گفت‌وگو با الهه اذکاری بازیگر سریال بازنده| بازی در مقابل علیرضا کمالی یک چالش ویژه برایم بود هندی‌ها دل کاربران ایرانی را بردند | آمار جالب تماشای فیلم هندی از ابتدای سال ۱۴۰۳ راهیابی «آبی روشن» به بخش رقابتی جشنواره فیلم زوما نیجریه «ملاقات با جادوگر» در شبکه نمایش خانگی + زمان پخش «ترور» ساعد سهیلی روی صحنه تئاتر مشهد + زمان اجرا یادی از سید‌رضا سجادی، نخستین گوینده رادیو | صدای رسمی مملکت ایران از محله «سراب» حکایت بسته‌شدن بار پزشکان روم زنگ انشا: یک انسان مفید را معرفی کنید «فردای آن روز» روی آنتن شبکه مستند + زمان پخش نگاهی به فیلم «آغوش باز» ساخته بهروز شعیبی | اثری که در سینمای بدنه ایران گم شد رصد دروغ‌های ادامه‌دار بی‌بی‌سی در دی‌بی‌سی «هزار و یک شب» مصطفی کیایی در راه شبکه نمایش خانگی آموزش داستان نویسی | رج‌های ناتمام در دوراهی ادامه‌دادن و ادامه‌ندادن یک کتاب، باید چه تصمیمی بگیریم؟ رقابت ابراهیم حاتمی‌کیا و پسرش در چهل‌وسومین جشنواره فیلم فجر کنسرت‌های موسیقی در آذرماه ۱۴۰۳ + جزئیات
سرخط خبرها

پیام وزیر ارشاد در آستانه برگزاری بیست‌ونهمین جشنواره بین‌المللی تئاتر کودک و نوجوان

  • کد خبر: ۲۹۷۴۰۸
  • ۰۹ آبان ۱۴۰۳ - ۱۰:۴۴
پیام وزیر ارشاد در آستانه برگزاری بیست‌ونهمین جشنواره بین‌المللی تئاتر کودک و نوجوان
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی روز چهارشنبه (۹ آبان ۱۴۰۳) در آستانه برگزاری بیست‌ونهمین جشنواره بین‌المللی تئاتر کودک و نوجوان، پیامی را منتشر کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، سیدعباس صالحی در آستانه برگزاری بیست‌ونهمین جشنواره بین‌المللی تئاتر کودک و نوجوان، پیامی را منتشر کرد.

در پیام وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی به جشنواره بین‌المللی تئاتر کودک و نوجوان همدان آمده است: «فرهنگ و هنر ایرانی بر بنیان دیرپای منظومه اخلاق و ارزش‌های انسانی استوار است و از آغاز تا انجام زندگی در تکاپوی سازگاری با فطرت پاک انسان غور می‌کند. برای نهادینه شدن این نگاه و عمق بخشیدن به این باور، کدام زمینه و بستر مستعدتر و آشناتر از فطرت پاک و باطراوت کودکی و نوجوانی سراغ داریم؟

بدین اعتبار چه نیکوست که بهره‌مندان از فرهنگ ایرانی و آینه‌داران هنرمند آن دغدغه آن داشته باشند که «تئاتر کودک و نوجوان» تراز درخوری از این ساحت و عمق حساسیت این حوزه و نیز حرمت جهان بی‌بدیل کودکی و حریم پرمهر خانواده را به درستی و راستی بشناسد و جهانی را فرادید خود به تصویر بکشد که جلوه‌گاه کاشته‌های امروزمان باشد.
بی تردید مولفه‌های گرانسنگی همچون آگاهی، عزّت‌مندی و اعتماد به نفس و توانایی، در پیمودن این مسیر موجب تحقّق مشارکت و توسعه‌پذیری اجتماعی کودکان و نوجوانان‌مان می‌شود و چه بهتر و ماندگارتر که این همه را از مجرای هنر تئاتر بیابند که در عین سادگی زبان و بیان، عمیق‌ترین و مفاهیم رابه قلب و نگاه ایشان هدیه می‌کند.

برگزاری «بیست و نهمین جشنواره‌ی بین‌المللی تئاتر کودک و نوجوان» در خطه تاریخی و فرهنگی همدان، بی‌تردید نشانه‌های امیدوارکننده‌ای از توجّه به اهمیت والای ارتباط با کودک و نوجوان و ارائه آثاری دارد که بینش و نگرش و منش پایدار و نقش‌آفرینی‌های اساسی در زندگی سازنده‌شان را نوید می‌دهد.
با قدردانی از همه دست اندرکاران این رویداد فرهنگی، سربلندی و توانمندی روزافزون تمامی حاضران را آرزومندم و تلاش و کوشش سامان‌دهندگان این مهم را در نهایت صمیمیت ارج می‌نهم.»

بیست‌ونهمین «جشنواره بین‌المللی تئاتر کودک و نوجوان – همدان» به دبیری امیر مشهدی‌عباس، توسط اداره کل هنر‌های نمایشی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با حمایت شهرداری همدان و مشارکت اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان همدان، انجمن هنر‌های نمایشی ایران ۱۱ تا ۱۷ آبان ماه سال ۱۴۰۳ با شعار «تئاتر گفت‌وگوی بدون مرز» و با هدف «تقویت هم‌دلی و همراهی، رشد و آگاهی و اعتمادبه‌نفس فرزندان ایران از مسیر هنر نمایش» در شهر تاریخی همدان برگزار خواهد شد.

«تحقق مشارکت اجتماعی کودکان و نوجوانان»، «ارتقای سطح فرهنگ عمومی»، «تقویت بنیان‌های اصیل خانواده و ارتباط نسل‌ها»، «آموزش شهروندی و افزایش مسئولیت‌پذیری با ایجاد زمینه مشارکت فعال کودکان و نوجوان ایران‌زمین در تولید آثار نمایشی» به‌عنوان بخشی از حقوق قشر پویا و اثرگذار جامعه بخش دیگری از اهداف ستاد برگزاری بیست و نهمین جشنواره بین‌المللی تئاتر کودک و نوجوان است.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->