نخستین پرواز مشهد به کویته؛ گامی مؤثر در توسعه روابط ایران و پاکستان آخرین وضعیت تردد و تصادفات در مسیر‌های منتهی به مرز‌های خروجی اربعین مصدومیت ۹ نفر در تصادف شبانه در محور نیشابور - مشهد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) ۳۰ مصدوم در پی خروج قطار از ریل در مسیر کرمان _ زرند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) مأمور پلیس آستانه اشرفیه در درگیری با قاتل مسلح به شهادت رسید (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) قطار تهران - کرمان از ریل خارج شد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) زلزله تربت‌جام خسارت نداشت (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) زلزله تربت جام را لرزاند (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) ۴ شرور تهران با شلیک پلیس دستگیر شدند زلزله تهران را لرزاند | واکنش موسسه ژئوفیزیک دانشگاه تهران به اعلام نشدن زمین لرزه (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) کلثوم اکبری قاتل ۱۱ شوهر در دادگاه | ماجرای قتل‌ها چه بود؟ نوروفیدبک برای چه کسانی مناسب است - 5 متخصص زبده نوروفیدبک قوچان، خنک‌ترین شهر ایران در بامداد امروز (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) غرب استان تهران لرزید (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) تسکین درد‌های معده و روده با این دانه تابستانی استفاده از دم‍پایی در پیاده روی اربعین مناسب نیست هشدار وزارت بهداشت نسبت به مخاطرات تابش مستقیم نور خورشید شرایط دریافت مستمری توسط بازماندگان + نحوه محاسبه میزان مستمری تمامی امتحانات علوم پزشکی دانشگاه آزاد حضوری شد وزیر آموزش و پرورش در مشهد: شهادت حق شهید کاظمی بود و حیف بود که این مقام نصیب او نشود ۷ زائر ایرانی در تصادف ون با تریلی در ناصریه عراق مصدوم شدند (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) ۵۷۰۰ مجروح در جنگ اخیر | وزیر بهداشت خواستار پیگیری بین‌المللی جنایات رژیم صهیونیستی شد شروع اعزام‌های حج عمره از ابتدای شهریور | حضور پررنگ بانوان در لیست زائران وزیر آموزش و پرورش: بازنشستگان ۱۴۰۳ در اولویت پرداخت پاداش قرار دارند | پیگیری قرارداد کار معین معلمان خرید خدمات بیشترین علت نیاز زائران به امدادرسانی در پیاده‌روی اربعین، تصادفات جاده‌ای است پیش‌بینی هواشناسی امروز (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) | کاهش نسبی دما در شمال و غرب کشور سازمان هواپیمایی کشوری درباره‌ی تهیه بلیت پرواز‌های اربعین اطلاعیه صادر کرد آیا شیرین‌کننده‌های غذایی، بلوغ را در کودکان تسریع می‌کنند؟ چگونه احساس تشنگی را در پیاده‌روی اربعین کاهش دهیم؟
سرخط خبرها
طی هفته گذشته

۱۶ تن موادمخدر در کشور کشف شد

  • کد خبر: ۲۹۷۶۹
  • ۲۰ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۵:۲۷
۱۶ تن موادمخدر در کشور کشف شد
معاون مقابله با عرضه و امور بین‌الملل ستاد مبارزه با موادمخدر از کشف ۱۶ تن موادمخدر در کشور از دهم تا شانزدهم خرداد ماه خبر داد.
به گزارش شهرآرانیوز، ناصر اصلانی با بیان اینکه مجموع کشفیات این هفته ۱۶ هزار و ۳۲۲ کیلوگرم است، افزود: ۵۵ درصد کشفیات با اقدامات اطلاعاتی و ۴۰ درصد انتظامی بوده است که میزان کشفیات در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته که ۲۰ هزار و ۳۰۳ کیلوگرم اعلام شد، حدود ۲۰ درصد کاهش دارد.
وی ادامه داد: ۱۲ هزار و ۸۶۴ کیلوگرم از مجموع کشفیات مربوط به ماده مخدر تریاک بود که ۷۹ درصد کشفیات را به خود اختصاص داده است.
معاون دبیرکل ستاد درباره سایر مواد کشف شده نیز اظهار داشت: ۲ هزار و ۳۸۳ کیلوگرم حشیش، ۱۸۲ کیلوگرم هروئین، ۵۰۶ کیلوگرم شیشه، ۷۰ کیلوگرم گراس، ۲۷۱ مرفین و ۴۵ کیلوگرم سایر مواد هم کشف شده است.
اصلانی درباره متهمان دستگیر شده در ارتباط با جرایم مواد مخدر هم خاطرنشان کرد: در هفته اخیر مجموعاً ۶هزار و ۱۱۰متهم در ارتباط با جرایم مواد مخدر و خصوصاً طی طرح‌های جمع‌آوری و ساماندهی معتادان متجاهر در سطح کشور دستگیر شده‌اند که از این تعداد ۳هزار و ۳۶۹ نفر به اتهام قاچاق و توزیع مواد مخدر و ۲هزار و ۶۶۳ نفر معتاد متجاهر دستگیر شده‌اند. در میان دستگیرشدگان این هفته ۷۸ نفر نیز از اتباع بیگانه حضور دارند.

وی با بیان اینکه بالغ بر ۸۵ درصد کشفیات این بازه زمانی مربوط به هفت استان کشور است، اظهار داشت: بیشترین حجم کشفیات با ۵هزار و ۳۴۶ کیلوگرم یعنی معادل ۳۳ درصد کشفیات، مربوط به استان سیستان و بلوچستان است و کرمان با ۳هزار و ۲۹۶ کیلوگرم، خراسان جنوبی با هزار و ۸۴۶ کیلوگرم، هرمزگان با هزار و ۱۲۲ کیلوگرم، فارس با ۹۲۳ کیلوگرم، یزد با ۸۱۸ کیلوگرم و اصفهان با ۵۴۳ کیلوگرم به ترتیب در رتبه‌های بعدی قرار دارند.

معاون دبیرکل ستاد افزود: سهم کشفیات پنج استان اولویت دار حوزه مقابله یعنی سیستان و بلوچستان، کرمان، هرمزگان، بوشهر و خراسان جنوبی از کشفیات کشور در هفته مذکور ۷۱ درصد از کشفیات کشور است.
اصلانی اظهار داشت: طی این مدت ۳۹۴ دستگاه خودرو و ۱۰ قبضه سلاح توقیف شد. ۵۵ درصد کشفیات با اقدامات اطلاعاتی و ۴۰ درصد انتظامی بوده است.

منبع: ایرنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->