انتشار برای اولین بار | گفت‌وگو با سردار شهید حاجی زاده درباره مسیر پیشرفت صنعت موشکی ایران خروج بانک‌ها از بنگاه‌داری؛ در دستور کار کمیسیون اقتصای مجلس اعضای هیئت‌رئیسه کمیسیون اقتصادی مجلس انتخاب شدند | «میثم ظهوریان»، نماینده مردم مشهد، دبیر کمیسیون شد تدارک تظاهرات گسترده معترضان به سفر ترامپ در انگلیس ضرورت احیای نگاه ملی برای تأمین نیاز‌های زائران مشهد قدردانی وزیر خارجه از سازمان همکاری شانگهای به دلیل حمایت از ایران سخنگوی وزارت امور خارجه: در هر روند دیپلماتیک مرتبط با پرونده هسته‌ای ایران، چین می‌تواند نقش آفرینی سودمند داشته باشد موشن‌گرافی | این قصه قهرمان دارد و قهرمان این قصه #ایران است وزیر خارجه فرانسه: اگر توافق نشود تروئیکای اروپا مکانیسم ماشه را فعال می‌کند وزیر کشور: همبستگی مهم‌ترین عامل ناکامی دشمن بود دروزی‌های سوریه چه کسانی هستند؟ رئیس جمهور: آنچه در جنگ ۱۲ روزه به دست آوردیم، بسیار ارزشمندتر از چیزی بود که از دست دادیم اعضای کمیسیون تحقیق سازمان ملل درباره نقض حقوق بشر در اراضی اشغالی استعفا دادند عراقچی و لاوروف در حاشیه اجلاس شانگهای دیدار کردند (۲۴ تیر ۱۴۰۴) اظهارات مداخله جویانه نماینده آمریکا در امور سوریه درباره حزب‌الله و لبنان «ایران» در دستور کار نشست امروز وزیران خارجه اروپایی سخنگوی دولت در نشست خبری: دولت دنبال محدودسازی اینترنت نیست | مبادا آب به آسیاب دشمن بریزیم جلسه غیرعلنی مجلس شورای اسلامی با حضور وزیر اطلاعات برگزار شد (۲۴ تیر ۱۴۰۴) با حکم رهبر انقلاب اسلامی، سه تن از فقهای شورای نگهبان ابقا شدند (۲۴ تیر ۱۴۰۴) ترامپ با ابراز ناامیدی از پوتین: کارم با او تمام نشده است نارضایتی ساکنان سویدا از حاکمان دمشق | مسئولیت‌ را برعهده بگیرید عارف: در وضعیت آتش بس هیچ اعتمادی به طرف مقابل نداریم | ضرورت پیش بینی‌های لازم برای ذخیره سازی و تولید کالا‌های اساسی وزیر کشور پاکستان: زیارت حرم امام‌رضا(ع)، تجربه‌ای معنوی و روحانی است واکنش وزیر خارجه پاکستان به عکس مشترک با همتای ایرانی، ازبکستانی و بلاروسی‌اش خودکشی سومین سرباز صهیونیست در عرض چند روز + آمار خودکشی نظامیان از ابتدای ۲۰۲۵ وزرای خارجه آمریکا و تروئیکای اروپا درباره ایران و منطقه گفت‌وگو کردند عراقچی در پکن با رئیس‌جمهور چین دیدار کرد (۲۴ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

انجام طولانی‌ترین تست موشکی جهان توسط کره‌شمالی

  • کد خبر: ۲۹۷۵۵۳
  • ۱۰ آبان ۱۴۰۳ - ۰۹:۳۱
انجام طولانی‌ترین تست موشکی جهان توسط کره‌شمالی
کره‌شمالی موشک بالستیکی را شلیک کرده که بیش از ۸۰ دقیقه در حال پرواز بود و طولانی‌ترین زمان پرواز و بالاترین ارتفاع را داشت و در نهایت در نزدیکی منطقه انحصاری ژاپن سقوط کرد. پیونگ‌یانگ این شلیک را پیامی به دشمنانش می‌داند.

به گزارش شهرآرانیوز، خبرگزاری مرکزی کره شمالی موسوم به «کی‌سی‌ان‌ای» گزارش داد پرتاب امروز (پنج‌شنبه) به دستور «کیم جونگ اون» رهبر کره‌شمالی انجام شد.

