راه اندازی ۳۰ اورژانس اجتماعی در کشور | ایجاد بیش از ۵ هزار فرصت شغلی برای جامعه هدف بهزیستی ۶۳ کشته و ۲۹۰ زخمی در سیل مرگبار ایالت پنجاب پاکستان + فیلم (۲۶ تیر ۱۴۰۴) پیگیری برای ثبت جهانی روستای «مارین» (۲۶ تیر ۱۴۰۴) درباره بادکش درمانی که به یکی از رایج ترین روش های درمانی سنتی تبدیل شده است | درمان‌های آرام بخش افزایش اعتبارات حوزه میراث فرهنگی اردبیل (۲۶ تیر ۱۴۰۴) دفترچه سؤالات نوبت دوم کنکور ریاضی و علوم انسانی ۱۴۰۴ منتشر شد + لینک سوالات حق پرستاری مددجویان بهزیستی با اولویت سه دهک اول در حال پیگیری است ویدئو | مسئولیت‌پذیری و اقدام بموقع پرستاران شیرخوارگاه آمنه تهران پیش از بمباران رژیم صهیونیستی سارقان موتورسیکلت‌های تهران دستگیر شدند مستمری‌بگیران زن می‌توانند مستمری همسر خود را نیز دریافت کنند کلاهبرداری که همسر باردارش را روانه زندان کرد پیداشدن پیکرهای بیش از ۶۰ درصد شهدای جنگ ۱۲روزه، توسط نیرو‌های هلال‌احمر واریزی به حساب بازنشستگان صندوق ذخیره فرهنگیان (۲۶ تیر ۱۴۰۴) گرما این بیماری‌ها را تشدید می‌کند ممانعت از پوشش خبری کنکور سراسری ۱۴۰۴ در دانشگاه فردوسی مشهد + فیلم با این صبحانه قند خون خود را پایین بیاورید نقش مادر در تربیت فرزند و اشتباهات رایج مادران ۲ شرور به اتهام درگیری دسته‌جمعی در تهران دستگیر شدند (۲۶ تیر ۱۴۰۴) ابلاغ ۲۴ راهنمای تجویز دارو و پروتکل درمانی ثبت‌نام وام ازدواج فرزندان بازنشستگان با عقدنامه‌های ۱۴۰۲ تا ۱۴۰۴ قابل انجام است + جزئیات آیا لکه‌های سفید روی ناخن‌ها نشانه کم‌خونی است؟ کاهش ۵۲ درصدی طلاق در خانواده‌های دارای چهار فرزند به بالا اعتراض داوطلبان آزمون سمپاد درباره لو رفتن سؤالات آزمون ورودی به کجا رسید؟ چیزی به نام وِیپ ایمن وجود ندارد آیا چای و شکلات تلخ برای سلامت قلب مفیدند؟ دبیر اجرایی خانه کارگر مازندران، دولت باید بدهی سنگین خود به تأمین‌اجتماعی را پرداخت کند پذیرش دانشجوی دکترا در پردیس‌های دانشگاه تهران محدود می‌شود هدایت تحصیلی نهمی‌ها از فردا (۲۷ تیر ۱۴۰۴) آغاز می‌شود + لینک سامانه فواید شیرین یک میوه ترش برای قلب
سرخط خبرها

