نامه مجلس شورای اسلامی به مقام معظم رهبری درباره ساماندهی کارکنان اسلامی در دامغان: از فاز تحقیقات عبور کرده‌ایم | ۴ مرکز فرآوری پلاسمایی دیگر در کشور افتتاح می‌شود کمیسیون‌های تخصصی مجلس، میزبان ۵ وزیر دولت خواهند بود ابراز نگرانی قطر از ممنوعیت آنروا | این تصمیم نتایج انسانی و سیاسی خطرناکی را در پی دارد نبیه بری: فضای حاکم بر مذاکرات آتش‌بس، مثبت است پزشکیان، «مصطفی مولوی» را به سمت رئیس‌دفتر بازرسی ویژه رئیس‌جمهور منصوب کرد (۲۶ آبان ۱۴۰۳) + سوابق و بیوگرافی قالیباف: مردم باید به ما اعتماد کنند؛ با این بورس نمی‌توانیم اعتماد مردم را جلب کنیم با حضور اسلامی، کارخانه فرآوری خشکبار بر پایه فناوری پلاسما، در رفسنجان افتتاح شد (۲۶ آبان ۱۴۰۳) نمایندگان مجلس در صحن علنی این هفته هم به اصلاح قانون انتخابات خواهند پرداخت آمریکا بیش از ۵۷ میلیون دلار به نیرو‌های کرد عراق و سوریه کمک کرد چین از آمریکا خواست، اجازه توقف رئیس جمهور تایوان در خاک خود را ندهد یک رسانه عبری: حزب‌الله خواهان اجرای قطع‌نامه «۱۷۰۱» است امانوئل ماکرون به عربستان سفر می‌کند رئیس سازمان انرژی اتمی وارد رفسنجان شد (۲۶ آبان ۱۴۰۳) تداوم لغو پروازهای خطوط هوایی آلمان به مقصد تل‌آویو تا پایان ۲۰۲۴ واکنش دفتر رئیس‌جمهور به سانسور تصاویر دیدار پزشکیان با استاد موحد در رسانه ملی متهم شدن دو نفر از مشاوران نتانیاهو به درز اطلاعات امنیتی هیچ خانه‌ای در غزه دیگر قابل سکونت نیست تعداد شهدای لبنان به سه هزار و ۴۴۵ نفر رسید پرونده ترور شهید سلیمانی از طریق مراجع حقوقی و قضایی دنبال می‌شود واکنش سفیر ایران در سازمان ملل در پی انتشار خبر دیدارش با ایلان ماسک استاندار خراسان رضوی: مهم‌ترین مؤلفه پروژه انسداد مرزی در شمال شرق کشور، ایجاد امنیت پایدار در مرز‌هاست بازدید گروسی از سایت‌های فردو و نطنز (۲۵ آبان ۱۴۰۳) دیدار پزشکیان و وزیر فرهنگ با محمدعلی موحد (۲۵ آبان ۱۴۰۳) ۲۳ نفر از اعضای گروهک‌های تروریستی در سیستان و بلوچستان به هلاکت رسیدند آیت‌الله علم‌الهدی: تهاجم فرهنگی، آخرین راهبرد استکبار جهانی برای براندازی اسلام است| مردم میدان‌دار مقابله با بدحجابی باشند لاریجانی در لبنان: پیام سفر من حمایت از مقاومت و لبنان است + فیلم
سرخط خبرها

معاون دبیرکل سازمان ملل:باید در غزه «آتش‌بس فوری» برقرار شود

  • کد خبر: ۲۹۴۹۳۲
  • ۲۵ مهر ۱۴۰۳ - ۱۹:۰۴
معاون دبیرکل سازمان ملل:باید در غزه «آتش‌بس فوری» برقرار شود
سرپرست معاونت دبیرکل سازمان ملل برای امور بشردوستانه و هماهنگ کننده امداد اضطراری گفت: جنایات غزه باید پایان یابد، این امر نمی‌تواند تنها به صورت حرف باقی بماند بلکه باید از طریق اقدام فوری و بدون، چون و چرا اتفاق بیفتد.

به گزارش شهرآرانیوز، جویس مسویا سرپرست معاونت دبیرکل سازمان ملل برای امور بشردوستانه و هماهنگ کننده امداد اضطراری روز چهارشنبه به وقت محلی به شورای ۱۵ عضوی امنیت سازمان ملل گفت: ما درخواست خود از سراسر جامعه بین‌المللی را برای تلاش‌های دیپلماتیک فوری جهت کاهش تنش، تضمین احترام به قوانین بین‌المللی، دستیابی به آتش‌بس فوری در غزه و توافق بر سر راه صلح پایدار تکرار می‌کنیم.

