ارسال لیست بیمه تأمین‌اجتماعی در روز‌های پنجشنبه هم امکان‌پذیر است اهدای عضو بیمار مرگ مغزی در مشهد به ۴ بیمار زندگی دوباره بخشید (۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) استاندار خراسان رضوی خبر داد؛ بسترسازی برای مشارکت بخش خصوصی در اکتشاف معادن اطلاعیه وزارت بهداشت درباره آمار مرگ‌ومیر کودکان بر اثر آلودگی هوا پیش‌بینی هواشناسی کشور (۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) | ۷ استان از امروز بارانی و خنک می‌شوند تأمین محصولات ایمن برای بیماران سلیاکی کمبود ماما در پایگاه‌های بهداشتی مشهد آیا مصرف شیر مادر باعث افزایش زردی نوزاد می‌شود؟ چگونه دلستر می‌تواند به پرپشت شدن مو کمک کند؟ ابراز نگرانی تأمین اجتماعی از روند رو‌به افزایش بازنشستگی‌های زودهنگام در مشاغل سخت و زیان‌آور فشار خون بالا و دیابت در مردان کُشنده‌تر است حکم عاملان سرقت مرگبار از دانشجوی دانشگاه تهران صادر شد+جزئیات توقیف خودرو و دستگیری راننده متخلف به‌ دلیل رفتار هنجارشکنانه کشف جسد مرد میانسال در مدبه کوه خرم آباد واردات خودرو و تلفن همراه مشمول دریافت ضمانت‌نامه بانکی در گمرک شد نمایشگاه گردشگری و صنایع‌دستی می‌تواند مشهد را به قطب تعامل منطقه‌ای تبدیل کند کشف ۹ تن مواد مخدر و دستگیری بیش از ۱۲ هزار معتاد متجاهر در یک هفته زنگ زبان فارسی فردا (چهارشنبه، ۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) در مدارس نواخته می‌شود شلیک مرگبار صاحبخانه به سارقان مسلح نقابدار فرجام مرگبار جوان معتاد در کمپ ترک اعتیاد تصادف در رضویه مشهد ۲ کشته برجای گذاشت (۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) کشف ۶۳ هزار قرص غیرمجاز و مخدر از یک فروشگاه در مشهد (۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۴)  صدور ۳ هشدار هواشناسی برای ۵ روز آینده در ۱۳ استان (۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) درباره تخلف عبور از  چراغ قرمز | به احترام زندگی، ایست! نقشه‌های اراضی پادگان لشکر ۷۷ و آبشار ۲ در مشهد پس از ۱۴ سال به مرحله امضا رسید مردم باید به پروژه‌های آموزش و پرورش حس مالکیت داشته باشند خواب‌آلودگی مداوم می‌تواند زنگ خطر زوال عقل در زنان باشد سرطان پوست را با نیش حشرات اشتباه نگیرید فرماندار مشهد: زیرساخت‌های زیارت و گردشگری تقویت می‌شود قرعه‌کشی حساب‌های طرح «رویش جوانه‌های جهاد» انجام شد + اسامی دانش‌آموزان برگزیده تغییر سبک زندگی، عامل اصلی افزایش آمار ابتلا به سرطان در خراسان رضوی
سرخط خبرها

رتبه‌بندی ۹۹ هزار و ۷۰۰ معلم فاقد رتبه آغاز شد

  • کد خبر: ۲۹۷۱۷۳
  • ۰۸ آبان ۱۴۰۳ - ۱۰:۲۳
رتبه‌بندی ۹۹ هزار و ۷۰۰ معلم فاقد رتبه آغاز شد
رئیس مرکز برنامه‌ریزی منابع انسانی و امور اداری وزارت آموزش و پرورش از آغاز ارزیابی ۹۹ هزار و ۷۰۰ معلم فاقد رتبه از امروز خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ ارزیابی بیش از ۹۹ هزار نفر از معلمان فاقد رتبه از امروز آغاز می‌شود. مدیران مدارس موظف هستند مستندات و مدارک بارگذاری شده توسط معلمان را بررسی و تأیید کنند تا فرآیند بررسی توسط امور اداری آغاز شود.

