توضیحات وزیر صنعت درباره افزایش قیمت خودرو‌های ایرانی سه واحد صنفی در مشهد پلمب شدند (۲ آذر ۱۴۰۳) افتتاح نوزدهمین نمایشگاه تجهیزات پزشکی مشهد | حضور ۷۰ شرکت تولیدکننده تجهیزات پزشکی در نمایشگاه مشهد + ویدئو یارانه دهک‌های چهارم تا نهم واریز شد ‎+ فیلم وزیر صمت: مجوز برای ته‌لنجی‌ها و کولبران اعطا شد گذاشتن زباله دم در سیاره پیش‌فروش فیدلیتی با تحویل فوری از شنبه آینده (۳ آذر ۱۴۰۳) + قیمت و لینک ثبت‌نام بخشنامه جدید بانک مرکزی | معاملات بازار ارز تجاری از شنبه (۳ آذر ۱۴۰۳) عملیاتی می‌شود راهکار قانونی کارگران درقبال کارفرمایانی که با مرخصی آنان موافقت نمی‌کنند، چیست؟ ویدئو | اولین واکنش وزیر کار به واریزنشدن یارانه آبان‌ماه دهک‌های چهارم تا نهم هماهنگ‌کننده ملی بریکس جمهوری اسلامی ایران: ما می‌توانیم الگوی کشورمان را به سایر کشور‌ها صادر کنیم نرخ طلا و سکه در مشهد اعلام شد (یکم آذر ۱۴۰۳) علت واریز نشدن یارانه آبان ۱۴۰۳ چیست؟ + جزئیات ویدئو | وزیر کار: مشکل کارگران شرکتی در دستور کار دولت قیمت امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (یکم آذر ۱۴۰۳) | پرواز بیت کوین به کانال ۹۷ هزار دلار اهدای نشان «فداکاری» به خانواده‌های شهیدان پدافند هوایی از سوی فرمانده کل ارتش + تصاویر خودرو و مسکن دو آرزوی دست‌نیافتنی برای کارگران فروش سکه‌های حراجی به مرز ۵۰۰ هزار سکه رسید ماهی کیلویی چند؟ (یکم آذر ۱۴۰۳) + جدول قیمت هزینه سرویس و تعمیر پکیج در مشهد چقدر می‌شود؟ | بازار داغ، اما مشتریان ناراضی از خدمات افزایش ۵۰ تا ۲۰۰ میلیون تومانی قیمت انواع خودرو در بازار (یکم آذر ۱۴۰۳) ۱۱۷ هزار کلنی زنبور عسل در شهرستان مشهد سرشماری شد تأثیر افزایش قیمت کارخانه‌ای خودروسازان بر بازار آزاد چه بود؟ | رشد ۴۲ میلیونی قیمت خودرو در آبان ۱۴۰۳ یارانه نقدی آبان ۱۴۰۳ کی واریز می‌شود؟ + توضیحات سرپرست سازمان هدفمندی یارانه‌ها چه خبر از بازار مسکن؟ | تأثیر نوسانات ارزی محدود به خریداران مردد رفع موانع مالی خراسان رضوی در انتظار تصمیمات کمیسیون هماهنگی بانک‌ها هیچ ردیفی در بودجه برای افزایش یارانه‌ها پیش‌بینی نشده است | دهک‌بندی‌ها هر ۶ ماه یک‌بار گاز ادارات و اماکن عمومی پرمصرف تهران قطع خواهد شد قیمت امروز میوه و صیفی جات در مشهد (یکم آذر ۱۴۰۳) | شلغم کیلویی ۱۰ هزار تومان
سرخط خبرها

چرا هزینه‌های بیمه تکمیلی به صورت آنلاین پرداخت نمی‌شود؟

  • کد خبر: ۲۹۷۸۹۳
  • ۱۲ آبان ۱۴۰۳ - ۱۴:۱۹
چرا هزینه‌های بیمه تکمیلی به صورت آنلاین پرداخت نمی‌شود؟
عدم همکاری بخش درمان و مراکز درمانی به گفته رئیس کل بیمه مرکزی مهمترین عامل در تأخیر اجرای پرداخت الکترونیکی هزینه‌های بیمه تکمیلی درمان است.

