افتتاح نوزدهمین نمایشگاه تجهیزات پزشکی مشهد | حضور ۷۰ شرکت تولیدکننده تجهیزات پزشکی در نمایشگاه مشهد یارانه دهک‌های چهارم تا نهم واریز شد ‎+ فیلم وزیر صمت: مجوز برای ته‌لنجی‌ها و کولبران اعطا شد گذاشتن زباله دم در سیاره پیش‌فروش فیدلیتی با تحویل فوری از شنبه آینده (۳ آذر ۱۴۰۳) + قیمت و لینک ثبت‌نام بخشنامه جدید بانک مرکزی | معاملات بازار ارز تجاری از شنبه (۳ آذر ۱۴۰۳) عملیاتی می‌شود راهکار قانونی کارگران درقبال کارفرمایانی که با مرخصی آنان موافقت نمی‌کنند، چیست؟ ویدئو | اولین واکنش وزیر کار به واریزنشدن یارانه آبان‌ماه دهک‌های چهارم تا نهم هماهنگ‌کننده ملی بریکس جمهوری اسلامی ایران: ما می‌توانیم الگوی کشورمان را به سایر کشور‌ها صادر کنیم نرخ طلا و سکه در مشهد اعلام شد (یکم آذر ۱۴۰۳) علت واریز نشدن یارانه آبان ۱۴۰۳ چیست؟ + جزئیات ویدئو | وزیر کار: مشکل کارگران شرکتی در دستور کار دولت قیمت امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (یکم آذر ۱۴۰۳) | پرواز بیت کوین به کانال ۹۷ هزار دلار اهدای نشان «فداکاری» به خانواده‌های شهیدان پدافند هوایی از سوی فرمانده کل ارتش + تصاویر خودرو و مسکن دو آرزوی دست‌نیافتنی برای کارگران فروش سکه‌های حراجی به مرز ۵۰۰ هزار سکه رسید ماهی کیلویی چند؟ (یکم آذر ۱۴۰۳) + جدول قیمت هزینه سرویس و تعمیر پکیج در مشهد چقدر می‌شود؟ | بازار داغ، اما مشتریان ناراضی از خدمات افزایش ۵۰ تا ۲۰۰ میلیون تومانی قیمت انواع خودرو در بازار (یکم آذر ۱۴۰۳) ۱۱۷ هزار کلنی زنبور عسل در شهرستان مشهد سرشماری شد تأثیر افزایش قیمت کارخانه‌ای خودروسازان بر بازار آزاد چه بود؟ | رشد ۴۲ میلیونی قیمت خودرو در آبان ۱۴۰۳ یارانه نقدی آبان ۱۴۰۳ کی واریز می‌شود؟ + توضیحات سرپرست سازمان هدفمندی یارانه‌ها چه خبر از بازار مسکن؟ | تأثیر نوسانات ارزی محدود به خریداران مردد رفع موانع مالی خراسان رضوی در انتظار تصمیمات کمیسیون هماهنگی بانک‌ها هیچ ردیفی در بودجه برای افزایش یارانه‌ها پیش‌بینی نشده است | دهک‌بندی‌ها هر ۶ ماه یک‌بار گاز ادارات و اماکن عمومی پرمصرف تهران قطع خواهد شد قیمت امروز میوه و صیفی جات در مشهد (یکم آذر ۱۴۰۳) | شلغم کیلویی ۱۰ هزار تومان ثبت‌نام بدون قرعه‌کشی ایران‌خودرو از امروز (یکم آذر ۱۴۰۳) | تحویل ۶۰ روزه + لینک جزئیات فرایند طرح‌های جایگزینی و اسقاط خودرو‌های فرسوده اعلام شد + لینک سایت
سرخط خبرها

خریداران گوشی دست‌دوم بخوانند

  • کد خبر: ۲۹۷۵۳۹
  • ۱۰ آبان ۱۴۰۳ - ۰۸:۴۹
خریداران گوشی دست‌دوم بخوانند
اگر می‌خواهید دستگاه کارکرده (دست‌دوم) خریداری کنید حتماً باید از فروشنده انتقال مالکیت گرفته و در حضور او دستگاه را برای سیم‌کارت خود، با موفقیت فعال‌سازی کنید.

