عظیمی راد: رئیس‌جمهور لغو تأثیر قطعی معدل در کنکور را جدی بگیرد انتخاب مسلم ساقی به عنوان سرپرست دفتر سیاسی، انتخابات و تقسیمات کشوری استانداری خراسان رضوی پزشکیان: تعهداتی که مجلس به گردن دولت‌ها گذاشته است، با واقعیت هم‌خوانی ندارد درباره معصومه کرباسی، شهیده ایرانی عملیات تروریستی اسرائیل و همسرش + بیوگرافی حل مشکل تأسیس مراکز بهداشت مورد نیاز مشهد با تحویل زمین به دانشگاه علوم پزشکی | «محور مشهد-میامی» تعریض می‌شود پزشکیان و السیسی در حاشیه بریکس دیدار خواهند کرد دادستانی تهران به موضوع سامان‌دهی مؤسسات اعزام دانشجو به خارج از کشور ورود کرد وزیر خارجه در گفتگو با شبکه NTV: اهداف خود در اسرائیل را شناسایی کرده‌ایم | نه معطل می‌کنیم، نه عجله نیویورک تایمز از همدستی آمریکا با صهیونیست‌ها در ترور سنوار خبرداد اعلام وصول مجدد استعفای حسین زاده در صحن علنی مجلس تغییر نام خیابان مهستان تهران به «جزایر ایرانی» در پی توهمات اماراتی‌ها نسبت به مالکیت بر جزایر سه‌گانه قانون نظارت بر رفتار نمایندگان تصویب شد + نظرات موافقان و مخالفان دستیار دبیرکل سازمان ملل از اسرائیل خواست تا از دستورات لاهه تبعیت کند شورای علمای شیعه افغانستان در واکنش به شهادت سنوار: آزادی قدس نزدیک است رای گیری انتخابات پارلمانی اقلیم کردستان عراق آغاز شد ارجاع طرح اصلاح قانون انتخابات شوراها به کمیسیون شوراها آغاز دور جدید حملات گسترده رژیم صهیونیستی به ضاحیه بیروت استقبال وزیر خارجه فرانسه از ایده دعوت اوکراین به ناتو قالیباف در صحن علنی مجلس: جزایر سه‌گانه پاره تن ایران هستند آخرین روزهای زندگی سنوار در رفح چگونه گذشت؟ گزارش اینستاگرامی عراقچی از چهارمین دور سفر به کشورهای منطقه صحن علنی مجلس شورای اسلامی آغاز شد (۲۹ مهر ۱۴۰۳) جزئیات رزمایش مرکب دریایی آیونز ۲۰۲۴ تشریح شد بررسی طرح اصلاح قانون انتخابات شورا‌ها در جلسه غیر علنی مجلس (۲۹ مهر ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

جزئیات رزمایش مرکب دریایی آیونز ۲۰۲۴ تشریح شد

  • کد خبر: ۲۹۵۴۲۵
  • ۲۹ مهر ۱۴۰۳ - ۰۸:۳۷
جزئیات رزمایش مرکب دریایی آیونز ۲۰۲۴ تشریح شد
سخنگوی رزمایش مرکب دریایی آیونز ۲۰۲۴ جزئیات رزمایش مذکور را تشریح کرد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ امیر دریادار دوم مصطفی تاجدینی در ارتباط مستقیم با برنامه سلام که از شبکه خبر پخش شد، در تشریح جزئیات رزمایش مذکور گفت: جلسات تخصصی و توجیحی روز گذشته به خوبی انجام شد. یگان‌های شرکت کننده و ناظران برای هماهنگی‌های بیشتر در این جلسات شرکت کردند. از امروز صبح یگان‌های شناور به دریا عزیمت کردند و تحت کنترل عملیاتی فرمانده تاکتیکی قرار گرفتند.

وی ادامه داد: یگان‌ها بعد از قرار گرفتن تحت فرماندهی تاکتیکی به انجام تمرینات متعدد تخصصی می‌پردازند و بعد از ارتباط بین اتاق‌های عملیات و فرم‌آب شدن به شرق تنگه هرمز عزیمت می‌کنند و در آنجا سناریو‌های مختلفی طراحی شده است. این رزمایش ذیل کمیته امنیت دریایی طراحی و عملیاتی می‌شود و اولین و مهمترین بخش رزمایش چالش امنیتی است.

وی افزود: زمانی که یکی از ناوهای‌مان در این منطقه دچار مشکل امنیت شود ناوگان جمهوری اسلامی به همراه سایر یگان‌های حاضر در منطقه پس از اینکه ام آر سی سی مرکز تجسس و نجات این مسوولیت را به ناو جماران واگذار می‌کند، ناو سرفرماندهی این مدیریت را مدیریت و فرماندهی می‌کند و سایر یگان‌ها و یگان‌های شناور از یگان‌های پروزای نیز به خدمت گرفته می‌شوند تا هم اطفاء حریق و نجات جان پرسنل کشتی انجام شود.

سخنگوی رزمایش مرکب دریایی آیونز ۲۰۲۴ گفت: گروه دیگری از شناور‌ها به سمت ماموریت بعدی که همان کنترل لکه نفتی است، عزیمت می‌کنند و با مهار کردن و جمع‌آوری لکه‌های نفتی جلوی یک فاجعه زیستی را می‌گیرند

دریادار تاج‌الدینی ادامه داد: در مرحله بعد فتو اکس، رژه انجام می‌شود که نمادی از هماهنگی و همدلی بیشتر نیروهاست. همانطور که برنامه‌های روز اول را با صلابت و در هماهنگی کامل به انجام رساندیم برنامه‌های روز دوم رزمایش را که همان هم‌افزایی، همدلی و همراهی کشور‌های حاشیه اقیانوس هند است را عملیاتی می‌کنیم.

وی با اشاره به تفاوت رزمایش جاری با رزمایش‌های گذشته گفت: رزمایش‌های متعددی از جمله رزمایش‌های سه‌جانبه با کشور‌ها را برگزار می‌کنیم. این رزمایش چهارمین رزمایشی است که ذیل گردهمایی آیوز و به ابتکار جمهوری اسلامی ایران در حال برگزاری است. شمال اقیانوس هند در انتقال انرژی و تجارت جهانی از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است. همین مسائل موجب شد اعلام کنیم که در رزمایش‌های‌مان، کشور‌های منطقه نیز می‌توانند با همدلی، همراهی و همکاری بیش از پیش نسبت به برقراری امنیت در این آبراه حیاتی جهان با ایران همکاری کنند.

سخنگوی رزمایش مرکب دریایی آیونز ۲۰۲۴ تاکید کرد: ما نیاز به کشور‌های فرامنطقه‌ای برای برقراری امنیت منطقه نداریم. امیدوارم این رزمایش با حضور سایر کشور‌ها سال به سال گسترده‌تر و پررنگ‌تر برگزار شود. امیدوارم شاهد حضور کشور‌های شمال اقیانوس هند و کشور‌های منطقه در این رزمایش باشیم.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->