کی‌سی‌ان‌ای می‌گوید، رکورد‌های پروازی این تست موشکی از رکورد‌های ثبت‌شده در پرتاب‌های موشکی قبلی فراتر رفته است.

طبق این گزارش، کیم جونگ اون در محل پرتاب حضور داشته است و تاکید کرد که این پرتاب یک اقدام نظامی مناسب برای نشان دادن عزم کره‌شمالی برای پاسخ به حرکات دشمنانش بود که امنیت کره‌شمالی را به خطر انداخته است.

رهبر کره‌شمالی در پیام خود گفت، این پرتاب موشکی «اراده متقابل» کره‌شمالی در برابر رقبای خود را نشان می‌دهد. او افزود، هیچ چیز سیاست کشورش را برای تقویت پتانسیل هسته‌ای خود تغییر نخواهد داد.

پیش از این خبرگزاری «یونهاپ» کره‌جنوبی به نقل از ستاد مشترک ارتش کره‌جنوبی گزارش داد، کره‌شمالی امروز یک موشک بالستیک به سمت دریای ژاپن پرتاب کرد. به گفته ستاد مشترک ارتش کره‌جنوبی، تجزیه و تحلیل‌ها در حال انجام است.

در همین حال وزیر دفاع ژاپن گفت، موشک پرتاب‌شده توسط کره‌شمالی یک موشک بالستیک قاره‌پیما با برد ۱۰۰۰ کیلومتر و ارتفاع ۷۰۰۰ کیلومتر بود. وزیر دفاع ژاپن به خبرنگاران در دفتر نخست‌وزیری گفت ارتفاع و مدت پرواز، در میان همه پرتاب‌ها، طولانی‌ترین محسوب می‌شود.

او افزود: «موشک کره‌شمالی یک موشک بالستیک قاره‌پیما بود. این موشک به مدت ۸۶ دقیقه پرواز کرد و در ساعت ۸:۳۷ (۲۳۳۷ به وقت گرینویچ چهارشنبه) در ۲۰۰ کیلومتری غرب جزیره اوکوشیری در هوکایدو در دریای ژاپن، خارج از منطقه اقتصادی انحصاری ژاپن سقوط کرد. برد ۱۰۰۰ کیلومتر و ارتفاع آن بیش از ۷۰۰۰ کیلومتر بود.»

وزیر دفاع ژاپن گفت: «به این ترتیب، زمان پرواز این موشک بالستیک طولانی‌ترین، با بالاترین ارتفاع بود و تا این لحظه از خسارت وارده به کشتی‌ها و هواپیما‌ها اطلاعی در دست نیست. احتمال می‌رود این موشک از سواحل شرقی کره‌شمالی شلیک شده باشد.»

در همین حال «شیگرو ایشیبا» نخست‌وزیر ژاپن از تشکیل جلسه شورای امنیت ملی در ارتباط با پرتاب موشک بالستیک توسط کره‌شمالی خبر داد.

نخست‌وزیر ژاپن به خبرنگاران گفت: «امروز کره‌شمالی یک موشک بالستیک پرتاب کرد. من دستور دادم تا اطلاعاتی به مردم ارائه شود و ایمنی را تضمین کنم. تا این ساعت هیچ خسارتی ثبت نشده است. پس از آن گزارش مفصلی دریافت خواهم کرد و جلسه شورای امنیت ملی را تشکیل خواهیم داد.»

به گزارش اسپوتنیک، احتمالا این پرتابه از نقطه‌ای بالا و در زاویه عمودی‌تری پرتاب شده تا با افزایش ارتفاع، برد خود را کاهش دهد.

از سوی دیگر شبکه ان‌اچ‌کی ژاپن به نقل از وزارت دفاع ژاپن گزارش داد، پرواز موشکی کره‌شمالی در مقایسه با سایر پرتاب‌ها طولانی‌ترین پرواز بوده و احتمالا این بار از نوع دیگری از موشک استفاده شده و پرواز ۱ ساعت و ۲۶ دقیقه را ثبت کرده است.

طبق گزارش‌ها، این موشک بر فراز ژاپن پرواز نکرد و در آب‌های بین کره‌شمالی و ژاپن فرود آمد. کره‌شمالی آخرین مرتبه در دسامبر یک موشک دوربرد را آزمایش کرد؛ زمانی که موشک بالستیک Hwasong-۱۸ با سوخت جامد خود را شلیک کرد.

منبع: ایسنا

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->