سرپرست معاونت امور بشردوستانه و هماهنگ کننده امداد اضطراری سازمان ملل افزود: مردم غزه در اثر حملات هوایی اسرائیل متحمل تلفات مختلفی شده اند. تنها در یک هفته، نزدیک به ۴۰۰ فلسطینی در غزه کشته و نزدیک به یک هزار و ۵۰۰ نفر زخمی شدند. جهان تصاویر بیماران و آوارگان را دیده است که در نزدیکی بیمارستان الاقصی پناه گرفته بودند و زنده زنده در آتش سوختند.

او تصریح کرد: اگر چنین وحشتی حس انسانیت ما را بیدار نکند و ما را به اقدام سوق ندهد، چه خواهد شد؟ حدود ۲۰ خانواده هم سرپناه و هم وسایل خود را در آتش سوزی از دست دادند.

خانم مسویا ادامه داد: تهاجم نظامی اسرائیل در شمال تشدید شده است. درگیری‌های شدید در جبالیا و اطراف آن، که در محاصره است، همچنان گزارش می‌شود، و همچنین شلیک بی رویه موشک‌های گروه‌های مسلح فلسطینی به سمت اسرائیل گزارش می‌شود.

سرپرست معاونت امور بشردوستانه و هماهنگ کننده امداد اضطراری سازمان ملل تصریح کرد: بر اساس تخمین‌های ما، از آغاز ماه اکتبر، بیش از ۵۵ هزار نفر از منطقه جبالیا آواره شده اند، در حالی که سایر افراد در خانه‌های خود گرفتار شده و آذوقه آب و غذای آنها رو به اتمام است.

او گفت: تنها سه بیمارستان از ده بیمارستان در استان شمالی غزه در حال حاضر فعال هستند. این مراکز با کمبود شدید سوخت، خون، درمان تروما و دارو مواجه هستند. زنان زیر بمباران شدید زایمان می‌کنند.

این مقام ارشد سازمان ملل افزود: برای ۱۵۵ هزار زن باردار و شیرده در غزه، این یک تجربه طاقت فرسا و آسیب زا است، زیرا نمی‌دانند کجا و چگونه زایمان کنند یا اینکه آیا فرزندشان زنده خواهد ماند.

خانم مسویا تصریح کرد: مراقبت‌های دوران بارداری وجود ندارد. هیچ دارویی وجود ندارد. گرسنگی وجود دارد. حدود ۱۱ هزار زن باردار از گرسنگی و سوءتغذیه رنج می‌برند و نه تنها جان آنها، بلکه زندگی نوزادانشان را نیز به خطر می‌اندازد.

سرپرست معاونت امور بشردوستانه و هماهنگ کننده امداد اضطراری سازمان ملل ادامه داد: هیچ کمک غذایی از ۲ اکتبر تا ۱۵ اکتبر وارد شمال غزه نشد و همه آذوقه‌های ضروری برای بقا در حال اتمام است. توزیع مواد غذایی موجود بین افراد نیازمند ادامه دارد، اما این ذخایر به سرعت در حال کاهش است.

به گفته وی، سازمان جهانی بهداشت گزارش داده است که در ۱۴ و ۱۵ اکتبر، نزدیک به ۱۵۷ هزار کودک زیر ۱۰ سال واکسن فلج اطفال را دریافت کردند.

مسویا افزود: این عملیات بار دیگر بر نقش حیاتی آنروا تأکید کرد که تیم‌های آن ۴۳ درصد از کودکان را در روز اول واکسینه کردند.

سرپرست معاونت امور بشردوستانه و هماهنگ کننده امداد اضطراری سازمان ملل تصریح کرد: قوانین بین المللی بشردوستانه باید مورد احترام قرار گیرد و این شورا و همه کشور‌های عضو باید تمام نفوذ خود را برای تضمین آن اعمال کنند.

او تاکید کرد: غیرنظامیان باید محافظت شوند و نیاز‌های ضروری آنها چه جابجا شوند و چه محل زندگی خود را ترک نکنند، باید برآورده شود. غیرنظامیان باید بتوانند با انتقال به مکان دیگر جان خود را نجات دهند، و باید از حق بازگشت داوطلبانه آنها تضمین شود همانطور که قوانین بین المللی اقتضا می‌کند.

این مقام سازمان ملل تصریح کرد: مجروحان و بیماران باید مراقبت‌های لازم را دریافت کنند و بیمارستان‌ها و پرسنل پزشکی باید محافظت شوند. گروگان‌ها باید فورا آزاد شوند، و تا زمانی که در اسارت هستند، کمیته بین المللی صلیب سرخ باید اجازه ملاقات با آنها را داشته باشند.

سرپرست معاونت امور بشردوستانه و هماهنگ کننده امداد اضطراری سازمان ملل افزود: شلیک بی رویه راکت به سمت اسرائیل باید متوقف شود. دستورات و تصمیمات موقت دیوان بین المللی دادگستری باید رعایت شود. باید پاسخگویی برای جنایات بین المللی باشد.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->