کشف ۱۳۶ کیلوگرم تریاک در مشهد (۱۵ آبان ۱۴۰۳) انفجار پالایشگاهی در «ازمیت» ترکیه ۱۰ زخمی برجای گذاشت (۱۵ آبان ۱۴۰۳) دستگیری ۲۰ فعال یک شرکت هرمی در مشهد (۱۵ آبان ۱۴۰۳) فوت دختر یازده‌ساله در کاشمر براثر ضرب‌وجرح بوده است در آغوش مرگ و در بند فقر: قصه تلخ کارگران سالن تشریح پزشکی قانونی توقیف پراید با راننده یازده‌ساله در اصفهان + عکس اعلام اولویت‌ها و هزینه اولیه حج ۱۴۰۴ جهانگیر: اجل مهلت نداد حکم شارمهد اجرا شود تهاتر بدهی‌های دارویی سازمان غذا و دارو و تأمین اجتماعی افراد تحصیل‌کرده کمتر به زوال عقل مبتلا می‌شوند بررسی یکی از علل سقط جنین در خانواده‌ها پیش‌بینی شروع پیک اول آنفلوانزا از اواخر آذر ۱۴۰۳ آغاز فاز جدید رتبه‌بندی معلمان از مهرماه ۱۴۰۴ تحول نظام سلامت در ایران در گرو هوش مصنوعی است این متن را با صدای آهسته بخوانید! پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (سه‌شنبه، ۱۵ آبان ۱۴۰۳) | کاهش دمای ۱۱ تا ۱۵ درجه‌ای در انتظار استان پرونده سرم‌های آلوده دیالیز روی میز دستگاه قضا ۱۰ درصد سالمندان «کم‌ماهیچگی» یا «تحلیل عضلانی» دارند کمبود معلم، مانعی بر سر راه آموزش باکیفیت در مدارس ابتدایی | ثبت‌نام ۹ میلیون دانش‌آموز در مقطع ابتدایی عملکرد پزشکی قانونی خراسان رضوی در شش ماه اول ۱۴۰۳ | ۱۶۱ مرگ داغ در بهار و تابستان کاهش ابتلای بانوان به سرطان پستان و تخمدان از جمله تأثیرات مثبت فرزندآوری است چرا گردشگران ایرانی فقط استانبول و آنتالیا را برای سفر انتخاب می‌کنند؟ تنها مکان مطمئن برای عرضه دارو «داروخانه» است کاهش تدریجی قد یکی از علائم پوکی استخوان است  کشف ۵۷ کیلوگرم زعفران تقلبی در طرقبه‌شاندیز (۱۵ آبان ۱۴۰۳) پایان رفاقت بیست‌ساله با قتل ناموسی در مشهد تداوم بارش باران در برخی استان‌ها (۱۵ آبان ۱۴۰۳) تزریق واکسن «روتاویروس» تا ۳ هفته آینده در سراسر کشور آخرین آمار بازماندگان از تحصیل در خراسان رضوی چقدر است؟ رسیدگی به اعتراضات پرونده‌های کد «۱۹» و «۵» آزمون‌های استخدامی آموزش و پرورش تا پایان آذرماه مردمی‌سازی، هدف اصلی در امر مبارزه با مواد مخدر در خراسان رضوی
سرخط خبرها
عضو انجمن گوارش عنوان کرد:

آسیب ناشی از مصرف بی‌رویه آنتی بیوتیک‌ها

  • کد خبر: ۲۹۴۴۸
  • ۱۸ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۵:۵۷
آسیب ناشی از مصرف بی‌رویه آنتی بیوتیک‌ها
عضو انجمن گوارش گفت: مصرف بی‌رویه آنتی‌بیوتیک‌ها می‌تواند سبب آسیب به میکروب‌های مفید در بدن شده و مشکلات قابل توجهی را برای فرد ایجاد کند.
به گزارش شهرآرانیوز، حسن طاهری درباره موضوع "میکروبیوم" که موضوع اصلی مورد ارائه در برنامه هفته سلامت گوارش سال ۹۹ است، اظهار داشت: نخستین بار حدود ۲۰ سال قبل مبحث میکروبیوم و میکروبیوتا که درباره میکروب‌هایی است که به طور طبیعی در بدن انسان زندگی می‌کنند به طور جدی وارد مباحث مربوط به سلامت دستگاه گوارش و بدن انسان شده است.
وی با اشاره به اینکه بر اساس بررسی‌های انجام شده روی بدن انسان حدود ۱۰ تا ۱۰۰ تریلیون میکروب زندگی می‌کنند که تعداد آن‌ها می‌تواند چندین برابر سلول‌های بدن خود انسان باشد و در یک فرد بالغ حدود ۶ تا ۸/۱ کیلوگرم میکروب زندگی می‌کند.
این فوق تخصص بیماری‌های دستگاه گوارش و کبد در ادامه گفت: این میکروب‌ها در حال همزیستی با سلول‌های بدن بوده و وجودشان برای حفظ سلامتی بدن ضرورت دارد و نبودشان ممکن است سبب مشکلاتی، چون چاقی و عدم تامین ریز مغذی‌های بدن و ایجاد نقص در سیستم دفاعی بدن و کارکرد طبیعی دستگاه عصبی مرکزی شود.
طاهری با اشاره به این مطلب که ساختار ژنتیکی سلول‌های بدن انسان‌ها حدود ۹۹% مشابه یکدیگر است گفت: آنچه سبب تفاوت انسان‌ها می‌شود ساختار ژنتیکی میکروب‌های بدن آنهاست. بیشتر ژن‌های مستقر در بدن انسان مربوط به میکروب‌ها است وساختار ژنتیکی این میکروب‌ها در انسان‌ها حدود ۸۰ تا ۹۰ درصد تفاوت دارد و این تفاوت‌ها در بروز مشکلاتی همچون آلرژی، چاقی، و نظایر آن نقش دارد.

وی با بیان اینکه این میکروب‌ها در بخش‌های مختلف بدن از جمله پوست، دهان، اندام‌های جنسی، روده و معده و دستگاه تنفس قرار دارند، گفت: میکروب‌های موجود در بدن نوزاد از زمان تولد تغییر و تحول و گسترش پیدا می‌کند و پس از حدود ۵/۲ سال جنس میکروب‌ها موجود در بدن کودک و انسان بالغ تقریبا مشابه خواهد بود.
وی با اشاره به اینکه غذا‌هایی که می‌خوریم بر جنس میکروب‌های موجود در بدن موثر است، گفت: با مصرف غذا‌های چرب به مرور زمان میکروب‌هایی در بدن تکثیر پیدا می‌کنند که سبب رسوب چربی و تشدید چاقی می‌گردند، لذا نوع غذای مصرفی نیز بر روی جنس میکروب‌های موجود در بدن تاثیر می‌گذارد.
طاهری در مورد میکروب هلیکوباکتر پیلوری‌هایی که در معده انسان وجود دارد، نیز گفت: حتی در مورد این میکروب نیز که در ایجاد زخم اثنی عشر و معده و حتی سرطان معده موثر است زمانی باید اقدام به درمان و ریشه کنی کرد که این میکروب به بدن آسیب وارد کند در غیر این صورت برخی از مطالعات نشان داده اند که ریشه کنی بی مورد این میکروب نیز می‌تواند در ایجاد اشتهای کاذب و چاقی نقش داشته باشد.

منبع: ایرنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->