مارگزیدگی سالانه ۵.۴ میلیون نفر در جهان | مارگزیدگی بیش‌از ۸ هزار ایرانی در سال ۱۴۰۳ غرق شدن مادر و دختر در استخر کشاورزی نیشابور (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) زلزله ۷.۸ ریشتری روسیه را لرزاند (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) زلزله زاهدان را لرزاند + جزئیات (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) برگزاری کلاس‌های آمادگی شروع مدارس ممنوع است | والدین گزارش کنند، با مدارس متخلف برخورد می‌شود حجت‌الاسلام‌والمسلمین علی‌‌اكبر الهى خراسانى دعوت حق را لبیک گفت  ۸۱ کودک شیرخوار در مراکز بهزیستی خراسان رضوی تحت مراقبت هستند | شیرخوارگاه‌ علی‌اصغر(ع) خالی نشده است آخرین اخبار از آتش‌سوزی یک مجتمع تجاری در سبزوار | آتش مهار شد + فیلم (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) برنامه‌های آموزش و پرورش استان خراسان رضوی در راستای بهبود آموزش در مدارس شیوع بالای آرتروز زانو در بین ایرانی‌ها | کدام گروه‌های سنی در معرض خطر هستند؟ طرح جدید هلال احمر برای کمک به دانش‌آموزان نیازمند | توزیع بسته‌های لوازم‌التحریر در مناطق کم‌برخوردار بازنشستگان نفت، سهامدار پتروشیمی می‌شوند واکسن آبله‌مرغان موجود شد | آیا واکسن بزنیم یا نه؟ آیا کره‌های محلی برای طبخ غذا بهتر است و باعث افزایش چربی خون نمی‌شود؟ بی‌احتیاطی ۳ جوان به قیمت جانشان تمام شد | پا در رکاب چاه، جان در کمین مرگ فرمانده انتظامی سیب و سوران به شهادت رسید دستگیری قاتل پس از ۱۴ سال | انکار دسیسه زنانه برای قتل شوهر ۵ هزار شاکی منتظر تعیین تکلیف پرونده «موبایل موسوی» توصیه رئیس کل دادگستری خراسان رضوی به کارآموزان قضایی: با مردم مهربان باشید و از وسوسه‌های شیطانی دوری کنید سخنگوی آموزش و پرورش: هیچ اتفاقی مانع آغاز مدارس در اول مهر نمی‌شود پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۲۷ شهریور ۱۴۰۴) | هوای مشهد موقتاً گرم می‌شود یک کشته و ۲۰ مصدوم در تصادف اتوبوس محور تهران به مشهد (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) پیگیری جدی مجلس برای افزایش حقوق اعضای هیئت علمی دانشگاه‌ها مدیرکل امور زنان و خانواده استانداری خراسان رضوی: آمار مبتلایان به سرطان پستان در خراسان رضوی بالاست منشا ۴۰ درصد آلودگی هوای سرخس خراسان رضوی، ترکمنستان است عقیم‌سازی پشه‌ها برای مقابله با تب دنگی | ساکنان برج‌ها هم از پشه آئدس در امان نیستند مشهد، میزبان اولین کنگره بین‌المللی هوش مصنوعی و فناوری‌های سلامت در زنان و زایمان انتقاد معاون تربیت بدنی آموزش و پرورش به ساعت محدود ورزش مدارس و تحرک کم دانش‌آموزان
سرخط خبرها

چند نفر از رتبه‌های تک‌رقمی کنکور امسال سمپادی بودند؟

  • کد خبر: ۲۹۴۷۵۷
  • ۲۵ مهر ۱۴۰۳ - ۰۹:۱۲
چند نفر از رتبه‌های تک‌رقمی کنکور امسال سمپادی بودند؟
رئیس سازمان ملی پرورش استعداد‌های درخشان گفت: اگر به نتایج رتبه‌های تک‌رقمی کنکور نگاه کنید از ۳۰ نفر، ۱۵ نفر مربوط به مناطق دو و سه آموزشی یعنی مناطق کمتر برخوردار و از این ۱۵ نفر، ۱۲ نفر دانش‌آموز سمپاد هستند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ الهام یاوری با اشاره به اینکه تمام بچه‌های این کشور جزو استعداد‌ها محسوب می‌شوند، اظهار کرد: هر کدام از این دانش‌آموزان توانمندی‌ها و استعداد‌های متفاوت و ویژه خود را دارند.

