نشست «نقش قانون عفاف و حجاب در پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی» در مشهد برگزار شد حجاب یک مسئله تمدنی و وجه تمایز ما با دنیای غرب است روماتیسم مفصلی ریسک بیماری‌های قلبی را افزایش می‌دهد معاون دادستان مرکز خراسان رضوی: بیش از ۵۰ درصد طلاق‌ها ناشی از بی حجابی و بی‌بند و باری است ۱۵۰ دستگاه تلفن همراه سرقتی در مشهد کشف شد (۲ دی ۱۴۰۳) حق حبس در نکاح چیست و چه آثاری دارد؟ اصول رانندگی در زمان یخبندان و لغزندگی جاده | لغزندگی و رانندگی سقوط مرگبار بالگرد آمبولانس در ترکیه + فیلم عذرخواهی رئیس سازمان نظام پزشکی درخصوص حادثه نابیناشدن ۹ نفر در بیمارستانی در تهران تعداد پشت‌نوبتی‌های جهیزیه به صفر خواهد رسید مدارس کردستان فردا (۳ دی ۱۴۰۳) حضوری است آسیب‌دیدگان اجتماعی بیمه سلامت می‌شوند سالمندشدن جمعیت چه مشکلاتی به دنبال دارد؟ آیا خیار‌های توخالی برای خوردن بی‌خطر هستند؟ کمبود مدرسه در خیابان شهید آرمون مشهد و اطراف آن همچنان پابرجاست | روزنه‌های امید برای حل مشکل کمبود مدرسه هشدار سطح نارنجی سازمان هواشناسی برای مشهد و ۸ کلانشهر دیگر (۲ دی ۱۴۰۳) چگونه از کلاهبرداری‌ در خرید و فروش طلای آنلاین جلوگیری کنیم؟ رئیس‌کل دادگستری خراسان رضوی: مشکلات و تنگنا‌های موجود باید با کار جهادی و تلاش مضاعف رفع شود انجام ۷ هزار تست HIV و شناسایی هفت مورد جدید در مشهد ۵۲ درصد سالمندان را زنان تشکیل می‌دهند توجه وزارت ورزش به قاچاق مکمل‌ هشدار پلیس فتا درخصوص برخورد با سازندگان ویدئو‌های چالشی اینستاگرامی ۳۸ درصد فرهنگیان نیازمند مسکن هستند نزاع مرگبار در دورهمی خانوادگی + عکس وزیر آموزش و پرورش: امتحانات نهایی به هیچ وجه تعطیل نخواهد شد  ۹۶ درصد افراد در گروه سنی ۱۰ تا ۴۹ سال باسواد هستند پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (یکشنبه، ۲ دی ۱۴۰۳) | تداوم روند افزایش دما تا پایان هفته جاری جزئیات طرح بیمه زنان خانه‌دار و دختران اعلام شد فرودگاه مشهد، میزبان ۱۱۰ بانوی نخبه در پروازی با کادر و خلبان زن | پرواز «ایران بانو» به مشهد آمد (۲ دی ۱۴۰۳) + عکس و فیلم تعویق اعلام نتایج اعتراضات آزمون کیفیت‌بخشی آموزش و پرورش وعده ساخت ۵هزار مدرسه از محل مولدسازی در خراسان رضوی خانواده فاطمی، مقدمه جامعه‌سازی
سرخط خبرها

داروخانه‌ها، تنها مکان مطمئن تهیه دارو

  • کد خبر: ۲۹۸۵۸۰
  • ۱۶ آبان ۱۴۰۳ - ۱۰:۰۷
داروخانه‌ها، تنها مکان مطمئن تهیه دارو
اطلاعات بیمار گنجینه بزرگی است. اسرار شخصی یک بیمار نباید در فضای مجازی در دست پلتفرم‌ها باشد. اطلاعات و دیتا‌ها امروز بزرگ‌ترین سرمایه است.

اطلاعات بیمار گنجینه بزرگی است. اسرار شخصی یک بیمار نباید در فضای مجازی در دست پلتفرم‌ها باشد. اطلاعات و دیتا‌ها امروز بزرگ‌ترین سرمایه است و به‌هیچ‌عنوان بنا بر سوگندی که یاد کردیم و بنا به وظیفه‌ای که داریم و هم اینکه پدافند غیر‌عامل تأکید دارد که نباید اطلاعات بیمار حتی بیماری یک شخص در اختیار پلتفرم‌ها و سایت‌های اینترنتی قرار گیرد، چون امکان هک این سایت‌ها وجود دارد، وقتی هم هک شوند این اطلاعات در اختیار عموم قرار می‌گیرد و می‌توانند استفاده‌های غیر‌حرفه‌ای از این اطلاعات بکنند.