به گزارش شهرآرانیوز، در صورتی که دستگاهی را خریداری کنید، اما از فروشنده انتقال مالکیت نگیرید و برای سیم‌کارت خود فعال‌سازی نکنید، اگر از شناسه (IMEI) دستگاهتان سوء‌استفاده شود، آنتن دستگاهتان قطع شده و با سیم‌کارت شما آنتن نخواهد گرفت و شما متضرر خواهید شد. البته باید توجه کنید در مواردی مانند قرض دادن، تعویض سیم‌کارت و موارد مشابه که خرید و فروشی رخ نداده، نیازی به انتقال مالکیت نیست. 

مهم‌ترین پیش نیاز انتقال مالکیت دستگاه چیست؟

برای اینکه بتوان دستگاهی را انتقال مالکیت داد ابتدا لازم است تحت مالکیت قطعی سیم کارتی شود بنابراین، اگر قصد فروش دستگاهی را دارید که پیش از شروع طرح رجیستری روشن بوده، ابتدا به کمک فرآیندافزودن دستگاه، آن را تحت مالکیت سیم کارت خود درآورده و سپس به سیم کارت خریدار انتقال مالکیت دهید. 

جهت انتقال مالکیت دستگاه، ابتدا الزم است تا به سامانه همتا متصل شوید که ازسه روش سایت اینترنتی به آدرس www.hamta.ntsw.ir، کد دستوری#۷۷۷۷* و اپلیکشین همتا می‌توان با سامانه مذکور ارتباط برقرار کرد و فرآیند انتقال مالکیت دستگاه را انجام داد.

ابتدا باید مالک دستگاه با سیم کارت خود، کد دستوری#۷۷۷۷*را شماره گیری کرده و گزینه تماس را انتخاب کند. سپس لازم است تا با ارسال عدد سه گزینه «انتقال مالکیت» انتخاب شود. 

در مرحله بعد، پیغامی برای شما نمایش داده می‌شود که شناسه (IMEI)‌های تحت مالکیت سیم‌کارت شما را نمایش می‌دهد که لازم است تا عدد مربوط به شناسه (IMEI)‌ای را ارسال کنید که قصد انتقال مالکیت آن را دارید. درصورتی که هیچ شناسه (IMEI)‌ای برای شما نمایش داده نشد، باید عدد مربوط به گزینه «افزودن دستگاه» یعنی ۰ را ارسال وسپس‌شناسه (IMEI) ۱۱رقمی دستگاه را بدون هرگونه عالمات اضافی (ممیز، خط تیره و ...) وارد کنید. 

در قدم بعدی باید شماره سیم‌کارتی که قصد دارید مالکیت دستگاه را به آن انتقال دهید (یعنی شماره سیم کارت فرد خریدار) را وارد کنید. در این مرحله پیغامی برای شما نمایش داده می‌شود که شناسه (IMEI) دستگاهی که قصد انتقال مالکیت آن را دارید و شماره سیمکارت فرد خریدار را برای شما نمایش می‌دهد. درصورتی که این اطلاعات مورد تائید شماست، عدد ۱ را ارسال کنید. در نهایت پیغامی نمایش داده می‌شود که بیانگر ارسال کد فعال سازی از طریق پیامک به شماره سیمکارت فرد خریدار است.

لزوم فعالسازی توسط خریدار

به گفته کارشناسان، باید دقت داشته باشید در صورت استفاده از گزینه انتقال مالکیت، که کد فعال سازی با سرشماره HAMTA برای فرد خریدار ارسال شود. فرد خریدار میتواند با استفاده از کد فعالسازی موجود در پیامک HAMTA، شناسه (IMEI) دستگاه خریداری شده را از طریق فرآیند فعال‌سازی دستگاه، برای سیم‌کارت دلخواه خود فعال کند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->