واکنش چین به تصمیم اسرائیل برای اشغال غزه حذف چهار صفر از پول ملی در دولت تصویب شد عراقچی: هرگونه اشغال و یا جابجایی مردم غزه را نمی‌پذیریم واکنش انگلیس به تصمیم اسرائیل برای اشغال غزه | یک میلیون نفر آواره خواهند شد کشور‌های اروپایی در مخالفت با اشغال غزه بیانیه صادر کردند نتانیاهو برای پایان‌دادن به جنگ علیه غزه شرط گذاشت بدهی آمریکا چقدر است؟ نشست سه جانبه اردن، سوریه و آمریکا در امان برگزار شد (۱۹ مرداد ۱۴۰۴) حمله تازه رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان (۱۹ مرداد ۱۴۰۴) نظامی اسرائیلی به اتهام جاسوسی برای ایران بازداشت شد صحبت‌های مهم رئیس جمهور درباره سهمیه بندی بنزین | نباید به دهک‌های ۸ تا ۱۰ یارانه بنزین بدهیم (۱۹ مردادماه ۱۴۰۴) فرمانده ارتش پاکستان برای دومین بار در دو ماه گذشته به آمریکا رفت ادامه هشدار برنامه جهانی غذا درباره قحطی در غزه شهادت ۶۱ فلسطینی دیگر در غزه | شمار شهدا به ۶۱ هزار و ۴۳۰ نفر رسید (۱۹ مرداد ۱۴۰۴) آیت‌الله علم‌الهدی: ظلم به کارگران و سوء استفاده از منابع معدنی قابل قبول نیست | تقویت آموزش‌های مهارتی برای رفع کمبود نیروی کار ماهر در مشهد زنگزور، کنسرسیوم جدید آمریکا برای مهار ایران، روسیه و چین راهپیمایی حمایت از مردم مظلوم غزه در استانبول شهادت یک جنین در حمله هوایی رژیم صهیونیستی به غزه بن‌گویر خواستار سرنگونی تشکیلات خودگردان فلسطین شد اعلام حمایت اپوزیسیون اسرائیل از تصمیم معترضان برای مختل کردن اقتصاد رژیم صهیونیستی طوفان‌های شدید در «نبراسکا»‌ی آمریکا قربانی گرفت گاردین خبر داد: نشت آب رادیواکتیو از پایگاه بمب هسته‌ای بریتانیا به دریا پژمان‌فر: خانواده‌ها شهریه اجباری مدارس دولتی عادی را به کمیسیون اصل ۹۰ گزارش دهند دستگیری حدود ۵۰۰ نفر در جریان اعتراضات حامیان فلسطین در لندن نماینده مشهد در مجلس: حدود ۳۰ میلیون نفر در کشور درگیر بازی‌های رایانه‌ای هستند | نقش بازی در تأثیرگذاری از سینما بیشتر و پررنگ‌تر است اربعین؛ فرصتی مهم برای انتقال پیام ایستادگی در برابر محور غربی_عبری است اتحاد ۳ شیخ بارز دروزی علیه نیرو‌های الجولانی در السویداء
سرخط خبرها

هشدار سازمان ملل درباره شرایط اسف‌بار مردم در شمال غزه

  • کد خبر: ۲۹۷۸۵۲
  • ۱۲ آبان ۱۴۰۳ - ۱۲:۱۱
هشدار سازمان ملل درباره شرایط اسف‌بار مردم در شمال غزه
رؤسای نهاد‌های بشردوستانه بزرگ و وابسته به سازمان ملل اعلام کردند ملت فلسطین در شمال غزه به دلیل قحطی و خشونت در معرض خطر مرگ قریب‌الوقوع قرار دارند و این شرایط هولناک است.

به گزارش شهرآرانیوز، ۱۵ تن از مسئولان نهاد‌های انسانی سازمان ملل در بیانیه مشترکی اعلام کردند: تمامی ساکنان شمال غزه به دلیل بیماری، قحطی و خشونت در معرض خطر مرگ قریب‌الوقوع قرار دارند.

شبکه خبری «الجزیره» گزارش داد، این بیانیه مشترک به امضای روسای نهاد‌های سازمان ملل در امور بشردوستانه، بهداشت، غذا، حقوق، مهاجرت، پناهجویان، توسعه، کودکان، زنان و دیگر مسائل رسیده است.

کمیته مشترک نهاد‌های سازمان ملل اعلام کردند: اسرائیل باید به دستورالعمل‌های موقت و قطعنامه‌های دیوان بین‌المللی دادگستری عمل کند.

در ادامه این بیانیه نیز تاکید شد: منطقه از حدود یک ماه قبل در محاصره بوده و از کمک‌های اساسی و نجات‌بخش محروم است و همزمان بمباران‌ها و حملات ادامه دارند، تنها در چند روز گذشته صد‌ها فلسطینی که بیشترشان زن و کودک بودند، کشته و هزاران تن دیگر مجبور به کوچ شدند.

همچنین در این بیانیه از رژیم صهیونیستی خواسته شد، حمله به غزه و فعالان حوزه انسانی را که در زمینه کمک‌رسانی تلاش می‌کنند، متوقف کند.

در بیانیه یاد شده تاکید شد: به دلیل محدودیت‌های اعمال شده، کمک‌های بشردوستانه با حجم نیاز‌ها مطابقت ندارند و کالا‌های حیاتی و نجات‌بخش در دسترس نیستند، همچنین فعالان حوزه انسانی برای انجام وظیفه خود امنیت جانی ندارند و نیرو‌های اسرائیلی مانع آنها می‌شوند و آنها برای دسترسی به نیازمندان امنیت ندارند.

آتش‌بس فوری

مسوولان سازمان ملل در ادامه تاکید کردند کل منطقه در لبه پرتگاه قرار دارد و توقف فوری اقدامات خصمانه و برقراری آتش‌بس دائمی و بدون قید و شرط ۲ مساله‌ای است که انتظار برای آنها طولانی شده است.

«استفان دوجاریک» سخنگوی سازمان ملل در این رابطه در نشست خبری خود اظهار کرد: محاصره اسرائیل مانع از امدادرسانی‌ها به شمال نوار غزه می‌شود.

دوجاریک گفت: دفتر امور بشردوستانه سازمان ملل درباره توقف تمامی عملیات‌های تحویل کمک‌ها به شمال غزه و توقف تمامی امدادرسانی‌ها هشدار داد.

سخنگوی سازمان ملل با اشاره به اینکه نزدیک به ۱۰۰ هزار فلسطینی به تازگی از شمال غزه آواره شدند، گفت: حدود ۷۵ هزار تن در حال حاضر در شمال غزه زندگی می‌کنند، در حالی که از ابتدای اکتبر برق و سوخت در این منطقه قطع است.

ارتش رژیم صهیونیستی پنجم اکتبر گذشته حملات بی‌سابقه‌ای را علیه اردوگاه و شهر جبالیا و مناطق گسترده‌ای در شمال نوار غزه آغاز کرد و پس از آن به بهانه جلوگیری از قدرت گرفتن دوباره حماس، به این منطقه حمله کرد، اما فلسطینی‌ها تاکید دارند که اسرائیل به دنبال اشغال شمال غزه و بیرون کردن ساکنان آن است.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->