وی با بیان اینکه سمپاد هیچ وقت این ادعا را ندارد که کل افراد را زیر پوشش قرار دهد، عنوان کرد: تنها درصد کوچکی از این بچه‌ها که بنابر عرف بین‌المللی دو درصد کل جمعیت حساب می‌شوند واجد استعداد با ضریب هوشی هستند. سمپاد ادعای شناسایی و حمایت از این دو درصد را دارد، البته طبیعتاً بیش از این دو درصد استعداد برتر در کشور وجود دارد، اما امکانات سمپاد خیلی محدود است و توانایی پوشش تمامی آن‌ها را ندارد.

رئیس سازمان ملی پرورش استعداد‌های درخشان افزود: به جزء ضریب هوشی شاخص‌های دیگر استعدادی مانند استعداد‌های ورزشی و هنری نیز وجود دارد. سمپاد این عده را پوشش نمی‌دهد و اصلا چنین ماموریتی هم ندارد.

یاوری در خصوص سازگاری مدارس سمپاد با عدالت آموزشی گفت: در شرایطی که بخشی از جامعه قشر برخوردار است، دسترسی آن‌ها به آموزش‌های خریدنی وجود دارد و آموزش‌ها در مدارس غیرانتفاعی و کلاس‌های خصوصی و شبکه‌های مختلف برای قشر برخوردار در دسترس است، لازم است جایی به بچه‌های کم‌برخوردارتر کمک شود تا عقب‌افتادگی آن‌ها جبران شود که سمپاد این کار را انجام می‌دهد.

وی با اشاره به اینکه اگر به نتایج رتبه‌های تک‌رقمی کنکور نگاه کنید از ۳۰ نفر، ۱۵ نفر مربوط به مناطق دو و سه آموزشی یعنی مناطق کمتر برخوردار هستند، تصریح کرد: از این ۱۵ نفر، ۱۲ نفر دانش‌آموز سمپاد هستند و این کمک می‌کند دانش‌آموز مناطق محروم مانند اسفراین، فردوس، رشت و بندرعباس که در حالت عادی توانایی رقابت با مدارس غیرانتفاعی پولدار تهران را ندارند، فضایی برای رشد داشته باشند تا به وضعیت مطلوب تحصیلی برسند.

رئیس سازمان ملی پرورش استعداد‌های درخشان در خصوص چالش تامین معلم در مدارس سمپاد خاطرنشان کرد: معلم خوب در کشور یک چالش جدی است؛ از نظر کمیت معلم مشکل نداریم، اما مدارسی هستند که با کیفیت مناسب نمی‌توانند معلم تامین کنند و بالاخره دچار مشکلاتی هستند.

یاوری ادامه داد: شرایط جذب معلم که در واقع روی کاغذ نوشته شده باشد وجود ندارد، اما تلاش می‌کنیم که از لحاظ تربیتی و علمی به هر حال متناسب با نیاز‌های دانش‌آموزان و متناسب با عطش یادگیری آنان معلمانی که توانایی پاسخ سوالات پیچیده‌تر و سخت‌تر را داشته باشند، جذب شوند. امسال از طریق آزمون استخدامی جذب معلم در مدارس سمپاد نداشتیم. ساعت موظفی و حقوق دریافتی این معلمان مانند سایر معلمان مدارس عادی است.

وی با بیان اینکه طبق آخرین آمار بنیاد نخبگان ۶۵ درصد از نخبگان در داخل کشور هستند، عنوان کرد: ۱۳۰ هزار دانش‌آموز در مدارس سمپاد تحصیل می‌کنند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->