پایان جشنواره ورزشی رمضان | تأکید مسئولان بر تشکیل تیم لیگ‌برتری در مشهد + فیلم ساز ناکوک پرسپولیس؛ قهرمانی پَر نایب‌رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: حیف است این شورونشاط اجتماعی مقطعی باشد رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورای اسلامی شهر مشهد: ورزش یکی از سیاست‌های اصلی شورای ششم است رئیس کمیسیون ورزش و جوانان شورای اسلامی شهر مشهد: جام رمضان مشهد باید در سطح ملی ثبت شود «املاک امیرثابتی» قهرمان فوتسال جام رمضان مشهد شد + فیلم پخش زنده بازی شمس آذر و پرسپولیس (۱۰ فروردین ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین نتیجه بازی پرسپولیس و شمس آذر در لیگ برتر فوتبال(۱۰ فروردین ۱۴۰۴)+ فیلم گل‌ها| پایان رویای قهرمانی؟ ویدئو| خلاصه بازی پرسپولیس و شمس آذر در لیگ برتر فوتبال(۱۰ فروردین ۱۴۰۴) نتیجه و فیلم خلاصه بازی فوتبال ساحلی ایران و عمان در فینال آسیا(۱۰ فروردین ۱۴۰۴)| قهرمانیم، مثل همیشه! غیبت دو مدافع کلیدی استقلال مقابل تراکتور| چشمی مصدوم، سیلوا محروم استقلال مقصد بعدی علی خطیر؟ کار بزرگ شهرداری در جام رمضان؛ کشف استعداد‌های ناب در فوتبال خیابانی مشهد پیشگام رونق جام ورزشی رمضان در خراسان رضوی است | حضور ۲۵۰۰ تیم ورزشی در سراسر استان افشین پیروانی از سرپرستی پرسپولیس کنار گذاشته می‌شود پنالتی خیبر مقابل استقلال سوخت حمله خداداد عزیزی به عاملان فحاشی به بیرانوند
سرخط خبرها

لیگ برتر یا محله بروبیای مربیان؟

  • کد خبر: ۲۹۷۸۶۱
  • ۱۲ آبان ۱۴۰۳ - ۱۲:۴۶
لیگ برتر یا محله بروبیای مربیان؟
هر هفته، نیمکت یکی از تیم‌های لیگ‌برتری فوتبال ایران، آب‌وجارو می‌شود.

مسیحا سام‌نژاد | شهرآرانیوز، روزگاری داستان تعویض سرمربیان در پس هر شکستی داستان جذاب تیم‌های عربی بود. این تعویض عجولانه مربیان اصلاً تبدیل به مثل شده بود. از آن روز‌ها تا این روز‌ها البته که خیلی اتفاقات در فوتبال خاورمیانه افتاده است و حالا تعویض مربی در تیم‌های عربی دیگر کار راحتی نیست. با این حال نسیم این تعویض‌های پیاپی به ایران رسیده و حالا شاهد آن هستیم که در کمتر از ۹ هفته، هفت سرمربی بزرگ جایشان را به دیگران داده‌اند؛ نکونام، زارع، دقیقی، ربیعی، مهاجری، نویدکیا، مورایس و البته الهامی که هنوز مقاومت می‌کند. این یعنی تقریباً هر هفته، یک نیمکت آب‌وجارو می‌شود.

طعنه‌آمیز اینکه بسیاری از این تعویض مربیان به‌صورت شطرنجی انجام می‌شود؛ یعنی یک سرمربی از این تیم به آن تیم اسباب‌کشی می‌کند و این یعنی عملاً نه بار فنی لیگ برتر تغییری می‌کند و نه غلظت اندیشه‌های تاکتیکی. مثل جابه‌جایی دقیقی و زارع یا رفتن مهاجری به قزوین.

نکته مهم اما این است که فلسفه این تغییرات در باشگاه‌ها چیست؟ آیا در پس این جابه‌جایی‌ها، شاهد تغییر رده تیم‌ها خواهیم بود؟ آیا شاهد این خواهیم بود که بار فنی تیم‌ها ناگهان سبک و سنگین می‌شود؟

در عمل، هیچ‌کدام از این اتفاق‌ها نمی‌افتد. جالب اینکه تیم‌ها با تعویض سرمربی گا‌هاً درجا هم می‌زنند و پسرفت می‌کنند. استقلال یکی از این نمونه‌هاست. آنچه عیان است اینکه صبوری مالکان باشگاه‌ها دیگر مثل قبل نیست و تحت تأثیر فشار هواداران و دلالان، احساسات آن‌ها بر منطقشان می‌چربد و دست به تعویض‌های عجیب می‌زنند. در کنار این‌ها البته استعفای سرمربیان هم در لیگ برتر در نوع خود جالب است. اینکه در کمتر از ۹ هفته از بازی‌ها، برخی سرمربی‌ها تصمیم به استعفا می‌گیرند، نشان می‌دهد اصولاً در انتخاب اولیه‌شان هیچ خردورزی نکرده‌اند و خواسته‌اند که فقط در چرخه لیگ برتر باشند آن هم به هر قیمتی.

در این آشفته‌بازار فوتبال مملکت، حداقل انتظار از مربیان و مالکان این است که با انتخاب‌های غلط حداقل خودشان و تیمشان را در بحران و ریخت‌وپاش نامعقول و ناخواسته وارد نکنند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->