به گزارش شهرآرانیوز، پرویز خسروشاهی رئیس کل بیمه مرکزی در پاسخ به سوالی درباره ملاک سن خودرو در پرداخت خسارت افت قیمت خودرو، اظهار داشت: خودرو‌ها با افزایش عمرافت قیمت کمتری در تصادفات دارند بنابراین شامل خسارت کمتری هم خواهند شد. قاعدتا خودرو صفر کیلومتر، دو یا سه ساله با تصادف مشمول خسارت بالاتری می‌شود در نتیجه خسارت بیشتری هم دریافت می‌کند؛ این دستورالعمل از ابتدای دی ماه به اجرا می‌رسد.

او درباره برخی اظهارنظر‌ها مبنی برافزایش تقلب و سوءاستفاده در صنعت بیمه با اجرای این قانون (افت خسارت خودرو) گفت: تقلب و تبانی در صنعت بیمه در تمام دنیا وجود دارد؛ طبیعتاً شرکت‌های بیمه تدابیری می‌اندیشند که این اتفاق نیفتد. ولی کار اساسی این است که به لحاظ سامانه ای، رصد و نظارت را انجام دهیم و با تقلب‌های احتمالی برخورد کنیم.

وی در پاسخ به پرسش دیگری درباره تاخیر در اجرای پرداخت آنلاین بیمه تکمیلی درمان تصریح کرد: آنلاین شدن این خدمات به دلیل پیچیدگی‌هایی که دارد زمانبر است ولی در برنامه است.

خسروشاهی با اشاره به اینکه انلاین شدن پرداخت بیمه تکمیلی ۵ سال است که در دستور کار قرار گرفته، اما با مشکلاتی مواجه است، افزود: برای آنلاین شدن بیمه تکمیلی، باید پزشک، بیمارستان، داروخانه و تمام مراکز درمانی تمام اطلاعات را در سامانه وارد کنند، اما الان اینگونه نیست و دیتا کامل نداریم. بیمه‌ها ابزاری دارند که این بخش‌ها را وادار به ثبت اطلاعات بصورت الکترونیکی کنند؟

رئیس کل بیمه مرکزی عدم همکاری کادر و مراکز درمانی را مهمترین مشکل در تاخیر در اجرای پرداخت هزینه‌های بیمه درمان تکمیلی به صورت الکترونیکی دانست و گفت: ساده‌ترین کار در این فرایند مربوط به ما (بیمه مرکزی) است و بخش اصلی و پیچیده در کادر درمان و مراکز درمانی است.

خسروشاهی همچنین در جمع خبرنگاران درباره وضعیت ابربدهکاران صنعت بیمه گفت: به لحاظ کارشناسی معرفی بدهکاران بیمه کارکردی ندارد و مشکل ساز است. فروش بیمه یک کسب و کار است براساس شرایطی که وجود دارد، افراد به دنبال این هستند که حق بیمه را به صورت اقساط خریداری کنند و ممکن است که به تعهدات خود عمل کنند و قطعا این مسائل به حقوقی مورد پیگیری قرار می‌گیرد.

وی ادامه داد: نظارت‌های بیمه مرکزی به گونه‌ای خواهد بود که اجازه ندهیم معوقات و مطالبات شرکت‌های بیمه‌ای رشد پیدا کند البته به صورت مستقیم وارد وصول مطالبات نخواهیم شد بلکه به گونه‌ای مقررات‌گذاری خواهیم کرد که روند افزایشی مطالبات کاهش پیدا کند.

رییس کل بیمه مرکزی افزود: بعضا استنباط نادرستی از این مطالبات می‌شود، بخش عمده‌ای از این مطالبات به بیمه نامه‌های قسطی برمی‌گردد. برای مثال در بخش بیمه درمان که ماهانه پرداخت می‌شود، مجموع هزینه‌های کل سال به عنوان مطالبات شرکت بیمه به حساب می‌آید و مطالبات سر رسید نشده است.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->