اژه‌ای: مستکبران با تحریم‌ دنبال فروپاشی اقتصاد ایران بودند عراقچی برای دور سوم گفتگوها امروز راهی مسقط می‌شود آیت‌الله علم‌الهدی: کشور را فارغ از نتیجه مذاکرات اداره کنید| شکست آمریکا در طبس یادآوری قدرت خدا بود تجلیل رهبر انقلاب از برنامه‌های قرآنی ماه مبارک رمضان دیدار استاندار خراسان رضوی با استاندار اسبق خراسان کمیته‌های مشترک ایران و چین برای حل مسائل قضایی موجود میان ۲ کشور تشکیل شود یک حقیقت ناگفته درباره طبس شاهد شکست پنجه عقاب | گفت‌وگوی اختصاصی شهرآرانیوز با نخستین شاهد عینی حمله آمریکا به طبس + ویدئو زلنسکی: ترامپ باید روسیه را متجاوز معرفی کند تظاهرات در تل‌آویو با «ظرف‌های خالی» برای غزه واکنش سفارت ایران به اتهام‌زنی‌های هلند ترامپ: مذاکرات هسته‌ای برای توافق با ایران به‌خوبی پیش می‌رود شمار شهدای امروز غزه به ۶۱ نفر رسید (۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) وزیر ورزش عراق به زیارت حرم امام‌رضا(ع) مشرف شد بیانیه فراکسیون نمایندگان اهل سنت درباره اهانت از رسانه ملی منتظر جنگ میان هند و پاکستان باشیم؟ | فرصت ۴۸ ساعته هند به اتباع پاکستان فرانسه: آماده ادامه گفت‌و‌گو‌ها با تهران هستیم رهبر انقلاب: مردم غزه و لبنان با ایستادگی خود در خط ائمه کار می‌کنند + ویدئو مهم‌ترین موضوعات مطرح شده در نشست اعضای کمیسیون امنیت ملی مجلس و فرماندهان فراجا دیدار چهارجانبه ایران، چین و روسیه با گروسی در خصوص وضعیت برنامه هسته‌ای ایران اعلام آمادگی عراقچی برای سفر به پاریس، برلین و لندن تحقیق و تفحص از بانک مرکزی در دستورکار مجلس| یک بانک خصوصی، عامل شکل‌گیری ۳۵ درصد از تورم کشور امیر سرتیپ صباحی‌فرد و سردار حاجی‌زاده از مواضع پدافندیِ نطنز و خنداب بازدید کردند ارتش چین برای هشدار به ناوشکن آمریکایی، نیروهای هوایی و دریایی اش را اعزام کرد جزئیاتی از دیدار وزرای امور خارجه ایران و چین در پکن جزئیات پرونده «کرسنت» از سوی پورمحمدی اعلام شد یورش هوایی روسیه به کی یف اوکراین با ۹ کشته و ۷۰ زخمی اژه ای: ایران، میزبان بیست‌و‌یکمین نشست قضایی کشورهای عضو سازمان شانگهای خواهد بود
سرخط خبرها

وزیر جنگ رژیم صهیونیستی: تا هر وقت که لازم باشد به عملیات زمینی در لبنان ادامه می‌دهیم

  • کد خبر: ۲۹۸۰۳۸
  • ۱۳ آبان ۱۴۰۳ - ۱۱:۵۵
وزیر جنگ رژیم صهیونیستی: تا هر وقت که لازم باشد به عملیات زمینی در لبنان ادامه می‌دهیم
وزیر جنگ رژیم صهیونیستی گفت نظامیان رژیم اشغالگر تا هر زمان که لازم باشد، به عملیات زمینی در خاک لبنان ادامه خواهند داد.

به گزارش شهرآرانیوز، «یوآو گالانت» وزیر جنگ رژیم صهیونیستی در گفتگو با رسانه انگلیسی گفت که نظامیان رژیم اشغالگر «تا هر زمان که لازم باشد» عملیات زمینی در لبنان را ادامه خواهند داد.

رسانه‌ها و تحلیلگران نظامی با بررسی نقاطی که رژیم صهیونیستی در هفته‌های گذشته هدف قرار داده، به الگویی پی بردند که نشان می‌دهد صهیونیست‌ها سعی دارند نوعی منطقه حائل در خاک لبنان ایجاد کرده و بخش‌هایی از جنوب این کشور را غیرقابل سکونت کنند.

در گزارش روزنامه «فایننشال تایمز» آمده است: «تخریب زنجیره‌ای روستا‌ها نشان می‌دهد که اسرائیل در حال پاکسازی یک نوار تقریباً ۳ کیلومتری در امتداد مرز غیررسمی ۲ دو طرف است؛ یک کمربند زمینی که ظاهرا قرار است یک منطقه حائل باشد.»

وزیر جنگ رژیم اشغالگر در گفتگو با فایننشال تایمز، این نوار ۳ کیلومتری را «کمربند اول» نام گذاشت. او گفت پیشروی در این مسیر ادامه داشته و صهیونیست‌های در حال «پاکسازی زیرساخت‌های تهاجمی حزب‌الله» هستند.

وزیر جنگ رژیم صهیونیستی: تا هر وقت که لازم باشد به عملیات زمینی در لبنان ادامه می‌دهیم

مناطقی از لبنان که از ۲ تا ۲۶ اکتبر به دست صهیونیست‌ها تخریب شده است

خبرگزاری «آسوشیتدپرس» نیز روز شنبه گزارش داد هواپیما‌های جنگی و نیرو‌های زمینی رژیم صهیونیستی در یک ماه گذشته مناطقی را در جنوب لبنان ویران کرده و مدعی هستند که هدفشان از این اقدام تضعیف حزب‌الله و دور کردن آن از مرز اراضی اشغالی است. با این حال، آنها حتی نیرو‌های حافظ صلح سازمان ملل و نیرو‌های ارتش لبنان در جنوب این کشور را نیز هدف گرفته‌اند.

با توجه به آوارگی بیش از یک میلیون لبنانی در نتیجه این بمباران‌ها، برخی کارشناسان می‌گویند صهیونیست‌ها به دنبال ایجاد یک منطقه حائل خالی از سکنه هستند؛ مشابه کاری که در گذشته در غزه انجام داده‌اند. طبق تحلیل آسوشیتدپرس از تصاویر ماهواره‌ای و داده‌های جمع‌آوری شده توسط کارشناسان نقشه‌برداری، به نظر می‌رسد که صهیونیست‌ها همین حالا هم برخی شرایط را برای چنین نقشه‌ای فراهم کرده‌اند، از جمله تخریب گسترده در ۱۱ روستا در مرز اراضی اشغالی و لبنان.

به گزارش رسانه آمریکایی، با بررسی تصاویر ماهواره‌ای می‌توان به خطی از ۱۱ روستا پی برد که همگی در فاصله ۶.۵ کیلومتری از مرز لبنان با اراضی اشغالی قرار داشته و در ماه میلادی گذشته به‌شدت به دست صهیونیست‌ها آسیب دیده‌اند. به‌عنوان مثال، در روستای «عدیسه» انفجار یک دستگاه انفجاری توسط صهیونیست‌ها چنان مهیب بود که در اراضی اشغالی هشدار زلزله به صدا درآمد.

وزیر جنگ رژیم صهیونیستی: تا هر وقت که لازم باشد به عملیات زمینی در لبنان ادامه می‌دهیم
روستایی در جنوب لبنان، پس از حمله صهیونیست‌ها

منبع: ایسنا

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->