قالیباف: در جریان جنگ ۱۲روزه شدیدترین ضربات نظامی و روانی به اسرائیل وارد شد وزارت امور خارجه، تداوم حملات رژیم صهیونیستی به غزه را شدیدا محکوم کرد حملات مجدد رژیم صهیونیستی به غزه | آتش‌بس مجدد اسرائیل، فقط هفت ساعت دوام آورد (۷ آبان ۱۴۰۴) استقبال فرماندار مشهد از وزیر امور داخلی کشور ترکمنستان ادامه یورش نظامیان صهیونیست به قنیطره سوریه (۷ آبان ۱۴۰۴) تعطیلی دولت ترامپ، ۱۴ میلیارد دلار خسارت به اقتصاد آمریکا می‌زند عراقچی: موشک‌های ما بزرگ‌ترین عامل بازدارندگی و اقتدار ما بودند وزیر کشور: سیاست قطعی ایران، توسعه روابط با همسایگان است گروسی: افزایش غنی‌سازی اورانیوم در ایران مشاهده نشده است درخواست مجدد آمریکا از ارتش لبنان برای خلع سلاح حزب الله قطر: مذاکرات جدی میان آمریکا و ایران می‌تواند به توافقی بهتر منجر شود آژیر خطر در سرزمین‌های اشغالی به صدا درآمد (۷ آبان ۱۴۰۴) نظامیان اسرائیلی به سمت ارتش لبنان آتش گشودند انتخابات سراسری در هلند برگزار شد (۷ آبان ۱۴۰۴) نقش برخی کارمندان سازمان‌های بین‌المللی در عملیات جاسوسی علیه یمن افشا شد موافقت مجمع تشخیص مصلحت نظام با لایحه همکاری حمل‌ونقل ریلی ایران و ترکیه اوکراین: ۲ پالایشگاه نفت روسیه هدف قرار گرفتند پنتاگون از اروپا خارج شد؟ حماس: مقاومت اجازه تحمیل واقعیت‌های جدید را به دشمن نخواهد داد واکنش اتحادیه اروپا به حملات رژیم صهیونیستی به غزه آیت الله جنتی: نگاه تمدن غرب به زنان استثماری است ارتش روسیه، یک اژدر هسته‌ای آزمایش کرد + فیلم (۷ آبان ۱۴۰۴) پزشکیان به دانشگاه‌های پیام نور و فرهنگیان فرصت یک هفته‌ای داد پرونده قضایی برای فائزه هاشمی تشکیل شد معاون وزیر خارجه از پیگیری ویژه حقابه ایران از هیرمند خبرداد
سرخط خبرها

رئیس کمیسیون انرژی مجلس: افزایش قیمت بنزین در دستور کار دولت و بودجه ۱۴۰۴ نیست

  • کد خبر: ۲۹۸۱۰۹
  • ۱۳ آبان ۱۴۰۳ - ۱۶:۰۱
رئیس کمیسیون انرژی مجلس: افزایش قیمت بنزین در دستور کار دولت و بودجه ۱۴۰۴ نیست
رئیس کمیسیون انرژی مجلس گفت: افزایش قیمت بنزین در لایحه بودجه سال آینده نیامده و در این مورد هیچ بحثی در مجلس مطرح نشده است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ حجت‌الاسلام موسی احمدی در گفتگو با در واکنش به انتشار اخباری مبنی بر اینکه احتمالاً قیمت بنزین سال آینده افزایش می‌یابد، گفت: در لایحه بودجه ارائه شده به مجلس به صورت صریح این موضوع یعنی افزایش قیمت حامل‌های انرژی و بنزین نیامده است.

وی بیان کرد: از سوی دیگر باید این موضوع را در نظر داشت که لزوماً دولت در جریان تدوین لایحه بودجه، درباره بنزین تصمیم‌گیری نمی‌کند؛ در دولت روحانی دیدیم که افزایش قیمت بنزین در قالب لایحه بودجه سالیانه نبود و دولت در آن مقطع خودش بدون مصوبه مجلس تصمیم به افزایش قیمت بنزین گرفت.

رئیس کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه تا الان در مجلس و کمیسیون انرژی هیچ گونه بحثی درباره افزایش قیمت بنزین مطرح نشده است، تصریح کرد: اگر دولت به دنبال افزایش قیمت بنزین باشد، باید قبل از این کار، همه جوانب موضوع را بررسی و تحلیل کند و فرهنگ‌سازی شود و بعد این اتفاق بیفتد.

احمدی در ادامه و در تشریح سه نوع نگاه برای حل مشکل ناترازی بنزین، گفت: رویکرد اول بهینه‌سازی مصرف است که در این راستا، صنایع بزرگ باید خودتأمین شوند تا گاز این صنایع در جاهای دیگر مصرف شود.

وی ادامه داد: سیاست دوم بحث تغییر قیمت است و طرفداران این رویکرد می‌گویند چون بنزین الان ارزان است، میزان مصرف بنزین زیاد است و اگر ما بنزین را گران کنیم، مصرف آن کاهش می‌یابد. بنده معتقدم این سیاست به‌جا نیست، چرا که ما یک بار قبل از انقلاب و دو بار بعد از انقلاب افزایش قیمت بنزین داشتیم و اگر بنا بود با افزایش قیمت مشکل ناترازی بنزین حل می‌شد، الان ما این حجم از ناترازی را نداشتیم.

رئیس کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: بحث سوم افزایش تولید است و در این راستا الان برخی از پتروشیمی‌های ما قراردادهایی را برای افزایش تولید منعقد کردند و تاکنون گام‌های خوبی در این زمینه برداشته شده است. اگر این سه سیاست در کنار هم قرار بگیرد، به نظر من هیچ فشاری بر مردم نخواهد آمد و می‌توانیم بحث ناترازی بنزین را کنترل کنیم.

منبع: مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->