مشکلی در تأمین نان و آرد مشهد در دهه پایانی ماه صفر وجود ندارد | فعالیت ۹ نانوایی سیار در اطراف حرم مطهر رضوی افزایش ۳۳ درصدی اهدای خون در روز اربعین در خراسان رضوی ضمیری: سامان‌دهی سیما و منظر شهری مشهدمقدس با الگوی ایرانی‌اسلامی دنبال می‌شود تأکید رئیس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای اسلامی شهر مشهد مقدس بر میزبانی شایسته از عزاداران دهه آخر ماه صفر «محله‌شناسی» مشهد در «عصر گوهرشاد» | چشم‌اندازی از فضای شهری ۶۰۰ سال پیش در ارض اقدس براساس گزارش «حافظ ابرو» گلایه شهروندان از گره‌های کور خیابان پورسینای مشهد | مسیر پر از سنگلاخ مدرسه سخنگوی دولت نوشت: فرصت مشروط برای ثبات منطقه کمبودی در تأمین کالا‌های اساسی دهه پایانی ماه صفر در مشهد و خراسان رضوی وجود نخواهد داشت  ارائه خدمات مدیریت شهری به ۷۰۰ مسجد مشهد خدمات‌رسانی گسترده ۹ ایستگاه استقبال از زائر در مبادی ورودی مشهد در دهه پایانی ماه صفر مشهد به احترام زائران امام‌رضا (ع) می‌ایستد اکران ۵۰ قاب از مفاخر شهری با تصاویر خادمان امام رضا (علیه‌السلام) در مشهد تصمیم‌گیری درباره الحاق اراضی زعفرانیه طرقبه منوط به بررسی‌های فنی و تصویب در طرح جامع خواهد بود ارائه خدمات مختلف سازمان پایانه‌های مسافربری شهرداری مشهد به زائرین پیاده جمع آوری پسماندهای خشک مواکب و ایستگاه‌های مشهد در اربعین حسینی شهردار مشهد مقدس خبر داد: پایان مأموریت خدمات شهرداری مشهد در عراق و آغاز آماده‌سازی برای دهه آخر صفر شهردار مشهد مقدس: اتصال بولوار امام خمینی (ره) به بولوار نماز هفته آینده بازگشایی می‌شود + تصاویر شهردار مشهد مقدس دستور تمدید ساعات کاری خط ۳مترو را در روز اربعین صادر کرد ۶۹ بیمارستان در مشهد و خراسان رضوی در آماده‌باش کامل برای خدمات‌رسانی به زائران دهه پایانی صفر نخستین گروه کاروان خدام‌الحسین(ع) شهرداری مشهد از نجف اشرف بازگشتند (۲۳ مرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

ثبت ۶۶۵ درخواست شهروندان برای سم‌پاشی درختان

  • کد خبر: ۲۹۵۱۹
  • ۱۹ خرداد ۱۳۹۹ - ۰۸:۰۳
ثبت ۶۶۵ درخواست شهروندان برای سم‌پاشی درختان
مدیرعامل سازمان پارک‌ها و فضای سبز شهرداری مشهد گفت: از ابتدای امسال تاکنون ۶۶۵ درخواست شهروندی برای سم‌پاشی درختان واقع در مقابل منازل یا محله‌شان ثبت شده است.
به گزارش شهرآرانیوز، احمد رضا سلامی با بیان این خبر اظهار کرد: از جمله آفات مهم گیاهی درختان فضای سبز شهری شته‌ها و دیگر آفات مکنده هستند.

وی با بیان اینکه این شته‌ها هیچ‌گونه ضرری برای انسانی ندارند، افزود: بنا به درخواست شهروندان و نارضایتی آن‌ها از پاشیده شدن شیره گیاهی بر روی خودرو‌ها و... درخواست سم‌پاشی و رفع این مشکل را دارند.
مدیرعامل سازمان پارک‌ها و فضای سبز شهرداری مشهد بیان کرد: بر این اساس از ابتدای سال ۶۶۵ درخواست سم‌پاشی ۹۶۵ اصله درخت دریافت کرده ایم که اقدامات لازم در این زمینه صورت گرفته است.

سلامی بیان کرد: با بررسی این درخواست‌ها اکیپ‌های امداد گیاه به نشانی شهروند مراجعه و نسبت به کنترل آفات مکنده درختان مقابل ملک آن‌ها اقدام می‌کنند.

وی اضافه کرد: استفاده از ترکیبات با پایه گیاهی برای حفظ و حراست از محیط زیست شهری همواره در دستورکار این سازمان قرار داشته است.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->