فصل چهارم «زخم کاری» چگونه به پایان می‌رسد؟ + فیلم جعفر یاحقی: استاد باقرزاده نماد پیوند فرهنگ و ادب خراسان بود رئیس سازمان تبلیغات اسلامی کشور: حمایت از مظلومان غزه و لبنان گامی در مسیر تحقق عدالت الهی است پژوهشگر و نویسنده مطرح کشور: اسناد تاریخی مایملک شخصی هیچ مسئولی نیستند حضور «دنیل کریگ» در فیلم ابرقهرمانی «گروهبان راک» پخش «من محمد حسن را دوست دارم» از شبکه مستند سیما (یکم آذر ۱۴۰۳) + فیلم گفتگو با دکتر رسول جعفریان درباره غفلت از قانون انتشار و دسترسی آزاد به اطلاعات در ایران گزارشی از نمایشگاه خوش نویسی «انعکاس» در نگارخانه رضوان مشهد گفتگو با «علی عامل‌هاشمی»، نویسنده، کارگردان و بازیگر مشهدی، به بهانه اجرای تئاتر «دوجان» مروری بر تازه‌ترین اخبار و اتفاقات چهل‌وسومین جشنواره فیلم فجر، فیلم‌ها و چهره‌های برتر یک تن از پنج تن قائمه ادبیات خراسان | از چاپ تازه دیوان غلامرضا قدسی‌ رونمایی شد حضور «رابرت پتینسون» در فیلم جدید کریستوفر نولان فصل جدید «عصر خانواده» با اجرای «محیا اسناوندی» در شبکه دو + زمان پخش صفحه نخست روزنامه‌های کشور - پنجشنبه ۱ آذر ۱۴۰۳ فیلم‌های سینمایی آخر هفته تلویزیون (یکم و دوم آذر ۱۴۰۳) + زمان پخش حسام خلیل‌نژاد: دلیل حضورم در «بی‌پایان» اسم «شهید طهرانی‌مقدم» بود نوید محمدزاده «هیوشیما» را روی صحنه می‌برد
سرخط خبرها

کارگردان فیلم سینمایی «استاد»: این فیلم حرف مهمی برای اساتید و دانشجویان دارد

  • کد خبر: ۲۹۶۶۰۸
  • ۰۵ آبان ۱۴۰۳ - ۱۳:۴۲
کارگردان فیلم سینمایی «استاد»: این فیلم حرف مهمی برای اساتید و دانشجویان دارد
کارگردان فیلم سینمایی «استاد» گفت: شیوه ارتباط استاد و دانشجو باید متناسب با فرهنگ بومی کشور ایران تنظیم شود. همچنین برای سیاست‌گذاری و قانون‌گذاری در این زمینه، باید به این مسائل فکر شده و قوانینی برای رسیدگی به تخلفات، وضع شود.

به گزارش شهرآرانیوز، فیلم سینمایی «استاد» با حضور سیدعماد حسینی، کارگردان این فیلم، جمعی از هنرجویان و اصحاب رسانه، صبح امروز (۵ آبان ۱۴۰۳) در سالن مرحوم رسول ملاقلی‌پور سازمان سینمایی سوره اکران شد.

حسینی در این نشست با اشاره به چالش‌های ساخت فیلم اول خود، گفت: از زمان شروع تا فیلمبرداری این پروژه، حدود دو سال طول کشید که یک سال و نیم از این زمان صرف فراهم کردن مقدمات کار، از جمله گرفتن مجوز پروانه ساخت و نوشتن فیلمنامه شد. همچنین فیلمنامه آن ۲۰ مرتبه بازنویسی و این بازنویسی‌ها همزمان با پیش تولید فیلم انجام می‌شد.

این کارگردان با توجه به فرآیند نوشتن و اصلاح فیلمنامه‌ای که به موضوع سوء استفاده از زنان پرداخته شده است، گفت: برای بهبود فیلمنامه، با افراد مختلفی از جمله استادان دانشگاه، دوستانی که در کشور‌های مختلف تحصیل کرده‌اند و روانشناسان مشورت شد.

وی افزود: در فیلمنامه به قربانیان سوء استفاده نیز مراجعه شد تا نظرات و احساسات واقعی آنها در مورد موضوع فیلمنامه دریافت شود. این افراد که در دوران دانشجویی مورد سوء استفاده قرار گرفته بودند، به بررسی احساسات و تجربیات واقعی پرداخته و اصلاحاتی را در فیلمنامه پیشنهاد دادند. همچنین هدف نهایی این بود که فیلمنامه‌ای قابل قبول و تأثیرگذار نوشته شود که احساسات واقعی را به درستی منتقل کند.

حسینی با بیان اینکه سواستفاده جنسی موضوعی مهم و جهانی است، اظهار کرد: بحث سوء استفاده جنسی در موقعیت‌های قدرت، به ویژه در محیط‌های دانشگاهی، موضوعی مهم و جهانی است. این نوع سوء استفاده زمانی رخ می‌دهد که فردی با قدرت، مانند استاد، از موقعیت خود برای تحت فشار قرار دادن دانشجو استفاده می‌کند.

این کارگردان ادامه داد: در این راستا، آثار متعددی نوشته شده است، از جمله نمایشنامه اولئانا اثر دیوید ممت که به بررسی رابطه استاد و دانشجو می‌پردازد. همچنین بنده به عنوان یک استاد دانشگاه، از مشاهدات خود در مواجهه با این موضوع در دانشگاه‌های ایران نیز استفاده کردم و امیدوارم درباره این مسئله تفکر و بررسی بیشتری صورت گیرد.

وی با اشاره به سیاست‌گذاری و قانون‌گذاری در رابطه با پروتکل‌های ارتباط استاد و دانشجو، تصریح کرد: یکی از دوستان بنده که دکتری خود را در انگلستان گرفته است و تجربه تدریس در این کشور را دارد، می‌گوید در کشور انگلستان و در شروع کار استاد، فرم‌هایی به او داده می‌شود که پروتکل‌های ارتباط استاد و دانشجو را مشخص می‌کند؛ مثلا در این پروتکل‌ها آمده است که اگر دو طرف تمایل به برقراری رابطه‌ای داشته باشند، باید این موضوع به صورت مکتوب به دانشگاه اعلام شود، که این اقدام می‌تواند از سوءاستفاده‌ها و ابهامات بعدی جلوگیری کند.

کارگردان فیلم «استاد» با تأکید بر اینکه این موضوع در کشور ایران باید مورد توجه قرار گیرد، بیان کرد: پروتکل‌های ارتباط استاد و دانشجو باید متناسب با فرهنگ بومی کشور ایران تنظیم شود. همچنین برای سیاست‌گذاری و قانون‌گذاری در این زمینه، باید به این مسائل فکر و قوانینی برای رسیدگی به تخلفات وضع شود.

حسینی در پایان گفت: فیلم «استاد» حرف‌های مهمی برای اساتید و دانشجویان دارد و امیدوارم که این موضوع در جامعه مطرح شود و صاحب‌نظران از جمله جامعه‌شناسان، روانشناسان و حقوق‌دان‌ها در مورد آن تأمل کنند و راهکار‌هایی ارائه دهند، چون هدف ما این است که با طرح بحث در این زمینه، وضعیت بهتری حاصل شود.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->