به گزارش شهرآرانیوز؛ یکی از رویکردهای مهم شورای ششم، ارتباط با مردم و مشارکت شورای اجتماعی محلات برای احصای مشکلات زیرساختی و نیازسنجی هر منطقه است؛ رویکردی که با برگزاری نشستهای مردمی در مساجد بهعنوان یکی از ارکان ارتباط مردمی شکل گرفت و ادامه یافت.
درهمینراستا نهتنها برنامهریزی و اجرای طرحهای زودبازده با مشارکت مردم تحقق یافت، بلکه در ادامه مسیر، این جلسات برای تأمین سایر نیازها و رفع دیگردغدغهها در محلات مشهد با حضور هر یک از اعضای شورای اسلامی شهر مشهد بهصورت مستمر برگزار میشود. پیرو همین موضوع شب گذشته سخنگوی شورای اسلامی شهر مشهد بههمراه شهردار منطقه ۴ با حضور در مسجد امامجعفرصادق (ع) در محله نبوت مشهد پایِ دغدغهها و صحبتهای مردمی نشست.
در حاشیه این نشست، موسیالرضا حاجیبگلو در گفتگو با شهرآرا درباره رویکرد برگزاری این نشستها گفت: از ابتدای شروع بهکار شورای ششم، بنای کاری ما این بود که با حضور در مساجد هر محله با مردم درباره بررسی مشکلات و معضلات هر محله به گفتگو بنشینیم. معتقدیم مساجد، محلی است که میتوانیم با مردم دور هم بنشینیم و صحبت کنیم.
وی با اشاره به دغدغهها و مطالبات مطرحشده در این نشست بیان کرد: در منطقه ۴ موضوعاتی که مردم مطرح کردند، بیشتر در حوزه جمعآوری پسماند، موضوعات فرهنگی این منطقه، تملک بعضی از زمینها برای فعالیت فرهنگی، احداث پارک پانزدههکتاری در طبرسیشمالی که هشت هکتار آن آمادهسازی شده و هفت هکتار دیگر تملک شده و اعتبار آن باید پیشبینی شود و مسائلی ازایندست بود.
وی افزود: در برخی از موارد، شهردار منطقه قول دادند که اگر قابلیت اجرایی داشته باشد، برای عملیاتیشدن موارد مطرحشده پیگیریهایی انجام بدهند و مواردی که قابلیت ارائه در بودجه ۱۴۰۴ و برنامهریزیهای لازم دارد، پیشبینی شود.
سخنگوی شورای اسلامی شهر مشهد با تأکید بر اینکه نگاه شورای ششم این است که خود مردم تصمیمگیرنده باشند، گفت: در اعتبارات سالانه ۵۰ درصد بودجه به پروژههای عمرانی مناطق کمبرخوردار اختصاص یافته است و علاوه بر آن در طرحهای زودبازده با مشارکت شورای اجتماعی محلات برنامهریزی کردیم که نیازهای هر محله نظیر آسفالت، رنگآمیزی، معابر، کتابخانه، درمانگاه و... تا سقف اعتبار تخصیص یافته شناسایی و رفع شود.
حاجیبگلو درباره میزان تحقق رفع نیازها و مطالبات مردم در مناطق کمبرخوردار بیان کرد: این واقعیت را باید بپذیریم که خواستههای مردم بر اساس میزان منابع موجود تأمین میشود؛ اما اگر بودجه سال ۱۳۹۹ شهرداری مشهد را درزمینه تخصیص منابع به حاشیه شهر با میزان بودجه و اعتبارات تخصیصیافته در دوره ششم شورا مقایسه کنید، خود حاکی از سوقدادن شیب خدمات بهسمت مناطق حاشیه شهر است.
وی تصریح کرد: البته قبول داریم که هنوز جای کار زیاد دارد و حتی اعتقاد داریم بالغ بر ۷۰درصد بودجه را باید به این مناطق اختصاص بدهیم تا به سطح دیگر مناطق برسند و در آینده مناطقی به عنوان حاشیه شهر نداشته باشیم.
در این نشست درخواستهای مطرحشده ازسوی شورای اجتماعی محله مواردی نظیر درخواست اتصال صدمتری به حرم مطهر رضوی، درخواست ایستگاه اتوبوس، تعیینتکلیف زمینهای بایر در این منطقه، ساماندهی معتادان متجاهر، درخواست کتابخانه یا سالن مطالعه و جمعآوری پسماندها بود.