حضور استاندار خراسان رضوی در منزل شهید برونسی گروسی: ترامپ خواهان توافق هسته‌ای جدید با ایران است ظریف و وزیر خارجه قطر در داووس دیدار کردند زلنسکی با رئیس رژیم صهیونیستی دیدار کرد پیام تسلیت رئیس‌جمهور به اردوغان و ابراز همدردی با دولت و ملت ترکیه پزشکیان: دشمنان خواب مشکل‌آفرینی در ایران را به گور خواهند بر‌د پس از هلاکت ۸۶ نظامی رژیم صهیونیسیت تیپ «گیوعاتی» از غزه عقب‌نشینی کرد+ فیلم جنگ تجاری ترامپ علیه چین و اروپا کلید خورد دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر منصوب شد (۳ بهمن ۱۴۰۳) استاندار خراسان رضوی: کمک‌های بین‌المللی به ایران نسبت به خدمات ما به مهاجرین ناچیز است ویدئو| پزشکیان: ما وارث ناترازی برق و گاز هستیم «شهرام یزدانی» مشاور آموزشی رئیس‌جمهور شد حمله نیرو‌های تشکیلات خودگردان فلسطین به بیمارستان «الرازی» در جنین (۳ بهمن ۱۴۰۳) ظریف: برجام می‌توانست ۱۵ سال ایران را از سلاح هسته‌ای دور نگه دارد| مشاورین ترامپ برداشت غلط داشتند نه شخص ترامپ پزشکیان به مردم خوزستان برای حل مشکلات قول داد + فیلم ویدئو | آیا حکم قطعی برای امیر تتلو صادر شده است؟ سازمان‌ملل درباره نسل‌کشی صهیونیست‌ها در کرانه‌ باختری هشدار داد (۳ بهمن ۱۴۰۳) سخنگوی قوه قضائیه: نقش قره‌حسنلو در شهادت شهید عجمیان احراز نشده است | هنوز حکم قطعی برای تتلو صادر نشده است رئیس جمهور وارد استان خوزستان شد (۴ بهمن ۱۴۰۳) + فیلم پزشکیان: آلودگی هوا، ترافیک و سختی معیشت گریبان تهران را گرفته است تظاهرات مردم پاکستان علیه محدودیت تردد با افغانستان فاش شد: کمک هوش مصنوعی گوگل به ارتش رژیم صهیونیستی سریال استعفاهای پساآتش‌بس در رژیم صهیونیستی | رئیس «شاباک» هم رفتنی شد برخی گمانه‌زنی‌ها درباره دیدارهای ظریف در «داووس» تکذیب شد سخنگوی شورای اسلامی شهر مشهد خبر داد: رئیس و اعضای کمیسیون اقتصادی مجلس به مشهد سفر می‌کنند | برای عبور از بحران باید در حوزه ارزش افزوده و طرح‌های تفصیلی گام برداریم وزیر اطلاعات: دشمن مذاکره رودررو را برای یک بازی برد-برد نمی‌خواهد | تنها راه موفقیت ما ادامه راهبرد مقاومت است استاندار خراسان رضوی، درگذشت همسر شهید برونسی را تسلیت گفت نخستین جلسه هیئت‌امنای حساب ملی پیشرفت و عدالت | عارف بر یافتن راهبردهای دقیق برای رشد اشتغال در کشور تأکید کرد
سرخط خبرها

جزئیات رزمایش مرکب دریایی آیونز ۲۰۲۴ تشریح شد

  • کد خبر: ۲۹۵۴۲۵
  • ۲۹ مهر ۱۴۰۳ - ۰۸:۳۷
جزئیات رزمایش مرکب دریایی آیونز ۲۰۲۴ تشریح شد
سخنگوی رزمایش مرکب دریایی آیونز ۲۰۲۴ جزئیات رزمایش مذکور را تشریح کرد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ امیر دریادار دوم مصطفی تاجدینی در ارتباط مستقیم با برنامه سلام که از شبکه خبر پخش شد، در تشریح جزئیات رزمایش مذکور گفت: جلسات تخصصی و توجیحی روز گذشته به خوبی انجام شد. یگان‌های شرکت کننده و ناظران برای هماهنگی‌های بیشتر در این جلسات شرکت کردند. از امروز صبح یگان‌های شناور به دریا عزیمت کردند و تحت کنترل عملیاتی فرمانده تاکتیکی قرار گرفتند.

وی ادامه داد: یگان‌ها بعد از قرار گرفتن تحت فرماندهی تاکتیکی به انجام تمرینات متعدد تخصصی می‌پردازند و بعد از ارتباط بین اتاق‌های عملیات و فرم‌آب شدن به شرق تنگه هرمز عزیمت می‌کنند و در آنجا سناریو‌های مختلفی طراحی شده است. این رزمایش ذیل کمیته امنیت دریایی طراحی و عملیاتی می‌شود و اولین و مهمترین بخش رزمایش چالش امنیتی است.

وی افزود: زمانی که یکی از ناوهای‌مان در این منطقه دچار مشکل امنیت شود ناوگان جمهوری اسلامی به همراه سایر یگان‌های حاضر در منطقه پس از اینکه ام آر سی سی مرکز تجسس و نجات این مسوولیت را به ناو جماران واگذار می‌کند، ناو سرفرماندهی این مدیریت را مدیریت و فرماندهی می‌کند و سایر یگان‌ها و یگان‌های شناور از یگان‌های پروزای نیز به خدمت گرفته می‌شوند تا هم اطفاء حریق و نجات جان پرسنل کشتی انجام شود.

سخنگوی رزمایش مرکب دریایی آیونز ۲۰۲۴ گفت: گروه دیگری از شناور‌ها به سمت ماموریت بعدی که همان کنترل لکه نفتی است، عزیمت می‌کنند و با مهار کردن و جمع‌آوری لکه‌های نفتی جلوی یک فاجعه زیستی را می‌گیرند

دریادار تاج‌الدینی ادامه داد: در مرحله بعد فتو اکس، رژه انجام می‌شود که نمادی از هماهنگی و همدلی بیشتر نیروهاست. همانطور که برنامه‌های روز اول را با صلابت و در هماهنگی کامل به انجام رساندیم برنامه‌های روز دوم رزمایش را که همان هم‌افزایی، همدلی و همراهی کشور‌های حاشیه اقیانوس هند است را عملیاتی می‌کنیم.

وی با اشاره به تفاوت رزمایش جاری با رزمایش‌های گذشته گفت: رزمایش‌های متعددی از جمله رزمایش‌های سه‌جانبه با کشور‌ها را برگزار می‌کنیم. این رزمایش چهارمین رزمایشی است که ذیل گردهمایی آیوز و به ابتکار جمهوری اسلامی ایران در حال برگزاری است. شمال اقیانوس هند در انتقال انرژی و تجارت جهانی از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است. همین مسائل موجب شد اعلام کنیم که در رزمایش‌های‌مان، کشور‌های منطقه نیز می‌توانند با همدلی، همراهی و همکاری بیش از پیش نسبت به برقراری امنیت در این آبراه حیاتی جهان با ایران همکاری کنند.

سخنگوی رزمایش مرکب دریایی آیونز ۲۰۲۴ تاکید کرد: ما نیاز به کشور‌های فرامنطقه‌ای برای برقراری امنیت منطقه نداریم. امیدوارم این رزمایش با حضور سایر کشور‌ها سال به سال گسترده‌تر و پررنگ‌تر برگزار شود. امیدوارم شاهد حضور کشور‌های شمال اقیانوس هند و کشور‌های منطقه در این رزمایش باشیم.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->