشگاه علوم پزشکی هستند ۸ توصیه کلیدی برای ارتقای سلامت جسم و روان سالمندان نتایج انتخاب رشته کارشناسی ناپیوسته بر اساس سوابق تحصیلی دانشگاه آزاد اعلام شد + مهلت ثبت‌نام حکمت کارت مهرماه ۱۴۰۴ بازنشستگان لشکری شارژ شد مهلت ثبت نام آزمون وکالت مرکز وکلا تمدید شد + جزئیات (۱۰ مهر ۱۴۰۴) آتش‌نشانی مشهد نهادی پیشرو و فعال است | دستگاه قضایی از نظرات کارشناسی آتش‌نشانی، برای جلوگیری از بروز خطر بهره می‌برد توصیه‌های طب سنتی برای پیشگیری از سرماخوردگی و آنفلوانزا در پاییز چرا گاهی شکم باد می‌کند؟ | نفخ شکم، نشانه‌ بیماری یا تغذیه نادرست؟ چرا استرس و اضطراب وزن ما را افزایش می‌دهد؟ اطلاعیه جدید تأمین‌اجتماعی برای مستمری‌بگیران و بازنشستگان (۱۰ مهرماه ۱۴۰۴) «سیگار» شایع‌ترین عامل بیماری‌های ریوی و سرطان ریه اجرای طرح‌های ملی موفق مدیریت مصرف آب در مشهد | انتقال پساب به غرب شهر راه نجات دشت مشهد مشکلات بیمه تکمیلی و درمان بازنشستگان تأمین اجتماعی همچنان از اصلی‌ترین دغدغه‌هاست هر نخبه، یک سنگر در دفاع از ایران «پرواز  اندیشه ها» به  جای «فرار مغزها»
سرخط خبرها
عضو انجمن گوارش عنوان کرد:

آسیب ناشی از مصرف بی‌رویه آنتی بیوتیک‌ها

  • کد خبر: ۲۹۴۴۸
  • ۱۸ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۵:۵۷
آسیب ناشی از مصرف بی‌رویه آنتی بیوتیک‌ها
عضو انجمن گوارش گفت: مصرف بی‌رویه آنتی‌بیوتیک‌ها می‌تواند سبب آسیب به میکروب‌های مفید در بدن شده و مشکلات قابل توجهی را برای فرد ایجاد کند.
به گزارش شهرآرانیوز، حسن طاهری درباره موضوع "میکروبیوم" که موضوع اصلی مورد ارائه در برنامه هفته سلامت گوارش سال ۹۹ است، اظهار داشت: نخستین بار حدود ۲۰ سال قبل مبحث میکروبیوم و میکروبیوتا که درباره میکروب‌هایی است که به طور طبیعی در بدن انسان زندگی می‌کنند به طور جدی وارد مباحث مربوط به سلامت دستگاه گوارش و بدن انسان شده است.
وی با اشاره به اینکه بر اساس بررسی‌های انجام شده روی بدن انسان حدود ۱۰ تا ۱۰۰ تریلیون میکروب زندگی می‌کنند که تعداد آن‌ها می‌تواند چندین برابر سلول‌های بدن خود انسان باشد و در یک فرد بالغ حدود ۶ تا ۸/۱ کیلوگرم میکروب زندگی می‌کند.
این فوق تخصص بیماری‌های دستگاه گوارش و کبد در ادامه گفت: این میکروب‌ها در حال همزیستی با سلول‌های بدن بوده و وجودشان برای حفظ سلامتی بدن ضرورت دارد و نبودشان ممکن است سبب مشکلاتی، چون چاقی و عدم تامین ریز مغذی‌های بدن و ایجاد نقص در سیستم دفاعی بدن و کارکرد طبیعی دستگاه عصبی مرکزی شود.
طاهری با اشاره به این مطلب که ساختار ژنتیکی سلول‌های بدن انسان‌ها حدود ۹۹% مشابه یکدیگر است گفت: آنچه سبب تفاوت انسان‌ها می‌شود ساختار ژنتیکی میکروب‌های بدن آنهاست. بیشتر ژن‌های مستقر در بدن انسان مربوط به میکروب‌ها است وساختار ژنتیکی این میکروب‌ها در انسان‌ها حدود ۸۰ تا ۹۰ درصد تفاوت دارد و این تفاوت‌ها در بروز مشکلاتی همچون آلرژی، چاقی، و نظایر آن نقش دارد.

وی با بیان اینکه این میکروب‌ها در بخش‌های مختلف بدن از جمله پوست، دهان، اندام‌های جنسی، روده و معده و دستگاه تنفس قرار دارند، گفت: میکروب‌های موجود در بدن نوزاد از زمان تولد تغییر و تحول و گسترش پیدا می‌کند و پس از حدود ۵/۲ سال جنس میکروب‌ها موجود در بدن کودک و انسان بالغ تقریبا مشابه خواهد بود.
وی با اشاره به اینکه غذا‌هایی که می‌خوریم بر جنس میکروب‌های موجود در بدن موثر است، گفت: با مصرف غذا‌های چرب به مرور زمان میکروب‌هایی در بدن تکثیر پیدا می‌کنند که سبب رسوب چربی و تشدید چاقی می‌گردند، لذا نوع غذای مصرفی نیز بر روی جنس میکروب‌های موجود در بدن تاثیر می‌گذارد.
طاهری در مورد میکروب هلیکوباکتر پیلوری‌هایی که در معده انسان وجود دارد، نیز گفت: حتی در مورد این میکروب نیز که در ایجاد زخم اثنی عشر و معده و حتی سرطان معده موثر است زمانی باید اقدام به درمان و ریشه کنی کرد که این میکروب به بدن آسیب وارد کند در غیر این صورت برخی از مطالعات نشان داده اند که ریشه کنی بی مورد این میکروب نیز می‌تواند در ایجاد اشتهای کاذب و چاقی نقش داشته باشد.

منبع: ایرنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->