به گفته مسئولان مرکز سنجش وزارت آموزش و پرورش، مؤلفه‌های دارای سند شامل ۱۱ مورد است که مدیران مدارس باید صحت آنها را با مدارک اصلی تطبیق دهند. همچنین، ثبت اظهار نظر مدیر برای شاخص‌های رفتاری معلمان در ۱۴ مورد ضروری است که از این تعداد، دو مورد به صورت جلسه شورای معلمان و کارگروه‌های آموزشی نیاز دارد.

مدیران باید دقت کنند که اگر مستندات با عنوان انتخابی تطابق نداشته یا تاریخ آنها صحیح نیست، از تأیید آنها اجتناب کنند؛ زیرا تأیید مستندات نادرست ممکن است موجب رد پرونده‌ها توسط ارزیابان شود و این تصور را ایجاد کند که ارزیابان بدون دقت، پرونده‌ها را رد می‌کنند.

در این راستا، علی باقرزاده، رئیس مرکز برنامه‌ریزی منابع انسانی و امور اداری وزارت آموزش و پرورش اظهار کرد: رتبه‌بندی معلمان موجب رضایت و نارضایتی شد. رضایت به دلیل کار اصولی و درست بود، اما نارضایتی به دلیل ضعف‌های موجود در حلقه مجریان طرح به وجود آمد.

وی افزود: برخی معلمان ادعا کردند مستنداتی دارند که بر اساس آن، رتبه آنها باید متفاوت می‌شد. همچنین، برخی دیگر معترض بودند که چرا در شرایط برابر با دیگران، رتبه کمتری دریافت کرده‌اند. این مسائل به دلیل حجم بالای متقاضیان و صدور بیش از ۱۱۰ میلیون سند، برخی خطا‌های انسانی را به همراه داشت.

باقرزاده ادامه داد: امروز باید مرحله معوقه رتبه‌بندی را آغاز کنیم که عدد و مقیاس آن زیاد نیست. همچنین باید برای ارزیابی میان‌دوره‌ای و سنجش صلاحیت معلمان برای دوره ارتقای رتبه‌بندی آماده شویم. مدیران پس از معلمان در حلقه اول ارزیابی قرار می‌گیرند و معلمان باید مستندات خود را به درستی بارگذاری کنند. در غیر این صورت، اگر اطلاعات ارائه شده صحیح و کافی نباشد، در فرآیند ارزیابی کنار گذاشته خواهند شد.

رئیس مرکز برنامه‌ریزی منابع انسانی و امور اداری وزارت آموزش و پرورش بیان کرد: امروز ارزیابی ۹۹ هزار و ۷۰۰ نفر از معلمان فاقد رتبه آغاز می‌شود. این افراد مدارک خود را بارگذاری کرده‌اند و مدیر مدرسه نخستین فردی است که باید نسبت به صحت و اصالت مدارک و مستندات و رفتار معلم از نظر حرفه‌ای، تخصصی و عمومی اظهار نظر کند. اظهار نظر مدیر مدرسه مبنای بررسی و قضاوت در امور اداری، ارزیابی عملکرد و حراست آموزش و پرورش است. هرچه بررسی اولیه دقیق‌تر و صحیح‌تر باشد، تغییرات امتیازات در مراحل بعدی کمتر خواهد بود.

وی اضافه کرد: صدور احکام کارگزینی معلمان فاقد رتبه حداکثر تا آذرماه انجام و مابه‌التفاوت آن نیز در همین ماه پرداخت می‌شود. در ماه‌های بهمن و اسفند، به دلیل محاسبه و پرداخت عیدی و تنظیم اسناد مالی، امکان تأمین منابع و پرداخت وجود ندارد.

باقرزاده خاطرنشان کرد: از مدیران مدارس درخواست دارم که فرصتی ویژه گذاشته و روزانه کارتابل خود را چک کنند. ارزیابی میان‌دوره‌ای نیز انجام و مجدداً تمام مدارک و شواهد که گواهی برای شایستگی حرفه‌ای و تخصصی همکاران است، بررسی و در هیئت‌های ممیزه شهرستان، استان و ستاد تصمیم‌گیری خواهد شد.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->