ساعت برگزاری امتحانات تغییر کرد + جزئیات ۲۴ رشته تحصیلی فنی‌وحرفه‌ای به‌روزرسانی شدند آیا می‌توان به نوزادان برای رفع تشنگی آب یا آب جوش داد؟ بازدید وزیر آموزش و پرورش از نمایشگاه کتاب تهران کاهش حدود ۳ درصدی تلفات تصادفات در ۱۴۰۳| خراسان رضوی رتبه سوم مرگ‌بارترین استان‌ها در تصادفات را دارد غذا‌های فوق‌فراوری‌شده خطر مرگ زودرس را افزایش می‌دهند از عشق مجازی تا خودسوزی در لباس عروسی! ثبت‌نام وام ۵۰ میلیون تومانی بازنشستگان و مستمری بگیران تأمین‌اجتماعی | آیا این وام به همه بازنشستگان تعلق می‌گیرد؟ واریز دیه متوفیان حادثه بندر شهید رجایی به حساب اولیای‌دم، طی ۴۸ ساعت ورود بیش از ۱۷ هزار زائر ایرانی به سرزمین وحی گزارش کمیسیون اصل نود درباره عملکرد صندوق‌های بازنشستگی تأمین اجتماعی و کشوری در انتشار صحیح اطلاعات فعالیت تمام مدارس دولتی و غیردولتی از امروز (۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۴)، ساعت ۱۳ پایان می‌یابد علائم اختلالات یادگیری در کودکان کدام‌اند؟ ساعات امتحانات نهایی و هماهنگ کشوری تغییر نکرده است فعالیت کودکستان‌ها با تغییر ساعات کار ادارات و مدارس چگونه خواهد بود؟ نوشیدن قهوه بر سلامت کلیوی کدام افراد تأثیر منفی دارد؟ پیش‌بینی بارش‌های رگباری در ۱۴ استان طی امروز و فردا (۲۳ و ۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) بهترین غذا برای کودک باید متناسب با سن کودک باشد اهدای عضو بیمار مرگ مغزی در مشهد به ۴ بیمار زندگی دوباره بخشید (۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) افزایش تعرفه‌های جدید آب ابلاغ شد (۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) «سنجد» میوه‌ای که جای دارو را می‌گیرد «نفس» جان ۱۵ هزار جنین را نجات داد آیا فوق‌العاده خاص حقوق به بازنشستگان هم تعلق می‌گیرد؟ ۸۵ کودک بی‌سرپرست خراسان رضوی، زیر سایه پرمهر حمایت زوج‌های جوان مشهدی جزئیات تغییر ساعت مدارس اعلام شد+ فیلم رئیس جمهور: حل مشکلات محیط زیست نیازمند یک برنامه جامع است وزیر آموزش و پرورش: هیچ دانش‌آموزی حتی بدون کارت ورود، از امتحان محروم نمی‌شود ساعت فعالیت مدارس تغییر کرد؛ ۶ صبح تا ۱۳ (۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) حقی برای زنان خانه‌دار که لازم است بدانید | چه زمانی می‌توان مزد کار‌های خانه را از مرد گرفت؟ اگه از پیشم بری واکنش سازمان نظام پزشکی به «فروش مدرک پزشکی در اینستاگرام»
سرخط خبرها

توقف شماره‌گذاری این خودروی ایرانی توسط پلیس

  • کد خبر: ۲۹۶۲۲۶
  • ۰۲ آبان ۱۴۰۳ - ۱۹:۵۱
توقف شماره‌گذاری این خودروی ایرانی توسط پلیس
رئیس پلیس راهور فراجا تصریح کرد، شماره‌گذاری خودروی رانا در انتظار تمدید مجوز استاندارد از سوی ایران‌خودرو است.

به گزارش شهرآرانیوز، در پی تماس‌های مکرر شهروندان با پلیس راهور در خصوص علت عدم شماره‌گذاری خودرو‌های رانا و تأخیر در تحویل این خودرو‌ها به مردم با این ادعا که پلیس راهور از شماره‌گذاری خودروی رانا امتناع می‌کند، سردار سید تیمور حسینی رئیس پلیس راهور فراجا گفت: همه خودرو‌ها برای شماره‌گذاری باید ابتدا مجوز‌های لازم از سازمان استاندارد و محیط زیست را کسب کنند. در مورد خودروی رانا، مجوز استاندارد این خودرو به اتمام رسیده و تاکنون شرکت تولیدکننده (ایران خودرو) هیچ‌گونه اقدام یا درخواستی برای تمدید مجوز استاندارد به عمل نیاورده است؛ بنابراین مشکل شماره‌گذاری این خودرو به هیچ وجه مربوط به پلیس راهور نیست و در صورت اقدام شرکت تولیدکننده و دریافت مجوز‌های مربوطه، پلیس راهور هیچ منعی برای شماره‌گذاری خودروی رانا نخواهد داشت.

وی تأکید کرد: از شهروندان محترم درخواست می‌شود که موضوعات این‌چنینی را از شرکت‌های تولیدکننده پیگیری کنند و بدانند پلیس راهور در چارچوب قانون عمل کرده و تنها پس از دریافت مجوز‌های لازم از مراجع ذی‌صلاح، امکان شماره‌گذاری خودرو‌ها را فراهم می‌کند.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->