«قلب رقه» پرفروش‌ترین فیلم در اکران سیار شد هم عمل، هم علم با هم یار داشت* | یادی از حسین خدیوجم، نویسنده، مترجم، محقق و غزالی پژوه معاصر مشهدی زمان پخش سریال «پدر قهوه» مهران مدیری مشخص شد+ عکس خنیاگر موسیقی مقامی خراسان شمالی روی دستان مردم بجنورد تشییع می‌شود بلاتکلیفی فیلم سینمایی «رکسانا» در اکران «شهسوار» در فرانسه روی پرده سینما رفت صوت | دانلود آهنگ جدید محسن چاوشی با نام «همین مونده بود» + متن آهنگ اعلام آمادگی خانه مطبوعات برای اعزام تیم خبرنگاران مشهدی به جبهه مقاومت افزایش صدور مجوز نشر کتاب در خراسان رضوی درباره فیلم «امیلیا پرز» ژاک اودیار که از شانس‌های اسکار ۲۰۲۵ در بخش بین‌المللی است «زخم کاری ۴» چه زمانی پخش می‌شود؟ تولید فصل دوم «حکایت‌های کمال» کلید خورد حال «ایرج» پهلوان آواز ایران، خوب است برگزاری «شانزدهمین پاسداشت ادبیات جهاد و مقاومت» همراه با انتشار تقریظ رهبر معظم انقلاب بر کتاب «پاییز آمد» سینمای کودک، سینمایی بدون حامی | گفتگو با نمایندگان مشهدی در جشنواره بین المللی فیلم‌های کودکان و نوجوانان اصفهان «دوغ» به کتابفروشی‌ها رسید آموزش داستان‌نویسی | سگرمه‌های گرنیکا (بخش اول)
سرخط خبرها

خنیاگر موسیقی مقامی خراسان شمالی روی دستان مردم بجنورد تشییع می‌شود

  • کد خبر: ۲۹۴۶۳۱
  • ۲۴ مهر ۱۴۰۳ - ۱۳:۵۵
خنیاگر موسیقی مقامی خراسان شمالی روی دستان مردم بجنورد تشییع می‌شود
«فرامرز رستمی» خنیاگر خراسان شمالی و از تبار لولاچی‌ها ساعت ۱۰ صبح فردا (۲۵ مهر ۱۴۰۳) از خانه هنری‌اش در تالار گلشن روی دستان مردم تشییع می‌شود و در قطعه نام‌آوران جاوید بجنورد به خاک سپرده می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز؛ موسیقی در خانواده استاد فرامرز رستمی میراثی نبود، اما او به‌واسطه علاقه‌ای که به موسیقی داشت در این وادی قدم گذاشت؛ به خوبی حضور بخشی‌ها را درک و از محضر حسن بخشی، علی بابا رستمی، سلطان رضا بخشی (ولی‌نژاد) بهره برد و شاگردان بزرگی را هم‌چون مظفر حمیدی و علی محمد شریف تربیت کرد.

استاد فرامرز رستمی نخستین فردی بود که بخشی‌ها را گردهم جمع می‌کرد و نه‌تن‌ها به آنها شعر، بلکه محتوا و بن‌مایه موسیقی را آموزش می‌داد.

از دیگر ویژگی‌های این بزرگمرد موسیقی مقامی استان می‌توان به جمع کردن بخشی‌ها با سبک، لحن و صدای متفاوت در کنار هم و شکل دادن کارگروهی اشاره کرد.

خنیاگر خراسان شمالی روی دستان مردم بجنورد تشییع می‌شود

خانه فرامرز رستمی مکتبخانه بخشی‌های بجنورد و محفلی برای بسیاری از بخشی‌ها هم‌چون مختار زنبیل باف و سهراب محمدی بود.

او مردی از نسل و تبار لولوچی‌ها بود که در چاووش‌خوانی، مداحی و نوحه‌سرایی و سرودن شعر و موسیقی مقامی تبحر داشت و ویژگی منحصربه‌فرد او، مناسب‌خوانی و متناسب‌خوانی بود که به‌شدت روی آن تاکید می‌شد.

استاد فرامرز رستمی ۲۳ مهر ماه در سن ۸۱ سالگی براثر بیماری دار فانی را وداع گفت. این هنرمند بجنوردی سال گذشته در شانزدهمین جشنواره ملی موسیقی نواحی ایران در بخش «ترانه‌خوانی» موفق به دریافت درجه یک هنری شد.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->