دولت جولانی اعلام آتش‌بس کرد (۲۸ تیر ۱۴۰۴) صدور کیفرخواست برای مصطفی کواکبیان بابت اظهارات غیرمستند درباره هم‌خوابگی کاترین شکدم با افراد مهم مملکت عضو کمیسیون اقتصادی مجلس: تزریق منابع مالی علاج بازار بورس نیست عضو کمیسیون اجتماعی مجلس: در اخراج اتباع افغانستانی، نمی‌توانیم هم‌زبانی و مناسبات فرهنگی‌مان را فراموش کنیم نماینده مجلس: فعال‌سازی مکانیسم ماشه وضعیت را برای اروپایی‌ها بدتر می‌کند استاندار خراسان رضوی: اصلاح آیین‌نامه‌های اجرایی با مشارکت بخش خصوصی در دستور کار استان است واکنش محسن رضایی به تحولات سوریه | اعراب، بیدار شوید! ضرورت تعیین تکلیف لایحه سازمان ملی مهاجرت | برخی نمایندگان مجلس پیشنهاد بررسی لایحه در قالب اصل ۸۵ قانون اساسی را مطرح کرده‌اند شورای نگهبان میان‌دار اسلامیت و قانون‌گرایی وسایل نقلیه فرسوده یکی از دلایل اصلی ناترازی بنزین در کشور است پارلمان روسیه: فعالیت واتساپ در فضای دیجیتال روسیه نقض امنیت ملی است سئول، توکیو و واشنگتن بر حفظ قدرت بازدارندگی برابر کره‌شمالی هم‌پیمان شدند لزوم همکاری دستگاه‌های اطلاعاتی و امنیتی برای شناسایی خانه‌های خالی آزادی‌خواه: دولت باید با پرداخت سریع مطالبات، مانع ضرر گندمکاران شود فیدان بر حمایت از تمامیت ارضی سوریه تأکید کرد ترامپ دوباره مدعی شد: توانایی هسته‌ای ایران را نابود کرده‌ایم سخنگوی نیروهای مسلح یمن: فرودگاه بن گوریون را با موشک بالستیک فراصوت هدف قرار دادیم حمله موشکی یمن به سرزمین‌های اشغالی | پرواز‌ها در فرودگاه بین‌المللی بن‌گوریون به حالت تعلیق درآمده‌اند ایران در حال بررسی درخواست اروپا برای ازسرگیری مذاکرات است ادارات ۶ شهر خوزستان فردا (شنبه ۲۸ تیر ۱۴۰۴) دورکار شدند آمادگی کامل مرز خسروی برای اربعین ۱۴۰۴ سفر رئیس موساد به واشنگتن؛ اسرائیل دست به دامن آمریکا شد عضو کمیسیون اقتصادی مجلس: وزارت اقتصاد بر شرکت‌ها بورسی باید نظارت جدی داشته باشد دولت آلمان خواستار همکاری ایران با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی شد خودکشی ۱۸ نظامی اسرائیلی از ابتدای سال ۲۰۲۵ سازمان ملل: در مذاکرات هسته‌ای ایران و کشور‌های اروپایی دخالت نمی‌کنیم نرخ کرایه از مرز بین‌المللی شلمچه تا عتبات عالیات چقدر است؟
سرخط خبرها

لوکاشنکو: اگر ناتو وارد جنگ اوکراین شود، روسیه از خطرناک‌ترین سلاح‌هایش استفاده می‌کند

  • کد خبر: ۲۹۶۲۵۷
  • ۰۲ آبان ۱۴۰۳ - ۲۳:۵۶
لوکاشنکو: اگر ناتو وارد جنگ اوکراین شود، روسیه از خطرناک‌ترین سلاح‌هایش استفاده می‌کند
الکساندر لوکاشنکو رئیس جمهور بلاروس گفت، اگر نیرو‌های ناتو وارد جنگ اوکراین شوند، نظامیان روسیه از خطرناک‌ترین تسلیحات خود علیه آنها استفاده خواهند کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، لوکاشنکو که برای حضور در اجلاس سران بریکس به کازان روسیه رفته است، در مصاحبه با شبکه «روسیا-۱» گفت: اگر غرب بخواهد نیرو‌های ناتو را وارد اوکراین کند، جنگ کاملا تغییر خواهد کرد و نظامیان روسیه خطرناک‌ترین سلاح‌ها را از زاغه‌های مهمات خود خارج خواهند کرد.

لوکاشنکو همچنین در مصاحبه‌ای با بی. بی. سی در حاشیه این اجلاس اظهار کرد: روسیه متحد ماست. من از روسیه حمایت کرده‌ام و تا جایی که لازم باشد حمایت خواهم کرد.

وی در این گفتگو نیز خاطرشنان کرد: اگر نیرو‌های مسلح کشور دیگری به خط مقدم اعزام شوند، درگیری‌ها شدید خواهد شد.

رئیس جمهور بلاروس افزود: محور انگلوساکسون می‌گوید، چون یک کشور متحدش درگیر مناقشه شده است، پس ناتو حق دارد به اوکراین کمک کند. این به معنای آن است نیرو‌های ناتو به اوکراین فرستاده شوند. آیا این متغییر، محتمل است؟ اگر ولادیمیر پوتین رئیس جمهور روسیه لازم بداند همه گزینه‌ها را بررسی خواهد کرد.

لوکاشنکو هفته گذشته نیز گفته بود: کشور‌های غربی حتی پیش از تغییر دکترین هسته‌ای روسیه، گزارش‌هایی را مربوط به این موضوع دریافت کرده بودند.

وی تصریح کرد که اگر کشور‌های غربی سیگنال‌های مربوط به این موضوع را از قبل نشنیده بودند، با موشک‌های دوربرد خود به روسیه حمله می‌کردند.

پوتین سه ماه پیش پیشنهاد تغییر در دکترین هسته‌ای این کشور را مطرح کرد و گفت: ما شاهد یک وضعیت سیاسی و نظامی مدرن هستیم که مدام در حال تغییر است و باید این مساله را مد نظر داشته باشیم. ظهور منابع جدید تهدید نظامی و خطر‌های پیش روی روسیه و متحدان از جمله مسائلی است که باید به آنها توجه کنیم.

رئیس جمهوری روسیه خواستار ایجاد تغییراتی شد که بر مبنای آن اگر روسیه مورد «حمله گسترده هوایی» قرار گیرد، مسکو پاسخ هسته‌ای به آن را مد نظر قرار خواهد داد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->