به‌عنوان عضو انجمن داروسازان ایران توصیه می‌کنیم بهترین راه دسترسی به دارو، داروخانه است. تاکنون هیچ مجوزی برای هیچ سایتی جهت فروش اینترنتی دارو صادر نشده است و همه سایت‌هایی که در‌حال‌حاضر دارو می‌فروشند، برخلاف قانون است و به‌هیچ‌عنوان مورد‌تأیید سازمان غذا و دارو و انجمن داروسازان ایران نیست. وقتی تاکنون هیچ مجوزی صادر نشده است، یعنی اینکه فروش دارو در بستر اینترنت ممنوع است و توصیه می‌کنیم هیچ دارویی را مردم از فضای مجازی خرید نکنند.

هم‌اکنون ۱۷ هزار داروخانه در سراسر کشور داریم. امروزه سر هر کوچه‌ای داروخانه است و سالم‌ترین و در‌دسترس‌ترین راه تهیه دارو، داروخانه است و در هر داروخانه یک داروساز مستقر است که مردم می‌توانند مشاوره‌های دارویی بگیرند؛ بنابراین توصیه می‌کنیم از فضای مجازی دارو خریداری نکنند، چون هنوز مجوزی صادر نشده است. سازمان غذا و دارو و پلیس فتا مدام این فضا را رصد می‌کنند. ما هم در انجمن داروسازان و سازمان نظام‌پزشکی کمیته‌ای داریم که در‌این‌زمینه کار می‌کنند و مرتب این سایت‌ها رصد می‌شوند و گزارش داده می‌شود.

تا‌به‌حال چندین پرونده برای سایت‌های متخلف در محاکم قضایی تشکیل شده و در دست بررسی است و تا‌جایی‌که امکانات به ما اجازه بدهد، سعی می‌کنیم با اینها برخورد قضایی داشته باشیم؛ چرا‌که مجوز ندارند و طبق قانون۱۳۳۴ مواد دارویی و آشامیدنی، هر مؤسسه و شخصی درزمینه فعالیت‌های پزشکی و دارویی کار کند، باید از وزارت بهداشت مجوز داشته باشد؛ ولی تاکنون مجوزی در‌خصوص فروش اینترنتی دارو صادر نشده است. بنابراین، پلیس فتا با همکاری سازمان غذا و دارو و نظام پزشکی در حال رصد سایت‌ها هستند و تاکنون چندین پرونده بسیار بزرگ تشکیل و به مراکز قضایی معرفی شده است. 

مردم می‌توانند تخلفات فروش اینترنتی را به سامانه۱۹۰ ارسال کنند، پلیس فتا هم در‌دسترس است و توصیه کلی ما این است که مردم خرید دارو از سایت‌ها را متوقف کنند؛ چرا‌که جایگاه امنی برای خرید دارو نیست. داروخانه تنهامرکزی است که به‌شدت تحت‌نظارت دست‌کم ۱۰ ارگان مختلف است. معاونت‌های غذا‌و‌دارو و سازمان‌های مرتبط، داروخانه‌ها را رصد می‌کنند. الان بسیاری از دارو‌ها از طریق «تی‌تک» قابل‌فروش است؛ از منبعی که دارو تولید، توزیع و توسط داروخانه عرضه می‌شود، همه در سایت دیده می‌شود. 

در سایت مشخص است یک ویال دارو از کدام کارخانه آمده، کدام شرکت به کدام داروخانه داده است و حتی به کدام مصرف‌کننده داده می‌شود؛ بنابراین خرید از داروخانه به‌شدت ایمن و سالم و تحت نظارت است و هم نظارت سیستمی و هم حضوری وجود دارد. نظارت بر داروخانه‌ها به‌قدری جدی است که جای هیچ نگرانی برای مردم وجود ندارد و به‌طور‌مرتب هم از طرف انجمن داروسازان و هم سازمان غذا‌و‌دارو و معاونت‌های غذا و دارو در دانشگاه‌های علوم‌پزشکی سراسر کشور و ارگان‌های مرتبط در حال رصد هستند. سایت‌های مرتبط با فروش دارو ایمن نیستند و خرید دارو از آنها عمل غیرحرفه‌ای است و به سلامت مردم آسیب می‌زند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->