رضاامیرخانی: فهم صنعت نشر شرط لازم برای موفقیت نویسنده است صفحه نخست روزنامه‌های کشور - چهارشنبه ۳ بهمن ۱۴۰۳ نقش آفرینی حسین مهری در فیلم کال مارجین ماجرای دستمزدهای میلیاردی بازیگران برنامه مافیا سارا بهرامی با فیلم خاتی در راه جشنواره فیلم فجر + پوستر درگذشت برتران بلیه، کارگردان پیشروی سینمای فرانسه معرفی نامزد‌های تمشک طلایی + اسامی استقلالی‌ها در برنامه ۱۰۰۱ محسن کیایی (۳ بهمن ۱۴۰۳) آزادی ۳۰ زندانی در کرمانشاه با حمایت محسن چاوشی دلیل زخم‌های روی صورت پارسا پیروزفر چیست؟ + عکس رایان گاسلینگ بازیگر قسمت جدید جنگ ستارگان شد رونمایی از کتاب «بسازنفروش‌ها» محمد خسروی‌راد در مشهد + فیلم انتشار نماهنگی دوزبانه به یاد سید حسن نصرالله + فیلم آغاز چهل‌وسومین جشنواره تئاتر فجر با یادمان زنده‌یاد آتیلا پسیانی دبیرعلمی جایزه ادبی جلال آل‌احمد: تنوع آثار ادبی در این دوره نسبت به قبل بیشتر است فیلم کوتاه مورچه نامزد جشنواره پریدریشیا هندوستان شد سریال حضرت اجل، اثر جدید سعید سلطانی هدایت هاشمی با فصل دوم سریال فراری روی آنتن تلویزیون + زمان پخش
سرخط خبرها

خنیاگر موسیقی مقامی خراسان شمالی روی دستان مردم بجنورد تشییع می‌شود

  • کد خبر: ۲۹۴۶۳۱
  • ۲۴ مهر ۱۴۰۳ - ۱۳:۵۵
خنیاگر موسیقی مقامی خراسان شمالی روی دستان مردم بجنورد تشییع می‌شود
«فرامرز رستمی» خنیاگر خراسان شمالی و از تبار لولاچی‌ها ساعت ۱۰ صبح فردا (۲۵ مهر ۱۴۰۳) از خانه هنری‌اش در تالار گلشن روی دستان مردم تشییع می‌شود و در قطعه نام‌آوران جاوید بجنورد به خاک سپرده می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز؛ موسیقی در خانواده استاد فرامرز رستمی میراثی نبود، اما او به‌واسطه علاقه‌ای که به موسیقی داشت در این وادی قدم گذاشت؛ به خوبی حضور بخشی‌ها را درک و از محضر حسن بخشی، علی بابا رستمی، سلطان رضا بخشی (ولی‌نژاد) بهره برد و شاگردان بزرگی را هم‌چون مظفر حمیدی و علی محمد شریف تربیت کرد.

استاد فرامرز رستمی نخستین فردی بود که بخشی‌ها را گردهم جمع می‌کرد و نه‌تن‌ها به آنها شعر، بلکه محتوا و بن‌مایه موسیقی را آموزش می‌داد.

از دیگر ویژگی‌های این بزرگمرد موسیقی مقامی استان می‌توان به جمع کردن بخشی‌ها با سبک، لحن و صدای متفاوت در کنار هم و شکل دادن کارگروهی اشاره کرد.

خنیاگر خراسان شمالی روی دستان مردم بجنورد تشییع می‌شود

خانه فرامرز رستمی مکتبخانه بخشی‌های بجنورد و محفلی برای بسیاری از بخشی‌ها هم‌چون مختار زنبیل باف و سهراب محمدی بود.

او مردی از نسل و تبار لولوچی‌ها بود که در چاووش‌خوانی، مداحی و نوحه‌سرایی و سرودن شعر و موسیقی مقامی تبحر داشت و ویژگی منحصربه‌فرد او، مناسب‌خوانی و متناسب‌خوانی بود که به‌شدت روی آن تاکید می‌شد.

استاد فرامرز رستمی ۲۳ مهر ماه در سن ۸۱ سالگی براثر بیماری دار فانی را وداع گفت. این هنرمند بجنوردی سال گذشته در شانزدهمین جشنواره ملی موسیقی نواحی ایران در بخش «ترانه‌خوانی» موفق به دریافت درجه یک هنری شد.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->