پذیرش بدون آزمون بیش از ۱۰ هزار دانشجوی نخبه در دانشگاه‌های کشور

  • کد خبر: ۲۹۷۸۳۰
  • ۱۲ آبان ۱۴۰۳ - ۱۰:۵۵
پذیرش بدون آزمون بیش از ۱۰ هزار دانشجوی نخبه در دانشگاه‌های کشور
مدیرکل دفتر برنامه‌ریزی آموزش از پذیرش بدون آزمون بیش از ۱۰ هزار نخبه در دوره‌های تحصیلات تکمیلی دانشگاه‌ها خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، رضا نقی زاده ضمن بیان این مطلب اظهار کرد: بر اساس آخرین آماری که از سازمان ملی سنجش دریافت کردیم در سال تحصیلی ۱۴۰۴-۱۴۰۳ با پیگیری‌هایی که در وزارت علوم، تحقیقات و فناوری انجام شد تعداد ۱۰ هزار و ۲۶۳ استعداد درخشان در مقطع کارشناسی ارشد و دکتری تخصصی ورود پیدا کردند که حدود ۱۵۰۰ نفر آنها در دکتری تخصصی و حدود ۸ هزار ۵۰۰ نفر نیز در دوره کارشناسی ارشد تحصیل می‌کنند.

مدیر کل دفتر برنامه ریزی آموزش عالی تصریح کرد: حدود ۹۰۰ نفر از افراد فوق که در دانشگاه‌ها پذیرش شدند در قالب شیوه استاد محور بوده است که از همان ابتدا استاد راهنما و موضوع رساله آنها مشخص است. طبق آماری که داریم حدود ۵۸۰ نفر آنها در دوره دکتری و ۳۱۲ نفر نیز در دوره کارشناسی ارشد بوده است؛ بنابراین امسال بیش از ۱۰ هزار نخبه بدون آزمون در دوره تحصیلات تکمیلی دانشگاه‌ها پذیرش شدند.

نقی زاده خاطر نشان کرد: ما برای سال تحصیلی جدید در پذیرش به شیوه استاد محور افزایش حدود ۴۰ درصدی در دانشگاه‌ها را داریم؛ بنابراین در مقایسه با ۱۴۰۱ در دوره دکتری بیش از ۱۰۰ درصد و در دوره کاشناسی ارشد نیز حدود ۳۵ درصد افزایش پذیرش بدون آزمون داشتیم.

وی تاکید کرد: احساس ما این است پذیرش‌های بدون آزمون دانشجو در دوره تحصیلات تکمیلی به یک ثباتی می‌رسد؛ اما باید در بحث استعداد‌های درخشان مسئله پذیرش بدون آزمون را تسهیل کنیم. ضمن اینکه مسئله بعدی باید سیاست‌های پس از پذیرش این دانشجویان باشد. به این معنی که بتوانیم این افراد را در قالب پژوهشگر‌های دانشگاهی به صورت تمام وقت بکار بگیریم و در ازای آن پژوهانه مکفی به آنها پرداخت شود.

مدیر کل دفتر برنامه ریزی آموزش عالی اظهار کرد: در برنامه هفتم توسعه ماده‌ای برای پرداخت پژوهانه به دانشجویان استعداد‌های درخشان پیش بینی شده است. بر این اساس ۲۰ درصد دانشجویان برتر کشور در رشته‌های مدنظر بتوانند از پژوهانه ماهیانه برخوردار باشند که صندوق‌های دانشجویی وزارتین مسئول این کار شده اند.

نقی زاده تاکید کرد: پرداخت پژوهانه ماهیانه به دانشجویان برتر کشور احتمالا با اولویت دانشجویان دکتری پس از آن دانشجویان دوره کارشناسی ارشد و در نهایت دانشجویان کارشناسی را شامل خواهد شد.

وی افزود: پیش نویس آیین نامه پرداخت پژوهانه ماهیانه به دانشجویان برتر کشور تدوین و یکبار به هیات دولت ارسال شد و در حال اصلاح برخی موارد هستیم. این آیین نامه تا بهمن ماه باید تصویب هیات دولت را بگیرد و جزو برنامه‌های ویژه وزیر علوم به شورای راهبری برنامه هفتم پیشرفت اعلام شده است و احتمالا اجرای اصلی آن از سال تحصیلی آینده اتفاق بیفتد.

مدیر کل دفتر برنامه ریزی آموزش عالی تاکید کرد: هنوز مبلغ پرداخت پژوهانه ماهیانه به دانشجویان برتر نهایی نشده است؛ اما باید رقمی باشد که دانشجو بتواند زندگی خود را اداره کند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->